Nem,de már akkor is jóindulat volt,és megmondták,idén már nem fog átmenni. 1300km,és nem nálam ment tönkre,csak egyre rosszabb lett.
Egyébként meg a fék nem játék,és nem úgy működik a dolog hogy "neked jó az,úgysem mész csak 90-nel" mert ugye van aki hazavár,és ne ezen műljon a dolog. De nektek mondjam! Sokkal többet mentek motorral mint én.
Ja,és rühellem ha szar valami a gépemen. Ha meg nem bírok vele,akkor mennie kell a háztól.
Nekem szabályozott van fenn, nincs vele semmi probléma, de nem akarlak rábeszélni semmire.
A műszakin levő bekamerázott fékpad pedig nem motorra van tervezve, egy zsír új gépet is meg lehet vele húzni, mert nem jut akkora terhelés az első tengelyre hogy faszán működjön. Viszont egy szart is át lehet tolni rajta hogy megfeleljen. Erről is volt személyes tapasztalat.
Már tavaly is szóltak a vizsgán,hogy gáz lesz a tárcsákkal elöl. Akkor még átment,de idénre csere lesz,mert nem engedik át a vizsgán. Bekamerázott fékpad van egy külön helyiségben.
A kormánycsapágy jó,és a fékdugattyúk is könnyen mozognak,simán újjal visszanyomható. Sajnos a tárcsák ütnek,de én csak újat veszek,mert a használtakkal itt a környéken nem jók a tapasztalatok. Vagy kopáshatár közelében vannak,vagy azok is ütnek már. Persze eskű alatt valják az eladók,hogy hibátlanok.
Persze mindig van aki csak nyafog hogy ez kell meg az kell. Meg ha nincs házhoz szállítva beépítve akkor az már macerás. És különben is pénzt kérnek érte... pfujj milyen emberek vannak.
Akkor nézd meg a kormánycsapágyat. Meg lehet hogy javítózni kell a féknyergeket. Ez nem tárcsa probléma, Nekem is volt ilyen gondom. Ha rákeresel a fórumban megtalálhatod.
" A használt mind szar,vagy rövid időn belül szar lesz."
Egyébként meg a fék nem játék,és nem úgy működik a dolog hogy "neked jó az,úgysem mész csak 90-nel" mert ugye van aki hazavár,és ne ezen műljon a dolog. De nektek mondjam! Sokkal többet mentek motorral mint én.
Ja,és rühellem ha szar valami a gépemen. Ha meg nem bírok vele,akkor mennie kell a háztól.
A műszakin levő bekamerázott fékpad pedig nem motorra van tervezve, egy zsír új gépet is meg lehet vele húzni, mert nem jut akkora terhelés az első tengelyre hogy faszán működjön. Viszont egy szart is át lehet tolni rajta hogy megfeleljen. Erről is volt személyes tapasztalat.
FZR1000 alkatrészek
Persze mindig van aki csak nyafog hogy ez kell meg az kell. Meg ha nincs házhoz szállítva beépítve akkor az már macerás. És különben is pénzt kérnek érte... pfujj milyen emberek vannak.
Semmi.
Kivéve ha a barátunk aki szervizel jobban ért hozzá.
Maximum legközelebb kinyírja az alaplapot és a vga-t is.
" A használt mind szar,vagy rövid időn belül szar lesz."
Ez meg nettó marhaság.