Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem attól nem mozog.
Nyomd ki a dugattyúkat egyenként addig amíg majdnem kiesik és dolgozd meg a felületét polírpapírral szép simára. Fújd be szilikonnal majd nyomd vissza és járasd meg egy kicsit. (és már jó is)
Ha gondolod ki is veheted a dugattyúkat a helyükről és megcsinálhatod ezt úgy is, csak akkor sz&rakodni kell a légtelenítéssel.
Nem,nagyon megnyult ès nem mozog benne a dugatyú!
Ha felpumpáltad volna akkor kiderült volna hogy nem az.
Akkor ezek szerint még nem hallottál róla hogy a gyárilag előírt hideg guminyomás értékei a következők:
-elöl:2,5bár
-hátul egy személlyel:2,5bár/utassal:2,9bár
2.4-nél mit tapad?
Ha arra gondolsz, sajna ilyen bebicsaklós az eleje. Anno szimering és olajcsere után is ilyen maradt. Olyan mint mikor túl megemelik egy palyamotor feneket... 220 fölött talán ezért kigyozik kicsit. De ha fogod a kormányt szépen végig tudod húzni a lábtartót az íven. Azért soha nem lesz r6r.

Ja! Még tudsz előfeszíteni az elején. Attól lehet kicsit peckesebben fekez majd, az itteni utakra puhabban jobb volt.
(ez lemaradt)
Ha az első gumi nyomása 2,4 bár alatt van akkor "csavarja" a kormányt. (ez már nem sportkormány, erre érzékeny!)
Folyik?
Hát még ha meg lesz minden javítva, amit Ádám leamortizált rajta ő úgy használta, mint egy postásmotort, esőbe-hóba
A telót mindenképp meg kő csinyáni, de attól nem kéne félrehúznia fékre...
éshogy valami jót is mondjak, nagyon jó volt vele menni. Nagyon jól esett. Nagyon kényelmes. Kicsit csúszik a taknyos aszfalt
De, már jó régen, de azé elköltöznöm még nem kell
Nagyobbik gyerek indítása történik épp, nevére vettünk 1 lakást fent, neki kell még vagy 3 évig, utána a kicsinek is még 2 év min, azután majd eladja, vagy amit akar, övé lesz úgyis.
sziasztok
na hazahoztam a motort. 50-nél első fékre ennyire durván alácsapja a kormányt, mert az egyik első teló olajmentes? komoly.
jameg oldalidom nélkül ez egész orra rezonál mint a qvaélet.
fèknyereghez kellene
A féknyereghez vagy fent a karnál munkahengerhez kell?
Fúú de sz&r így mod nélkül!
sziasztok! Tudtok nekem segitteni? Hol tudok rendelni fzr500- hoz fèk javittó szettet? /por vèdő gumi,karmantyú/
Csak nem elege lett belőled az asszonynak?
Áfát nem kell csak vámot.
Viszont ezek a kis sárgák rendesek ám és szeretnék hogy csak tőlük vásárolj és Gift-ként (azaz ajándék) küldik.
Ezután már tényleg csak a vámosokon múlik hogy kibontják-e a dobozt. (a nagyobbakat vagy nehezebbeket ki szokták és akkor ők meghatározzák az értékét)
Fotózd, nekem kelleni fog bútor, ha illeszkedik az asszony elképzelésébe, megveszem.
Hát megyek fel, 8-ra ott kell lennem, most írjuk alá az új lakást utána meg megyünk a Mátrába 7végézni.
Úgyhogy a költöztetésből most kimaradok
márciustól meg indulnak a dolgos 7köznapok, felújítás, burkolás, ablak, fszoba, festés...
ja! ha valakinek kell szekrény rendkívül jutányosan, lefotózom megmérem ha kell. Van egy sor (60-60-90 szélesek, plafonig), meg egy másik, 140 széles 180-190 magas. a nagy szettér 25-öt akar a mia, mert egy éve annyiért vettük, de sztem ide 20asért odaadnánk, a kicsit meg tényleg gombokért, azt még újonnan vettük ikeában.
jössz pénteken költözni?
Meg vám.