az zsivány.
Holnap reggel (ha nem rendelnek be melózni a vihar miatti áramkimaradások miatt) én is megyek a tüzépre. Megveszem a zsalukockát, meg veszek pár zsák instant betont.
Neki kő kezdeni az utcafronti kerítésnek.
Most értem haza kis falumba
Aljzat kész. Hátra még némi aljzat kiegyenlítő, leburkolás, 2 szoba parkettázása, kb. 20m2 vakolás, glettelés, festés, ja, meg az egész fürdőszoba
3-4 hét még biztos lesz.
Nagyon szép motor! Nézegettem már én is,meg kellene kérdezni Klacso gépeseket,mit lehetne kezdeni a főtengellyel,és csapágyazással? A Szilveszterék (yakomoto)csináltatnak ilyen felület szórás,és utána alapra köszörültetik a főtengely. Gondolom egy vagyon.
Hmm érdekes, nekem egy ilyen, csak szarv kormányos Caprine lényegült át motorkerékpárrá A felét adta a vételárnak és három bringa tényleg felesleges volt.
Nem. Kézzel kavartuk, vettem habarcskeverő szárat, azzal kb 20 kilót egyszerre meg tudunk keverni. Lassabban halad, de nem kell a betonkeverővel vesződni, bérlet, szállitás, stb.
Még nem, de már csak napok kérdése.
Mellé lettek új fékbetétek, első gumi. Lesz elől telófelújítás, szimering- és olajcsere, most a hátsó gumira vadászok.
Meg amit még nem tudok. :)
Olcsó volt - fasza lesz!
Holnap reggel (ha nem rendelnek be melózni a vihar miatti áramkimaradások miatt) én is megyek a tüzépre. Megveszem a zsalukockát, meg veszek pár zsák instant betont.
Neki kő kezdeni az utcafronti kerítésnek.
Aljzat kész. Hátra még némi aljzat kiegyenlítő, leburkolás, 2 szoba parkettázása, kb. 20m2 vakolás, glettelés, festés, ja, meg az egész fürdőszoba
3-4 hét még biztos lesz.
Hogy áll a pecó?
De kellett az ára motorra... :D
http://youtu.be/_6TNaoYHLA4
Lassan indulok is folytatni, csak még fel kéne kelni...
Nem motor, de a színt mutatja.
Mellé lettek új fékbetétek, első gumi. Lesz elől telófelújítás, szimering- és olajcsere, most a hátsó gumira vadászok.
Meg amit még nem tudok. :)
Olcsó volt - fasza lesz!