Én pl. Pestre nem szívesen megyek nélküle. Mivel nincs helyismeretem (csak a főbb vonalakat ismerem) így rengeteg sz&rakodástól ment meg.
Ha olyan városba megyek ahol szintén nem szoktam megfordulni akkor szintén nagy előny hogy nem kell a térképpel tökölni és az utcaneveket lesni, hanem csak odavisz (többnyire) és kész.
Jól jön ha elterelnek valamerre, mutatja a távolságot, menetidőt, stb. szerintem nagyon jó dolog.
Persze elmentem annak idején papírtérképpel is (ha épp volt olyan várostérképem ahova mentem) és nyári gumival is közlekedtem télen, de miért ne használjuk a modernebb és könnyebb utat ha azt is lehet?
Ááááá én nagyon el tudok tévedni anélkül. Elég volt az,hogy nem negedtek a rakparton menni a munkások. Felmentem egyik hídra,és onnantól vége volt a világnak.
Ezt a részét értem,de hova mentek GPS-el ahol el tudtok tévedni?
Ez ugyan olyan,hogy régen a Ladámon sem volt téli gumi még is eljutottam A-bol B-be! De nem akarok okoskodni,csak nem értem! De mindegy...
Ahogy Mlas írja,felcsavarozol egy 78T05-öst valami váz elemre,ez tud 3-ampert,elvisz táblagépet is.Egy -egy kondit köss a be és kimenetre,az kell neki.
Nem kell neki 2nap se
Ha olyan városba megyek ahol szintén nem szoktam megfordulni akkor szintén nagy előny hogy nem kell a térképpel tökölni és az utcaneveket lesni, hanem csak odavisz (többnyire) és kész.
Jól jön ha elterelnek valamerre, mutatja a távolságot, menetidőt, stb. szerintem nagyon jó dolog.
Persze elmentem annak idején papírtérképpel is (ha épp volt olyan várostérképem ahova mentem) és nyári gumival is közlekedtem télen, de miért ne használjuk a modernebb és könnyebb utat ha azt is lehet?
Ez ugyan olyan,hogy régen a Ladámon sem volt téli gumi még is eljutottam A-bol B-be! De nem akarok okoskodni,csak nem értem! De mindegy...
Telefon töltésre szuper. Terhelésnek meg nem kel kitenni.
Látom sokan ráérnek
nekem mondjuk tetszett a papszigeti camping is a maga szoci stílusában és vissza is mennék oda!
Nyáron egy tali ott?