Sziasztok!
Tudom nem sokatoknak van itt 750-es genesis-e, de hátha tudtok válaszolni!
Egy kibaszott gyertyacseréhez komolyan le kell bontanom a fél motort? Egészen pontosan olyanra gondolok, hogy a lámpatartótól kezdve a hűtő-n keresztül minden szart?!
Én bírom egész nap, estére mondjuk már érzem a derekam... de nem szeretnék ebből élni, a port nem bírom, köhögök tőle, meg estére már egy társasháznyi tégla van az orromban
A keverőgép jól működött, Pestám, ilyen rozsdamentes 120mm átmérőjű, lassú ütvefúróval forgatva, szűk zsáknyit vitte szépen.
Nekem is küldik, be vagyok regelve 1000 helyre Persze nézzed te is! Naná, hogy menni kéne
Kezdjünk közvéleményt kutatni?
Nekem a szent Iván éjjes hét nem jó, akkor kűfődön leszek, az asszem júni 23, más eddig OK. Szóval ez után, mert előtte sztem még hideg lesz, meg a lakásnak kész kell lennie 07.01-re, akkor kell visszaadnunk az albérletet.
oké, de a 3m3 sóderhez még 9 mázsa cement is kell ám.
persze akkor is én jövök ki olcsóbban + a zsákost v .színű magamnak kellett volna szállítani.
1-ig van a tüzép. még az előtt megyek néhány zsalukőért, meg vagy 1,5 q cementért, hogy neki tudjak kezdeni. most örülök, hogy van saját utánfutóm és második kocsi Kinga ment a Fiestával én meg tudok málházni a fóbiával
Az első Rigámat 500 ft-ért vettem,annyit is ért,nem is maradt sokáig.Aztán jött még egy,majd verhók,aztán 86-ban jött a komolyabb három sebességes Star.Na az megvolt 11-évig,közben 50 és 51-es simók.Volt egy T5-öm is,őriztem húsz évig de jogsim nem volt hozzá így eladtam,tettem hozzá, abból lett a Gilera.Aztán lett jogsi,most már nagyon hiányzik az öreg vas.A Star is hiányzott,két éve vettem egyet,így az újra van.
Nekem is egy ilyen volt az első motorom 90-ben. 1500ft-ért vették nekem apámék unokatesómtól. Egyenes kormány volt rajta, az elején Sanyi féle kispócki lámpa, emelt farrész úgyhogy nagyon raj voltam vele. Ja és a 4 literes tankját pont 100 forintból lehetett teletankolni. A következő 2 év múlva egy riga, az már gyáribb volt de drágább is. 2000ft
Tudom nem sokatoknak van itt 750-es genesis-e, de hátha tudtok válaszolni!
Egy kibaszott gyertyacseréhez komolyan le kell bontanom a fél motort?
a szőlőlevélhez ki sem mentem. a konyhaablakból fotóztam
szarszagú lábtörlőt. gyere vedd át.
a gomba érdekessége, hogy az a lépcső mellett a korlát. abból nőtt.
- valamiféle gomba de nem láb
- szőlő levél
- csiga. de nem az amivel fel lehet emelni több száz mázsát
- diófalevél
nyertem?
elált olyan 30 perc, de1-ig van a tüzép.
A keverőgép jól működött, Pestám, ilyen rozsdamentes 120mm átmérőjű, lassú ütvefúróval forgatva, szűk zsáknyit vitte szépen.
Mire felhordtuk mi is az 1600 kg-ot, én is szidtam Newton anyját
Kezdjünk közvéleményt kutatni?
Nekem a szent Iván éjjes hét nem jó, akkor kűfődön leszek, az asszem júni 23, más eddig OK. Szóval ez után, mert előtte sztem még hideg lesz, meg a lakásnak kész kell lennie 07.01-re, akkor kell visszaadnunk az albérletet.
persze akkor is én jövök ki olcsóbban + a zsákost v .színű magamnak kellett volna szállítani.
1-ig van a tüzép. még az előtt megyek néhány zsalukőért, meg vagy 1,5 q cementért, hogy neki tudjak kezdeni. most örülök, hogy van saját utánfutóm és második kocsi
5500 Ft/m3 nagyon átbaszás a 0,24-es sóderért? (szállítva)
Annál jobban csak az ETZ-nek örültem, 4 év múlva.