Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Gali
Mekkora az átmérője a gumicsőnek ?
Az a kérdés Mivel ?
aha. most olvasom. nem téma. trafó dolog megoldódott. de azért majd igényt tartok rá, tartaléknak
Halló Yapperek..... Tom Írtam...... Bocsesz....de kissé teleszaladt az életem...
Talán sikerül elolvasni ha fegya791220@freemail.hu-ra küldöd
na jó éjt
oooo mennyi noob van itt sok tomato harcos
nekem 1x villant fel aztán eltűnt
Azért mert valakik hülye szokásokat vesznek fel, nekem még nem utánuk menni.
In azaz belső...........
újraküldtem
Bocs de nem kaptam Tőled LOVE-s levelet tegnap
'fegyakukucsfreemail.hu'
V 2014.02.02. 20:59
Oszt hová és mikor ítál,mert ne látni fríííméééélembe
az lehet, de magyarul mégis imbusznak írják mindenfele.
Európa egyes részein a Unbrako-kulcs (vagy „Umbrako-kulcs”) néven ismert, az SPS technologies 1911-ben bevezetett védjegye után. Olaszországban Egidio Brugola szabadalmaztatta, 1926-ban, (Brugola-kulcs néven), a német neve INBUS-kulcs, Nagy-Britanniában és Észak-Amerikában Allen-kulcs néven ismerik.

Az Inbus név a német gyártó cég, Bauer & Schaurte Karcher (Neuss) védjegye volt. Az Innensechskantschraube Bauer und Schaurte rövidítéséből származik. A szerszámot 1936-tól forgalmazták. Német nyelvterületen fajtanévvé vált, a magyar nyelvben elsősorban „imbuszkulcs” alakban terjedt el illetve használatos.

Angol nyelvterületen az eszköz az Allen Manufacturing Company (Hartford, Connecticut) védjegyéről ismert, akik 1943-ban jegyezték azt be: erről kapta az Allen-kulcs elnevezést.
Egyébként ez a tankos játék begyűrűzése lehet ide mert ott mindennapos dolog reportolni egymást.
Végre mi is hozzátettünk valamit a fórumhoz. (most pedig vezessük be a noob-ozást )
Én most nyomtam rá erre hogy jelentelek de még nem működik.
Ott vidéken lehet. De eredetileg Innensechskantschraube.
Te Fegya, én minnyá bejelentelek a moderátornak ha nem olvasol ímélt !
jó estèt mindenkinek!
sztem ebben a percben lett

kezdhetünk (fel)jelenteni
Most látom, itt mióta van ilyen "jelentés a moderátornak"?

Ui: akkó itt se leszek sokáig, a Zindexen is mindig kivágnak, politikával, zsidókkal foglalkozó témáknál 5-10 hsz után, amúgy soxor a 100-at is elérem
amúgy Nektek is változott kicsit a fórum? az a moderátoros dolog nálatok is van, vagy engem tisztelnek meg vele