nem szedte. ólajt cseréltünk benne, és van a srácnak egy rakat cucc a bálnájából. érdekességként megmutatta ezt. negyvenpárezernél volt neki vezérműlánc, azt annyi. Sebességjeladó hal meg 100ezer előtt, kormánylengéscsillapítóm is pöpec. Fiat cinquecento 700-as olajszűrő megy bele.
ezt kidobta, meg hajtókarcsapágy és készpassz. nem gondoltam volna, hogy ennyit elmennek ezek a szarok. ilyen 50-60ezret mondtam volna mire kijön valami drágább
igen kv1s el adott mindent még mikor top tier vagyok akkor a kisebbekre se csinál semmit azóta nashornal jgpz IV meg tigrissel osztom a népet marad a td ág az is csak a 2x szorzóig megy már egy hellel is többet sebzek 1800+ 2000+ míg egy isel 4-5-600
Egyelőre én sem látom semmi előnyét az Is-nek a fullos KV1-hez képest.
Nekem is felkerült a torony a KV1S 122-esével de nincs meg a bigblokk és a személyzet is csak 92% körül van, így tetű lassú és nehézkes jármű.
A KV13 meg gyorsabb, fordulékonyabb de itt meg a 85mm-es az ami nem tud mit kezdeni az 1500 HP körüli ellenfelekkel. (mást meg nem nagyon látok amire lőhetnék vele)
http://aprod.hu/hirdetes/yamah...
Nekem is felkerült a torony a KV1S 122-esével de nincs meg a bigblokk és a személyzet is csak 92% körül van, így tetű lassú és nehézkes jármű.
A KV13 meg gyorsabb, fordulékonyabb de itt meg a 85mm-es az ami nem tud mit kezdeni az 1500 HP körüli ellenfelekkel. (mást meg nem nagyon látok amire lőhetnék vele)