Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

600-nál is ennyi lehet a kopás határ?
Köszi.
Akkor nem azzal van a baj, de ezt már mondtam.

Féktárcsát tudok adni a vizsga erejéig kölcsön. De nem ártana tisztázni a problémát, mert fölöslegesen nem kellene tárcsákat cserélni rajta ha mondjuk a féknyergek szarok. (szerintem ez a legesélyesebb)
Aha,ez így más.

Az enyémnek minden tarományban rángat mind az állat.
Sanyinak előzmény.
Nem. Ütnek.
Nem tudom elmondani másként,pulzál a fék de nagyon. A fékerő nagyon változik egy adott fékerő mellett,40%-nál nagyobb az eltérés az adott fékerő mellett
Tárcsák rendben vannak?
A kopáshatáron van 4,3mm vastag,de nem azzal van a baj 40% nál nagyobb az eltérés ha fékezel vele. Magyarul nagyon rángatózik a fékezés közben. Fékerő rendben lenne.
Nézz be az apró fórum:sport-szupersport kategória
Mennyinek kéne lenni? Én sosem mértem és vizsgán se mérték.Végig bent voltam.
Elméletileg jövő héten hozok egy motor kiemelő bakot azzal emelem meg a motor hátulját a kutyacsont cseréhez.Ha végeztem megemelem az elejét aztán megnézem.
Estéket....
Megmérve milyen vastag? Mer az a lényeg. Ha belül van az értéken, és nem fog, más a baj
Most mennem kell,majd később benézek.
Csörgess meg előtte, lenne egy áthidaló megoldásom a problémádra.
Sztem fogok.
Ha itt lennél, akkor megmutatnám a gtr-en hogy milyen a rossz csapágy.
Jársz addig Kaposváron?
2014,05,30-ig van vizsga.

Sajna nincs egy év.
Akkor még van egy éved az új tárcsák megvételére?
És ha akadozik amikor elfordítod,és olyan mintha racsni lenne,akkor fel van ütve.
Ahogy egy akármilyen másik csapágyat.
Szemrevételezéssel, de ha nem akarod kiszedni akkor elég ha megemeled a gépet hogy fenn legyen azt eleje és megmozgatod a villát.
Az esetek többségében elég húzni rajta a csavarokon, de ha be van rágódva akkor nem fog úgy fordulni, illetve bizonyos helyzetben lötyögni fog.
Itt van,ide hordom a motoromat,autóinkat.

Mellesleg jóban vagyok a vizsgabiztossal,azért is szólt,legközelebb nem fog menni a dolog.