De a neten ilyen aksitöltős merülős kütyüvel eloxáltak trisóval meg akku savval de én az ilyeneknek nem merek nekiállni illetve az elektromossághoz hülye vagyok.
Befeketedik. Eloxálás=trisós vízben való kifőzés. Fel kell csiszolni szépen egyenletesen hogy az oxidréteg lejöjjön. Vízbe teszel trisót és felforralod majd belelógatod a munkadarabot. Pezsegni fog néha kiveszed rápillantasz ha már egyenletesen majdnem fehér színű akkor jó. Melegen tálaljuk.
Én nem merek ilyeneknek nekiállni.Láttam vidit meg leírást, hogy anód meg katód meg stb de én nem vagyok otthon ezekben a dolgokban. Vagy van más megoldás is?
Basszus hogy jártam! Megvettem a múltkor a sport dobot megbeszéltem egy sráccal hogy kiszedi belőle a karcokat, nyúzásokat.Elvitte erre kiderült, hogy eloxálva van a dob és azt a pár karcot is órákig csiszolta valami kis géppel.Most kereshetek mást akinek van normális gépe és meg tudja csinálni.Egy sráccal beszéltem elméletileg a héten megnézi de nem tudom mi lesz vele.Most teli van csiszolt foltokkal. Ha nem lesz eloxálva mi lesz? Lesz úgy valami baja? Nem igazán találok olyan céget aki ilyen kis tárgyat is eloxálna.
Még valami: két évente fékfolyadékot KELL cserélni a fékrendszerben.
Ha ezzel régóta nem foglalkoztak akkor fekete lepedékes trutymó úszkál a fékfolyadék tartály alján amitől a folyadék nehezebben áramlik át oda-vissza a főfékhenger furatain, így hajlamos a rendszer nem visszaengedni a folyadékot és kicsit fog a fék ilyenkor.
Azon kívül a fékfolyadék forráspontja is leromlik a folyadékban megkötött nedvességtől.
De ha csak simán ki kell főzni az megoldható.
Rég voltam már itt mi helyzet a fórumon?
Ha ezzel régóta nem foglalkoztak akkor fekete lepedékes trutymó úszkál a fékfolyadék tartály alján amitől a folyadék nehezebben áramlik át oda-vissza a főfékhenger furatain, így hajlamos a rendszer nem visszaengedni a folyadékot és kicsit fog a fék ilyenkor.
Azon kívül a fékfolyadék forráspontja is leromlik a folyadékban megkötött nedvességtől.