Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. Elrontani nem tudod.
Tehát itthon forró trisós vízbe beleteszem egy darabig és kész?
Suliban eloxáltunk sokat mi így tanultuk így csináltuk ezt lehet házilag megoldani. Teljesen jó lett.
Jó éjt!
8.23-13.00-ig szabad vagyok.
De várj a trisót azt zsírtalanításra írták, és utána a savas elektromos fürdő majd öblítés.
Valamivel több lesz gondolom,mert több órám van. A délelőtti szabadidőm viszont hosszabb fél órával. A délelőtti szabadidőmre is kapok 40%-os bért.
De a neten ilyen aksitöltős merülős kütyüvel eloxáltak trisóval meg akku savval de én az ilyeneknek nem merek nekiállni illetve az elektromossághoz hülye vagyok.

De ha csak simán ki kell főzni az megoldható.
És így a fizud is több lesz vagy az marad a régi.Van napközben szabad időd?
Na ezt sem tudtam.
Befeketedik. Eloxálás=trisós vízben való kifőzés. Fel kell csiszolni szépen egyenletesen hogy az oxidréteg lejöjjön. Vízbe teszel trisót és felforralod majd belelógatod a munkadarabot. Pezsegni fog néha kiveszed rápillantasz ha már egyenletesen majdnem fehér színű akkor jó. Melegen tálaljuk.
Az egész városban új buszjáratok vannak. Korábban kezdek,később végzek. Új vonaéhálózat az egész városban.
De hogy hogy ilyen későn végzel?
De ha le van csiszolva az eloxálás és szépen fel van szálcsiszolva de nincs felületkezelve nem lesz vele gond vagy nem kéne úgy használni?
Áááá annyira kész vagyok mostanában. Elfáradok,sok a meló.
Én nem merek ilyeneknek nekiállni.Láttam vidit meg leírást, hogy anód meg katód meg stb de én nem vagyok otthon ezekben a dolgokban. Vagy van más megoldás is?
Ha alumínium akkor Te is meg tudod otthon eloxálni.
Na az király!
Vége a melónak.
Basszus hogy jártam! Megvettem a múltkor a sport dobot megbeszéltem egy sráccal hogy kiszedi belőle a karcokat, nyúzásokat.Elvitte erre kiderült, hogy eloxálva van a dob és azt a pár karcot is órákig csiszolta valami kis géppel.Most kereshetek mást akinek van normális gépe és meg tudja csinálni.Egy sráccal beszéltem elméletileg a héten megnézi de nem tudom mi lesz vele.Most teli van csiszolt foltokkal. Ha nem lesz eloxálva mi lesz? Lesz úgy valami baja? Nem igazán találok olyan céget aki ilyen kis tárgyat is eloxálna.
nem règ került hozzám,jelenleg darabokra van szedve a nyereg! Sima a felülete,viszont a gumin látszik hogY nagyrá!
Halihó!

Rég voltam már itt mi helyzet a fórumon?
Még valami: két évente fékfolyadékot KELL cserélni a fékrendszerben.
Ha ezzel régóta nem foglalkoztak akkor fekete lepedékes trutymó úszkál a fékfolyadék tartály alján amitől a folyadék nehezebben áramlik át oda-vissza a főfékhenger furatain, így hajlamos a rendszer nem visszaengedni a folyadékot és kicsit fog a fék ilyenkor.
Azon kívül a fékfolyadék forráspontja is leromlik a folyadékban megkötött nedvességtől.