csávónak elmondom mi van a motorral (trafócink, 2-3 hengerezés, teló olyás), mond egy szemtelenül alacsony összeget, amiért neki megéri, ha amúgy jó. Megebszélünk időpontot, persze nem jön, nem veszi fel, beszélünk két nap múlva, ja, lebetegedett, kérdez még, beszél szerelővel, ír mailt ma: hát így, meg így, csak 180-at adna, mert a szerelője szerint valóban csak ennyi, meg ennyi, de ugye én sem vennék meg csak úgy 3 hengerezős motort (hát most nem, de ha nincs pénzem, de időm, kedvem, későbbpénzem, akkor igen, mert nincs más lehetőség olcsón) és hát akkor neki így megérné 180-ért ahogy most van
direkt elmondtam neki, hogy csak nincs időm/kedvem szerelőhöz cipelgetni/alkatrlszlrtkoslatni/szerelgetni, azért adnám oda 250-ért, meg mert lefoglaltam a másik motort, meg költözni kell, és itt nem volt kaució, másik lakásba kellett sok. De bazmeg elkótyavetyélni? hát néz ez hirdetéseket? Ha a motor harmadát kiárulnám alkatrészben is több jönne be mint 180
)
én rosszul érzem magam, ha nem érzem az utat, sógorom C5 citromjában pl. halálfélelmem van mindig, főleg ahogy ő megy (gyakorlatilag nem foglalkozok az úttal
)
és mindig érezni rajta az autót.
Ha van tököd,akkor elküldöd, de tudja hogy kell a lóvé, az említett okok miatt. És ha nem tőled vesz mástól.