Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyiért engem is érdekel.
Mintát kért, hogy megnézze. Elméletileg 8-10 ezer körül mondta az árat.
Nem értem hogy az ilyen barmokat miért nem dobják ki az ablakon.
link
majd meglesem.
pénteken műszakizik.Addig nem teszem fel hátra az E betű mentes indexet. Bár elég jó cimborám a vizsgabiztos. M?ondom neki jönnék a motorral. Aztmondja. Ez az a Suzuki elejű Yamaha? Nem-nem. Honda elejű. Ja az más, akkor hozzad.
Persze ezt most így látatlanban mondom, az is lehet hogy most kifúj valamelyik leömlőnél és azt hallod annak.
Nálam nagyon csendes volt de lehetett hallani alul a gyűjtőcsőben egy kis "csühögést"
Hali mindenki!

Hogy lenne már gáz? Apám is 61 azt nagy kujon

Belül ne oregedjen meg az ember.
amúgy tetszik a hangja. a garázsban szépen visszhangzik a brummogás.
Mivel ez már nem a gyári rendszere így egy kicsit van benne az is.
A gyári rendszeren a dobtól a 4-1 csatlakozásig vastagabb a cső mint a jelenlegi saválló darab és volt benne egy perforált cső betét is. (az átalakítás előtt nem volt ilyen hangja)
Szerintem ennek a hiányának tudható be az a "chopperes" hang.
Rendben köszönöm
egy hétvége lejövetelkor futóra rakod és itthagyod // megnézem alaposan
3 másodperc.
Ábrus.
Ennek az ezernek ha a leömlőknél elől hallgatom akkor olyan csopperes hangjának kell lenni? Olyan kellemes hangon csattog, olyan kipufogósan, csak nekem olyan fura. összerámoltam a garázsba, hogy férjen a vas, meg én is. mostmár nem borulok fel az udvaron a motorral, mert a garázsban is megtudom fordítani (múlt szombaton gurultam háttal lefele a lejtőn a homokba, éshát minden csak nem egyenletes a homok. letette a lábam, az meg széépen lassan olyan 3 perc alatt annyira elsüllyedt, hogy a motor a baljával belefeküdt a homokba. a szomszéd segített kikaparni a "gödörből"
össze eggyeztetünk valamikor ès leviszem a vasat tüzetes átvizsgálásra!
Igen ugy szokott lenni ,de nálam nem gond.
Andi jelentkezz ha vagy!
Köszönöm! megèrdeklődöm Andit! Őszinte leszek,nem szeretem a kölcsön dolgot! Mindig akkor lessz baja!
írtam,hogy 1500kilómètert mentem a csere óta! a hűttőröl mind a 2cső visszamegy a szűrőhöz!
Ha jól emlékszem az Andika eladja -igaz csak 500-s de motorikusan jó
Hányszor körbemegy odabent szegény olaj... Nem is csoda, hogy elfárad a nagy mászkálásba
Az olajszűrő után kétfelé megy az olaj,asszem csak a hengerfejre menő ág van hűtve,ha onnan jött a zöldes iszap,akkor ott belefáradt az olaj mert fent a hengerfej csőcsatlakozásánál le van szűkítve a keresztmetszet,a hengerfejbe kevesebb mennyiség kell.így viszont hajlamos megfáradni.
Körbe fogok érdeklődöni , olcsó meg a jó is ---relativ.Rajta leszek
De kölcsönbe adhatok addig ha nagyon kel egy 500 -st
Fáradt olajnak hívják,5000 km-nél kéne cserélni.Ha ilyen sűrű és színes,lehet már tíz éve is benne.
leginkább jó kellene,de nembaj ha olcsó!
Robi-----jót ? vagy csak olcsót
Feribácsi nem tudsz olcsó blokkot?600-ast?