Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom de mintha Ádi már a robeszt szerelné . De majd meg erősitt ha jön
Aztán majd amikor kisüt a nap, száraz lesz az út, kicsit megismerkedtek és 6e fölé mered majd engedni a mutatót, akkor majd meglátod hogy "érzésre" a 600-as is gyorsul-e így.
Mondtam hogy ez csak 42Kw.
na elvittem a motort. holnap eredetvizsgálják. ugyan 6000 fölé nem pörgettem, de nem fostam le a bokám ahogy Ádám várta. A 600 is gyorsul így érzetre. Viszont az tuti, hogy nagyobb fokozatban is sokkal nagyobbat lép. asszem ezt hívják nyomatéknak. nagyon jó volt, csak mocskos hideg van rajta. (anyámék utcája meg még jeges, így az is mókás volt )
Azért Köszönöm
Szolnok körül sajna nincs közöttünk senki... nem vagyunk ismerősök arrafelé.
Illetve én lefelé vagyok 60km, de én nem szerelek, csak ha muszáj
Üdv Srácok! Valaki tudna ajánlani egy olyan szerelőt aki Szolnok környékén van,valamint aki valójában ért az ezredeshez? (Yzf 1000R Ace) Mert bevallom errefelé nem találkoztam ilyenekkel,csak humbuk balfaszokkal akik youtube-ról szerelnek...

Előre is köszönöm!
azon vagyok! jövö7 en viszem cossi-hoz,remèlem rendbe tudja hozni!
Az enyém is, de azért van még egy kis idő addig. Szóval hajrá, tessék rendbe tenni aztán lehet csapatni!
lassan jön a jó idő,jöhetnek elő a vasak! Az enyèm meg betegeskedik!
Reggelt Mindenkinek
jó reggelt mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Hali!
Ment válasz
Hali
Oké

Holnap megnézem és válaszolok
üdv mindenkinek! elképzelhető hogy bontódni fog egy trapéz lámpás fzr 1000 91 tájékáról. üléspúppal meg minden más mismanccal együtt, ha valakinek érdekes lehet valamely alkatrésze akkor keressen meg.
Tudod Te....
tiszteletem feribá! elküldtem az email-t!