Egyrészt van amelyik eladó kiköti hogy csak pájpált fogad el, másrészt én sem bánom hogy közvetlenül nem kerül kapcsolatba a bankkártyámmal/folyószámlámmal.
Átqúrás esetén is biztosabb háttér a pp mintha közvetlenül kifizetem.
Előkapartam a Denso-t,21(23)Wx2+3.4W van ráírva,tehát mindkét oldalon egy-egy visszajelző lámpa van még rákötve.Asszem a Honda Transzalp is ilyen kétoldali visszajelzős.Tehát nincs külön visszajelző kimenet,a plusz két láb a két külön funkciónak van.
Két fajta volt,az egyik a normál Bosch-linenc,három lábú,indexkapcsoló indítja visszajelző lámpa a két ág közé kötve..Aztán van a Denso (FB257H)az már bonyolultabb öt lábas,külön vezérli a visszajelzőt és van jelbemenete a kilométer órától,egy bizonyos sebesség felett villogtatja az indexet,és vészvillogó bemenete is van.Ha ez a két plusz funkció nem kell,akkor egy egyszerű indexrelé megfelel helyette.
És ha benzinszint! Én a manualban azt olvastam, hogy a vonaltól 3.8-4.8 milire kell lennie a benzinszintnek. Csakhogy úgy átfolyik a súbertűnél a benzin a blokkba simán. Ha meg akkorára veszem a szintet, hogy ne folyjon át, akkor meg úgy néz ki kevés a szint, mert rángat alacsony fordulaton, és 5ezer környékén is hezitál.
Átqúrás esetén is biztosabb háttér a pp mintha közvetlenül kifizetem.