Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elfelejtetted lefényképezni a HTC-vel és feltenni ide.
Na készen vagyok a hátsó jelzőfények LED-re való átalakításával
Staffordot akartam én is.
Én 1 kulcsal kaptam az új motorom de találtam az ebbajon 1 dollárért nyerset, ingyen postával remélem, megjön mostanában.
Aztán a kulcsmásolónak lesz a dóga, hogy faragja ki
és psszt !
a pótkulcsa is nálam a motorjának. nem küldi Pupu címét mailen. régen megvolt, de nem találom. rossz helyre meg nem akarom küldeni.
Egy kis emléket megtartottam na...
Nem volt már jó a régi. Egy helyen nem érzékelt az érintője. Meg lehetett mindent csinálni vele csak forgatni kellett. Meg egy kicsit megrágta a kutya Ez most a Z1 Compact.
Ha ezt elolvassa Andi, véged lesz
A hűtő tartó csavarjait én is leszoktam venni azért. A csöveket nem kell, annyit enged, de a hűtőt azért arrébb kell tolni
Hát... nekem az a bibi hogy ha a 18-as fejet (ami amúgy gyertyakulcs direkt krovához és nyomatékkulcshoz) bedugom a helyére, akkor arra ha ráteszem a rövidebbik hosszítót akkor jó a hosszúság de nem tudom hogy megtekerni a váztól, a karbisortól vagy a hűtőtől, ha a hosszabbik hosszítót tenném rá akkor már túl hosszú, ha meg kicsiket toldok bele, mint pl a csukló akkor meg rövid... elég buzi megoldás, a 600-as FZR-en nem így volt mert ott ugyan ezzel a szettel simán kicseréltem mind a 4 gyertyát, de itt a szélsőket sem tudom kivenni...
nekem meg gyári yamaha feliratú gyertyakulcsom van.
még a 600-hoz kaptam.
amit nem adtam vele tovább.
na tehát... Dorisznak hívják és egy 5 éves Amerikai Staffordshire Terrier szuka, aki épp most ellik... Van egy kan is aki 1 éves még csak és ő a Diego névre hallgat.
Hát a harmadik szerszám az a riasztó berendezésnek a harapós része... Dorisznak hívják és egy
Ekkora telefon fan (vagy telefan fun) vagy? A régi is jó volt, nem?
Ez mi?
Megvan. Lett egy még drágább Sony.
Nekem egy sima cső alakú kulcs van, az befér, gyertyát nyomatékkulcsal meg csak az igazi precíziósok húznak le
én a króva készletből a kézi hajtó szárnak a csatlakozóját szoktam használni

Várj, lefényképezem
És a drága sonyd hova lett?

Nekem meg megjött a nyomi kulcsom
Egyedi mérési papír is van hozzá, de azért ellenőriztem, tök pontos.
A harmadik az milyen szerszám? Jófej kuty mi a neve?
Bocs... a kutyás kép nem lett tervezve ! Rosszra kattintottam... de a készletből is sikerült képet feltennem 2 képet!
Jó a kamerája?
Hát... sajnos csak a kis crova készlet van itthon, a nagy szerszámos bőrönd az havernál van! De én ebből próbáltam már minden létező variációt, sehogy sem sikerül úgy variálni a dolgokat hogy jó legyen... ha pont beférne akkor nem tudom hogy megtekerni, ha meg meg tudnám tekerni akkor nem fér be... Vissza már bonyolultabb lesz mert a nyomaték kulcsal kell variálni majd, és ott meg nem igazán érdemes csuklózgatni...
Engem az új HTC-m lepett meg.
Vettem most telefont, meglepően jó a digitális zoom-ja.