Féktárcsát tudok adni a vizsga erejéig kölcsön. De nem ártana tisztázni a problémát, mert fölöslegesen nem kellene tárcsákat cserélni rajta ha mondjuk a féknyergek szarok. (szerintem ez a legesélyesebb)
Nem tudom elmondani másként,pulzál a fék de nagyon. A fékerő nagyon változik egy adott fékerő mellett,40%-nál nagyobb az eltérés az adott fékerő mellett
A kopáshatáron van 4,3mm vastag,de nem azzal van a baj 40% nál nagyobb az eltérés ha fékezel vele. Magyarul nagyon rángatózik a fékezés közben. Fékerő rendben lenne.
Elméletileg jövő héten hozok egy motor kiemelő bakot azzal emelem meg a motor hátulját a kutyacsont cseréhez.Ha végeztem megemelem az elejét aztán megnézem.
Ahogy egy akármilyen másik csapágyat.
Szemrevételezéssel, de ha nem akarod kiszedni akkor elég ha megemeled a gépet hogy fenn legyen azt eleje és megmozgatod a villát.
Az esetek többségében elég húzni rajta a csavarokon, de ha be van rágódva akkor nem fog úgy fordulni, illetve bizonyos helyzetben lötyögni fog.
Féktárcsát tudok adni a vizsga erejéig kölcsön. De nem ártana tisztázni a problémát, mert fölöslegesen nem kellene tárcsákat cserélni rajta ha mondjuk a féknyergek szarok. (szerintem ez a legesélyesebb)
Az enyémnek minden tarományban rángat mind az állat.
Sajna nincs egy év.
Szemrevételezéssel, de ha nem akarod kiszedni akkor elég ha megemeled a gépet hogy fenn legyen azt eleje és megmozgatod a villát.
Az esetek többségében elég húzni rajta a csavarokon, de ha be van rágódva akkor nem fog úgy fordulni, illetve bizonyos helyzetben lötyögni fog.
Mellesleg jóban vagyok a vizsgabiztossal,azért is szólt,legközelebb nem fog menni a dolog.