nem mondtam le arról, hogy legyen valami szörnyetegem, de tuti nem idén teszek össze plusz 6-700-at Bár a csúnyán meghalni egyre kevésbé szeretnék, úgyh inkább husaberg 650sm, vagy hasonló lenne vicces
Tetszenek nagyon,és nem olyan drágák. Mondjuk nekem tényleg felesleges,még a Fré is 100x több mint elég. De a legközelebbi valami ilyesmi,vagy GTS 1000 lesz.
Ez nem olcsó. 15 éves lesz az idén, és hát Suzuki, ami mindig a legolcsóbb volt a 4 japó közül. Talán valamennyire kult a Busa (már akinek), talán megveszik.
Petőfi akna Vasas felé. Tök jó hely.városon kívül. Volt egy kamionos beszopódás. Ahogy jössz be Pécsre a 6-oson,Vasasi emelkedőn lefelé keresztbe csúszott,és becsuklott szerencsétlennek a gépe. Elzárta az egész 6-os utat.
És most ez ellen én mit tudok tenni?
Hát szar ügy.
Szép estét
csak ennyi: BERG
kehes gasgas
Petőfi akna Vasas felé. Tök jó hely.városon kívül. Volt egy kamionos beszopódás. Ahogy jössz be Pécsre a 6-oson,Vasasi emelkedőn lefelé keresztbe csúszott,és becsuklott szerencsétlennek a gépe. Elzárta az egész 6-os utat.
Sanyi a 12 nem Neked való.... ideges motor, sok lóval. 50-et üresben sem szereti.