Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarok holnap dolgozni!
Bár dolgozni nem sok kedvem van .
ma auto szerelés vot meg fűnyírás . Délután volt kis kerülés de annyi elég is volt . Este készülés volt a holnapi munkára .
akkor most miért a gépet nyomod menj inkább cicát keresni aztán góóóóó!
Az állandóan Mesukám Különben is Párzási időszak van
Ha a víz nem is de a te véred biztosan!
Úgy még nehezebb
Azt viszont tudom 100 % an hogy ma leugrottam a partra és tele volt lenge öltözékü leánnyal Szerintem már a víz is meleg lett tölük
igen ugy is jó . De ugy jó ha váltva van a termő vessző . de ki hogy : KInek a pap kinek a papnéni .Én a Papnéninél maradok
kiszedve mégnehezebb, nem?

Rendben van ,remélem az idén nyár vége felé már eljutok arra felé
nekem azt mondták 2-3 szemet hagyak
mi is most vettük a telket azt ha már van akkor ne menjen tönkre! èn etyeken szoktam mazsola bort venni!
Azért gondoltam hogy az alsó kiflit kilazítod és nem úgy nyomod össze,igazad van nem jól írtam ahogy Pupu írta úgy elvileg jó lesz,habár van egy kis nehezék különbség köztetek mikor rá kell nehezedni ,mondjuk nekem mindig ki volt szedve a telószár
Ha nem tudod hogyan metszel ? Az az ide termővessződ annak is a felső rügye . De ez sok mindentől függ ki mennyi rügyet hagy .
cumi! akkor senki nem megy sehova!
az már nem kéne.Szeretem a jó bort de inkább megveszem mint hogy szenvedjek vele és úgy sem lesz olyan! Van egy pár bevállt pincészet ahonnan be lehet szerezni.
Oké, de vajon akkor mi lesz, ha mindketten egyszerre zárjuk be?

ez olyan 150körül van,de lehet tőbb
ugarcsapokat hagytál ?
de nem gond,ha ilyen helyzetbe kerülök megkèrlek hogy segits!
azt elhiszem.nekem 3 tő van de azt is a fater metszi!
Nem tudom mért de olyan álmos vagyok .Ez most csak speciel nálam van vagy másnál is elöl jött ma