Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bunkók vagytok. Lepereg rólatok a kultúra
Vagy a Jimmy? De azt hogy?
Mi? Orbán nyilatkozik?
A király beszéde M1 most. Jó.
És pikkpakk be is tudod állítani a GPSt.
Nem kell neki 2nap se
Én pl. Pestre nem szívesen megyek nélküle. Mivel nincs helyismeretem (csak a főbb vonalakat ismerem) így rengeteg sz&rakodástól ment meg.
Ha olyan városba megyek ahol szintén nem szoktam megfordulni akkor szintén nagy előny hogy nem kell a térképpel tökölni és az utcaneveket lesni, hanem csak odavisz (többnyire) és kész.
Jól jön ha elterelnek valamerre, mutatja a távolságot, menetidőt, stb. szerintem nagyon jó dolog.
Persze elmentem annak idején papírtérképpel is (ha épp volt olyan várostérképem ahova mentem) és nyári gumival is közlekedtem télen, de miért ne használjuk a modernebb és könnyebb utat ha azt is lehet?
Én GPS-el is eltévedtem,Polgárdiba mentem,de Andika Ábrushoz vitt.
Az más ha az Adriára mész és oda viszel beszédes térképet,
Mikor mi mentünk nyáron Adriára, mind3mónknál volt GPS, mégis eltévedtünk vagy 3x igaz, 1x miattam, egyszer meg gazda tüntetés miatt
Nem baj,rá se ránts.... Ezek a munkások már csak ilyenek!
Ááááá én nagyon el tudok tévedni anélkül. Elég volt az,hogy nem negedtek a rakparton menni a munkások. Felmentem egyik hídra,és onnantól vége volt a világnak.
Ezt a részét értem,de hova mentek GPS-el ahol el tudtok tévedni?
Ez ugyan olyan,hogy régen a Ladámon sem volt téli gumi még is eljutottam A-bol B-be! De nem akarok okoskodni,csak nem értem! De mindegy...
GPS ha lemerül,akkor kell neki a töltés. Amikor Pap szigetre igyekeztem pécsről,akkor is Fót határából kértem telefonos segítdéget.
Ennél jobb nincs is
Telefon töltésre szuper. Terhelésnek meg nem kel kitenni.
Telefon,navigáció meg vibrátor töltéséhez jól jön.
Ahogy Mlas írja,felcsavarozol egy 78T05-öst valami váz elemre,ez tud 3-ampert,elvisz táblagépet is.Egy -egy kondit köss a be és kimenetre,az kell neki.
Én nem értem minek kell nektek szivargyújtó mocira?
Hali
Látom sokan ráérnek
ott voltatok találkozón nem?

nekem mondjuk tetszett a papszigeti camping is a maga szoci stílusában és vissza is mennék oda!

Nyáron egy tali ott?