Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak arra vigyázz hogy a gyári csavarok nagyon puhák,könnyen szét lehet barmolni,én az enyémbe(már csak volt az enyém)kicseréltem imbusz fejű csavarokra,így ha ilyen probléma volt akkor már nem kellett leszednem az egész karbit
Nem terror végett azért ismerhetsz már annyira csupán nagyon kíváncsi vagyok érdemes e pénzt költeni egy projektbe .
A tiéd nem pontosan ilyen de kb. ezt fogod benne találni. (nem kell félni tőle, majdnem olyan mint az MZ-é)
Ha hozzáférsz akkor leveszed a gyanús úszóházat és megmozgatod az úszót. Ezután aláteszel egy valamit amibe folyhat a benzin és ráadod a gyújtást hogy az AC nyomja a benzint és figyeled ahogy folyik a nafta.
2-3 mp után megnyomod az ujjaddal az úszót (mintha a benzin emelte volna fel) és figyeled hogy átenged-e. (nem kell erősen nyomni!)
Ha nem, akkor az jó lesz, ha igen akkor beavatkozásra van szükség.
Egy vékony dróttal kitolod az úszó tengelyét, majd leveszed a helyéről.
Látni fogod hogy van az úszó nyelvén (képen a jobb szélsőn) egy drót amivel egyben kihúzod a tűszelepet is a helyéről. Ennek a hegyét (gumiból van!) kell megnézni hogy ép-e, illetve hogy nincs-e alatta valami kosz. (gyújtás rá és öblít, mint az előbb)
Összeszerelés értelem szerűen fordítva. (úszóház csavarjait nem megtépni!)
Csak mozgassam az úszót?
És ha leszedtem, pontosan mit csináljak ott? :)
Elég.
Vagy elég csak az úszóházat leszedni?
Sajnos a kocogtatás nem segített, ugyanúgy folyik a benzin.
Úgyhogy szét kell szedni majd :( Én ahhoz már nem fogok hozzá egyedül, marad a hétvége. :/
Miért keresed, lehet tudni?
Hát annyi amit irtál . Többet feribátyánk igért majd
Na, megvan az autó?
tehát nem csak én alszok rosszul mostanság
Csak aztán mikor bedugod nehogy épp gyújtási időpont legyen mert azt nehéz lesz kimagyarázni az urológián.
Megyek mert álmos vagyok
Mikor én dugdosom be akkor én érzem ,hogy jól be megyen
ennél a bedugdosásnál nekem is ez volt az érzésem
is8 befigyelt popsiba
Kicsit kiteszem a lábam aztán meg alig győzök visszaolvasni.
Látom már megint útjára indult a Magyar állam (politikusainak) támogatása.
A trafókábellel meg az van, hogy kihúztam én a trafókból a régi kábeleket, majd bele is tömködtem az újakat de baromi nehezen mentek bele.
Élek a gyanúval hogy hiába van belenyomva érzésre jól, nem megy rá teljesen a trafó elektródájára (az a tűszerű izé a lyukban) és így nem érintkezik tökéletesen, majd később meglazulva ívet húz belül és szétég a trafó. (láttam már ilyet, hol van már az MZ és társainak a szerelhető megoldása)
Amit ádám vett annak meg az volt a baja hogy el volt már öregedve a külső burkolata és mindenhova áthúzott. (meg abba is át lettek dugva a kábelek)
Szóval én azt terveztem hogy veszek rá két =custom]új trafót ami szerelhető és meg is oldottam a problémát. (továbbítottam is az elképzelést de csak költséghatékonyan lett megvalósítva a dolog)
na szegényt még elijesztitek::
Nem ide akar,már ide is ül és mesézik

"ne" ez tényleg lemaradt,szegény Zobika
Ha rosszul használják akkor vicces lehet,mert akár el is tömitheti
A műszerész csavarhúzóval mert az precízebb.