Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy az neked
Megyek is fexeni, mer a zasszony csunyán néz. adok neki mingyá
Én is pár felest, és veresbor volt a kisérő
én is letoltam egy korty házit
nem szedte. ólajt cseréltünk benne, és van a srácnak egy rakat cucc a bálnájából. érdekességként megmutatta ezt. negyvenpárezernél volt neki vezérműlánc, azt annyi. Sebességjeladó hal meg 100ezer előtt, kormánylengéscsillapítóm is pöpec. Fiat cinquecento 700-as olajszűrő megy bele.
Ja, latom, nem az övé. Kicsit bepáleszoztam, amit írok nem kell kmolyan venni
ezt kidobta, meg hajtókarcsapágy és készpassz. nem gondoltam volna, hogy ennyit elmennek ezek a szarok. ilyen 50-60ezret mondtam volna mire kijön valami drágább
Ez mijafaxé szette szét
ezzel hogy lehet festeni?
Tyű, havernak, aki tíz évig nyúzta az Atlanticot, benne kis motorikus, és elektronikus tuninggal 100.000km után így festett a vezérműtengelye:
Mér? Anélkül nem indul a BMW?
Sziasztok. Tudtok segíteni? A windows doctorhoz kellene regisztrációs kód....
igen kv1s el adott mindent még mikor top tier vagyok akkor a kisebbekre se csinál semmit azóta nashornal jgpz IV meg tigrissel osztom a népet marad a td ág az is csak a 2x szorzóig megy már egy hellel is többet sebzek 1800+ 2000+ míg egy isel 4-5-600
ha esetleg valakit èrdekelne!
http://aprod.hu/hirdetes/yamah...
Egyelőre én sem látom semmi előnyét az Is-nek a fullos KV1-hez képest.
Nekem is felkerült a torony a KV1S 122-esével de nincs meg a bigblokk és a személyzet is csak 92% körül van, így tetű lassú és nehézkes jármű.
A KV13 meg gyorsabb, fordulékonyabb de itt meg a 85mm-es az ami nem tud mit kezdeni az 1500 HP körüli ellenfelekkel. (mást meg nem nagyon látok amire lőhetnék vele)
hát nemtom mi van felkerült az is-re a nagytorony és a 122es ágyú azóta pattan nem sebez még 1 hellről is amíg a 85ös volt addig csak sebzett néhányat
Ez nem az övé csak már megint a billentyűzettel javít motort.
Nem tükör ! Ott már szelep himba is van képen
Szerelné? Úgy érted hogy már állítgatja a tükröket?
hozzáírtam a fészen, és úgy néz ki ez csak egy ugyanolyan, mint az övé, de nem az. ""