Én 1 kulcsal kaptam az új motorom de találtam az ebbajon 1 dollárért nyerset, ingyen postával remélem, megjön mostanában.
Aztán a kulcsmásolónak lesz a dóga, hogy faragja ki
Nem volt már jó a régi. Egy helyen nem érzékelt az érintője. Meg lehetett mindent csinálni vele csak forgatni kellett. Meg egy kicsit megrágta a kutya Ez most a Z1 Compact.
Hát... nekem az a bibi hogy ha a 18-as fejet (ami amúgy gyertyakulcs direkt krovához és nyomatékkulcshoz) bedugom a helyére, akkor arra ha ráteszem a rövidebbik hosszítót akkor jó a hosszúság de nem tudom hogy megtekerni a váztól, a karbisortól vagy a hűtőtől, ha a hosszabbik hosszítót tenném rá akkor már túl hosszú, ha meg kicsiket toldok bele, mint pl a csukló akkor meg rövid... elég buzi megoldás, a 600-as FZR-en nem így volt mert ott ugyan ezzel a szettel simán kicseréltem mind a 4 gyertyát, de itt a szélsőket sem tudom kivenni...
na tehát... Dorisznak hívják és egy 5 éves Amerikai Staffordshire Terrier szuka, aki épp most ellik... Van egy kan is aki 1 éves még csak és ő a Diego névre hallgat.
Hát... sajnos csak a kis crova készlet van itthon, a nagy szerszámos bőrönd az havernál van! De én ebből próbáltam már minden létező variációt, sehogy sem sikerül úgy variálni a dolgokat hogy jó legyen... ha pont beférne akkor nem tudom hogy megtekerni, ha meg meg tudnám tekerni akkor nem fér be... Vissza már bonyolultabb lesz mert a nyomaték kulcsal kell variálni majd, és ott meg nem igazán érdemes csuklózgatni...
Aztán a kulcsmásolónak lesz a dóga, hogy faragja ki
a pótkulcsa is nálam a motorjának.
még a 600-hoz kaptam.
amit nem adtam vele tovább.
Ez mi?
Várj, lefényképezem
Nekem meg megjött a nyomi kulcsom
Egyedi mérési papír is van hozzá, de azért ellenőriztem, tök pontos.