Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használt volt a Verhó. Még a lánc is laza volt rajta.
ilyen most. Lehet jönni segíteni
az zsivány.
Holnap reggel (ha nem rendelnek be melózni a vihar miatti áramkimaradások miatt) én is megyek a tüzépre. Megveszem a zsalukockát, meg veszek pár zsák instant betont.
Neki kő kezdeni az utcafronti kerítésnek.
Most értem haza kis falumba
Aljzat kész. Hátra még némi aljzat kiegyenlítő, leburkolás, 2 szoba parkettázása, kb. 20m2 vakolás, glettelés, festés, ja, meg az egész fürdőszoba
3-4 hét még biztos lesz.
Nagyon szép motor! Nézegettem már én is,meg kellene kérdezni Klacso gépeseket,mit lehetne kezdeni a főtengellyel,és csapágyazással? A Szilveszterék (yakomoto)csináltatnak ilyen felület szórás,és utána alapra köszörültetik a főtengely. Gondolom egy vagyon.
Nem írta, hogy boltból vettèk.
Hogy áll a pecó?
Az fura. Én 81-ben kaptám, ákkor 3600 volt. A Riga meg 3200.
AHHA-AHHA

Valóban szép. NA majd ha annyira szét szedem lehetne a Deltabox Óarany színű. Köszi, tényleg jó 5let!
Hmm érdekes, nekem egy ilyen, csak szarv kormányos Caprine lényegült át motorkerékpárrá A felét adta a vételárnak és három bringa tényleg felesleges volt.
Bocsi, igazad van.
A Kelly's jó. Volt egy Salamander a családban, az asszony nagyon szerezte. Nekem egy Trek 6500D-m volt, azt én még jobban.

De kellett az ára motorra... :D
Üdvölés mindenkinek!
Most egy ilyenem van.
Nekem egy ilyen a szívem csücske. Persze a realitások kózt maradva,
Pont ilyen Verhóm volt! Első motor szülinapomra kaptam 2eFt-ért vették anyámék. Éppen ma 31 éve...
Milyen hülye hangja van ennek a motornak...

http://youtu.be/_6TNaoYHLA4
Nagy műa veder
Lassan indulok is folytatni, csak még fel kéne kelni...
Tejesládában?
Nem. Kézzel kavartuk, vettem habarcskeverő szárat, azzal kb 20 kilót egyszerre meg tudunk keverni. Lassabban halad, de nem kell a betonkeverővel vesződni, bérlet, szállitás, stb.
Hát ebbű nemsok gyütt át. Kicsi a kép
Óarany. Fehéren a legszebb. Szerintem...

Nem motor, de a színt mutatja.
Még nem, de már csak napok kérdése.
Mellé lettek új fékbetétek, első gumi. Lesz elől telófelújítás, szimering- és olajcsere, most a hátsó gumira vadászok.
Meg amit még nem tudok. :)
Olcsó volt - fasza lesz!