Még a következő kérdésem lenne.Két leömlőm van ami jelenleg fenn van a motoron annak a vége le van szűkítve(így vettem) belső átmérő 36mm,a gyári pedig 46mm,ez mennyire fojtja a motort
Ma nagyon zsufi nap volt,reggel futottam egy 30km-t,déltől fűnyírás,gazolás a kisháznál. Délután 4-től bringázni mentünk a kislányommal. Mondjuk csak 40km,de a nap végére elfáradtam. Csudajó nap volt a mai.
Szétolvadt a gyújtáskapcsoló csatim,újra kéne saruzni,gondoltam ilyen csatlakozóra,persze méret arányosat mert ez kicsi,nem tudom hogy bírná e a terhelést ,valakinek van tapasztalata ezen a téren,mert használtam már ilyet,csak nem nagy amper-nál
Igaz Feribával beszéltem csatlakozó és hűtősapi ügyben,csak azóta nem volt időm vele foglalkozni, esetleg valaki tud más alternatívát ,valami jobbat esetleg,vagy ragaszkodjak a gyári verzióhoz (persze nem a Csövi féle megoldásra gondolok ,pedig épület vill. szerelő lennék elvileg
Amit eddig láttam, mind szétszedhető volt.
Ma nagyon zsufi nap volt,reggel futottam egy 30km-t,déltől fűnyírás,gazolás a kisháznál. Délután 4-től bringázni mentünk a kislányommal. Mondjuk csak 40km,de a nap végére elfáradtam. Csudajó nap volt a mai.
Igaz Feribával beszéltem csatlakozó és hűtősapi ügyben,csak azóta nem volt időm vele foglalkozni, esetleg valaki tud más alternatívát