Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túl sok infót adtál ki hogy kell a pénz, sajna. Ráadásul kerested, hajtottad mikor nem ment. Innentől levágta hogy kell a lóvé. Mondott egy pofátlan összeget. Te meg most rágódsz, hőbörögsz, de mivel sok kérőd nem volt, így odaadod legkésőbb 2 héten belül. Ez van.

Ha van tököd,akkor elküldöd, de tudja hogy kell a lóvé, az említett okok miatt. És ha nem tőled vesz mástól.
bakker, ekkora otrombaságot csávónak elmondom mi van a motorral (trafócink, 2-3 hengerezés, teló olyás), mond egy szemtelenül alacsony összeget, amiért neki megéri, ha amúgy jó. Megebszélünk időpontot, persze nem jön, nem veszi fel, beszélünk két nap múlva, ja, lebetegedett, kérdez még, beszél szerelővel, ír mailt ma: hát így, meg így, csak 180-at adna, mert a szerelője szerint valóban csak ennyi, meg ennyi, de ugye én sem vennék meg csak úgy 3 hengerezős motort (hát most nem, de ha nincs pénzem, de időm, kedvem, későbbpénzem, akkor igen, mert nincs más lehetőség olcsón) és hát akkor neki így megérné 180-ért ahogy most van direkt elmondtam neki, hogy csak nincs időm/kedvem szerelőhöz cipelgetni/alkatrlszlrtkoslatni/szerelgetni, azért adnám oda 250-ért, meg mert lefoglaltam a másik motort, meg költözni kell, és itt nem volt kaució, másik lakásba kellett sok. De bazmeg elkótyavetyélni? hát néz ez hirdetéseket? Ha a motor harmadát kiárulnám alkatrészben is több jönne be mint 180
Bár a szelephézagokra még rá kell néznem mert nem vagyok meggyőződve róla hogy jók.
Viszont a fogyasztásával nem nagyon vagyok kibékülve. (egy személlyel de felpakolva autópályán tartós 110-120 körül beverte a 7,5-8-at)
7 alá amúgy sem nagyon lehet vinni.
Az FZR-rel ha nem nagyon mentem 140 felett akkor két személlyel is elment 6l-rel.
Szia.
Eddig nem volt de sok alkalma nem is volt rá.
A kuplungkar viszont egy ponton kissé akadva megy vissza ha kiengedem. (gyanúm szerint a karmantyú döglődik a felső munkahengerben, mielőtt megvettem sok évig állt)
Itt egy fotó.
Hello abrus!
Volt már problémád a kupplungoddal? Elég gyengének tűnik és inkább átalakítom.
Ebben volt és villogott is. (direkt kipróbáltam )
Belül érzetre (is) stadion a BMW-hez képest.
A pontos pedig azt jelenti hogy oda megy ahová akarom. (és közben rugózik is)
Indexkar? azt hol találtad? Adják vele? Nem csak feláras extra?
Ááááá, véletlen entert nyomtam, szóval folyt:

pontos irányítás: hát ebben biztos eltér a véleményünk, mi a "pontos" én rosszul érzem magam, ha nem érzem az utat, sógorom C5 citromjában pl. halálfélelmem van mindig, főleg ahogy ő megy (gyakorlatilag nem foglalkozok az úttal )
Persze kemény futómű=pontos, lágy=kényelmes - de pontos nyilván nem lehet, mert akkor senki se csinálná keményre
Érdekes...
Az is, hogy a P-t nagyobbnak érzed, pedig minden irányba kisebb, szélességre 5 cm-el, tengelytáv 6cm-el, ezek elég nagy értékek... na jó, hosszra 1cm-el több, mert hosszú az orra - még a csomi is kisebb, pedig ezt én se gondoltam volna
BMW Peu
Ja, és meglepve tapasztaltam hogy ezekben van indexkarral szerelt változat is.
Természetesen tisztában vagyok vele hogy két eltérő filozófiát hasonlítok össze, nyilván mind a kettőnél máson van a hangsúly.
Külsőre az e46 mindig is jobban tetszett mint ez, így már eleve némi hátránnyal indult.
Elsőre a pözsóhoz képest belül jóval szűkösebb, passzosabb, ez elsőre elég szokatlan volt.
A második hogy szinte a földön ülök benne, amit én sosem kedveltem.
A váltó pontosan, határozottan mozog de "izomerőt" kell kifejteni a pözsóhoz képest és ugyanez igaz a kormányzásra, kuplungra is.
A kormány ráadásul ebben még kisebb is egy kicsit mert M-es kormányt tett bele a srác.
A futóműve elég feszes és ez valóban pontosan irányíthatóvá teszi az autót de főleg ezeken az utakon (és gondolom ebbe a téli gumik is belejátszottak) nem éreztem kényelmesnek, amit a vízágy szerű de szintén pontosan irányítható 406-nál megszoktam.
Némi kerregést ennél is hallani és menet közben sem az a kimondott süketszoba de nem is csoda ha Rudolf Diesel találmánya van az orrában.
A fékje nagyon jó és persze sokkal jobban is megy mint a P, épp ezért nem azt mondom rá hogy rossz, mert nem az, hanem csak egyszerűen az eddig megszokott (és a csak ilyenkor feltűnő) puha és kényelmes futómű, a szinte erő kifejtése nélkül működtethető összes kezelőszerv és a gázadásra selyempárnába csomagolt de mégis határozott gyorsulás (ez azt jelenti hogy olyan érzés mintha nem is történne szinte semmi pedig a km óra mutatója már bőven 100 felett jár de kinézve az ablakon 50-es sétának sem érződik az egész)
A BMW viszont konkrétan közli a pilótával hogy "lenyomtad a pedált, tehát menés van" és ennek megfelelően ez mindenen érezhető is.
Pont ahogy a BMW mindig is a feszes, jól kezelhető-irányítható célszerszámként tudatosítja hogy itt kérem a fizikai lét minden elemét az irányításunk alatt tartva, Newtonra és szögpercre kiszámítható gépjárműkezelés zajlik, míg a Francia vonal a tovalebegtető rugózás és a süppedős plüsskanapé kényelmével szinte kizárja a külvilágot utazás közben vagy amikor épp a trélerre várakozva gyönyörködünk az üde zöld tájban valahol a világ másik végén.
Szóval hozzám közelebb áll a csend és a kényelem, még ha fel is kell áldozni érte pár dolgot.
Érdekes, pont az ellentéte szokott történni...
Egyémet is vitték már páran, és azt mondták, semmi különös - aztán egy idő múlva majd' mind azt mondta, hogy visszaülve a sajátjába, az "kóvályog" meg kormányozni kell, a 3mas meg nem arra megy, amerre kormányzod, hanem amerre AKARSZ menni, és ez nagy különbség.
Azt is említették, hogy kicsit feszes, magyar utakra talán nem ideális, meg a kormány mintha nem is lenne szervós, olyan nehezen forog, bár mindig ugyanakkora erővel és mindig érezni rajta az autót.
Neked milyen benyomások voltak?
Ma megkért a délutános kollégám hogy parkoljam le a teféle fekete BMW-jét (2005 vagy 6-os 320d kézi váltóval 188e km-rel) a pözsó helyére a munkahelyen és a kezembe nyomta azt a kulcs helyetti izét.
Ha már a kezembe került akkor (engedéllyel) elvittem egy körre (34km) és ízlelgettem kicsit, majd visszaérve leparkoltam, átültem a pözsóba és hazajöttem.
Nagyon rövid gondolkodás után világosan láttam hogy ezek nem nekem valók és maradok a tévúton.
Bélával mi van?
Hali
Akkor a második én vagyok a dobogón!
Hogy a macska rúgja meg fél 2 és én az első
Esővizet felfogod a lavorban
ja.
Akko nem lesz 69 ma