Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ráülök és mindkét oldalra ütközésig fordítom a kormányt, akkor azt tapasztalom, hogy jobbra ütközésig (szó szerint éri a balos kis tartály a fejidomot) könnyedén fordul, de a másik irányba, balra nagy nyekergés árán, aminek az oka, hogy a gázkarhoz feljövő bovdenházak eggyike mintha rövid lenne.
belül megszorult a bowden vajon, vagy ilyen rövid és ne akarjam ütközésig forgatni?
Sziasztok skacok!
az ott nem kell, hogy lejöjjön igaz? vissza lehet tenni egy kis epoxyval nyugodtan?
a tartó végében a két kis réz érintkező mire jó, hová megy, és mit kapcsol, állít, befolyásol?
az a kis kihajtott karom mire szolgál? amúgy annyi ismeretlen van rajta, mint ha űrhajó lenne
ezzek az olajtartálynak az alján a két érintkező nem volt a helyén. ez mirevaló?
Ábrus! Lenne pár kérdésem motorügyileg.

egyrészt leírhatnád hogy jutok el a trafóig. ki szeretném venni mire jön Zsoltitól a másik (akinek ezer hála érte ) és neked is 1000hála ha leírod nekem.
más. csináltam pár képet. Ez a vezeték ezen mi célt szolgál? nincs bekötve sehovase.
Karbi megérkezett már?
Hali mindenkinek
Mert itt nem kell dugdosni a kábeltot
És ez a robesz mér is jó neked? a frézi nagy volt Pestre? vagy nem volt trendi? vagy mi?
Mia nem engedné :D hm, a 22ezres szerviz elég zsíros lenne valahogy ki kell szorítani.
Magyar portálon vannak videók is fent,azokban szokták dicsérni az Elc Amx-et meg a Jagdtigert.A harmadik a Diker Max,ettől a háromtól még a nagyok is tartanak.
http://youtu.be/x_7mcZa4_ss
Csak mert azon az ágon van.
De azt csináltok amit akartok.
Jó jó de nem mindegy ? Ugy is eladod tavaszra
Hát mindenhol felderítőt írnak
na, jó hír, hogy meglett a volt tulaj. Vagyis az első. Úgy fest tényleg 22ezer körül van benne, mert ő 20 körül adta el egy idős ismerősének, aki kb 1500at mehetett vele, mert sajnálta használni A meg az első huszast óvatosban tette bele, vigyázva rá. (mondjuk a külsején ez látszik is. A szervizkönyv is valódi, szal király. Külön kiemelte, hogy ez a régebbi blokk még nincs agyonfolytva mint az újabbik MASTER motor, és sokkal nyomatékosabb voplt mikor nexusos-újatlanticosokkal túrázott. Hát már nagyon kiváncsi vagyok! Persze most akar jönni a latyakos idő, mikor egy gyárias tisztaságú motorra teszek szert
Olyan mint a hellcat csak gyorsabb és jobban rejtőzködik.
Gondold át.
360+25%
Eddig amit láttam videókat azon mind vagy okosba az ellen közelébe lespotol mindenkit elöl vagy bemegy a tömegbe okoskodni és megmutatja az ellent, amúgy IXesek közt mi mást tudsz vele csinálni mint felderíteni spotolni
Mielőtt ilyet mondasz nézd meg a látótávját.
340 méterrel sok mindenre jó, de felderíteni nem okos dolog vele.
Ez nem nem TD ez Light tank felderít spotol odabasz elfut
Jó de az meg csak az.
Csak példának írtam. (az elején azt írja hogy a legtöbb Francia tank......)
Nyilán van kivétel amelyik tetű lassú. (lehet hogy a 750 lovas blokkal jobb lesz de jelenleg ilyen)