Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell. Megfelelő szerszámokkal (crowa, rövid szár, esetleg csukló) simán cserélhető mind a négy.
Sziasztok!
Tudom nem sokatoknak van itt 750-es genesis-e, de hátha tudtok válaszolni!
Egy kibaszott gyertyacseréhez komolyan le kell bontanom a fél motort? Egészen pontosan olyanra gondolok, hogy a lámpatartótól kezdve a hűtő-n keresztül minden szart?!
ja, és ezek mindegyike full optikai zoom mellett készült.
a szőlőlevélhez ki sem mentem. a konyhaablakból fotóztam
nyertél
szarszagú lábtörlőt. gyere vedd át.
a gomba érdekessége, hogy az a lépcső mellett a korlát. abból nőtt.
Jó képeket csinál.
- valamiféle gomba de nem láb
- szőlő levél
- csiga. de nem az amivel fel lehet emelni több száz mázsát
- diófalevél

nyertem?
11-re értem vissza, de úgy szakadt, hogy lentről mire felértem a házhoz szarrá áztam.
elált olyan 30 perc, de1-ig van a tüzép.
értementem a fényképezőnek. ki is próbáltam. tetszik
25 kilás zsákok.
Én bírom egész nap, estére mondjuk már érzem a derekam... de nem szeretnék ebből élni, a port nem bírom, köhögök tőle, meg estére már egy társasháznyi tégla van az orromban
A keverőgép jól működött, Pestám, ilyen rozsdamentes 120mm átmérőjű, lassú ütvefúróval forgatva, szűk zsáknyit vitte szépen.
Hellóóó! Puhapöcsök vagytok
Meg ne rokkanj, baxod, a cementes zsák nem a te egészségednek való az qrvára el tudja hagyni magát, főleg a sokadik emelésre

Mire felhordtuk mi is az 1600 kg-ot, én is szidtam Newton anyját mi a faxnak kellett azt a qrva gravitációt feltalálni
Nekem is küldik, be vagyok regelve 1000 helyre Persze nézzed te is! Naná, hogy menni kéne
Kezdjünk közvéleményt kutatni?
Nekem a szent Iván éjjes hét nem jó, akkor kűfődön leszek, az asszem júni 23, más eddig OK. Szóval ez után, mert előtte sztem még hideg lesz, meg a lakásnak kész kell lennie 07.01-re, akkor kell visszaadnunk az albérletet.
Ez tényleg marha
ÜDV!
oké, de a 3m3 sóderhez még 9 mázsa cement is kell ám.
persze akkor is én jövök ki olcsóbban + a zsákost v .színű magamnak kellett volna szállítani.
1-ig van a tüzép. még az előtt megyek néhány zsalukőért, meg vagy 1,5 q cementért, hogy neki tudjak kezdeni. most örülök, hogy van saját utánfutóm és második kocsi Kinga ment a Fiestával én meg tudok málházni a fóbiával
Nekem már egy hónapja küldik az Adriai szállásajánlatokat. Átküldjem megnézed? Megyünk, vagy mi lesz, mi?
Az nem ár nekem aza qrva előkevert betony, naz szép, ezres a 40 kg por
Szevasztok
jobbat nem tudtam, így innen rendeltem, mert ma d.u. hozzák is.
5500 Ft/m3 nagyon átbaszás a 0,24-es sóderért? (szállítva)
Az első Rigámat 500 ft-ért vettem,annyit is ért,nem is maradt sokáig.Aztán jött még egy,majd verhók,aztán 86-ban jött a komolyabb három sebességes Star.Na az megvolt 11-évig,közben 50 és 51-es simók.Volt egy T5-öm is,őriztem húsz évig de jogsim nem volt hozzá így eladtam,tettem hozzá, abból lett a Gilera.Aztán lett jogsi,most már nagyon hiányzik az öreg vas.A Star is hiányzott,két éve vettem egyet,így az újra van.
Hát ma sem volt itt tumultus
A mai fiatalok nem tudják miből maradtak ki...
Nekem is egy ilyen volt az első motorom 90-ben. 1500ft-ért vették nekem apámék unokatesómtól. Egyenes kormány volt rajta, az elején Sanyi féle kispócki lámpa, emelt farrész úgyhogy nagyon raj voltam vele. Ja és a 4 literes tankját pont 100 forintból lehetett teletankolni. A következő 2 év múlva egy riga, az már gyáribb volt de drágább is. 2000ft
Én újan kaptam, és bordó volt. Ballagásra adta össze a család
Annál jobban csak az ETZ-nek örültem, 4 év múlva.