Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyrészt van amelyik eladó kiköti hogy csak pájpált fogad el, másrészt én sem bánom hogy közvetlenül nem kerül kapcsolatba a bankkártyámmal/folyószámlámmal.
Átqúrás esetén is biztosabb háttér a pp mintha közvetlenül kifizetem.
Előkapartam a Denso-t,21(23)Wx2+3.4W van ráírva,tehát mindkét oldalon egy-egy visszajelző lámpa van még rákötve.Asszem a Honda Transzalp is ilyen kétoldali visszajelzős.Tehát nincs külön visszajelző kimenet,a plusz két láb a két külön funkciónak van.
Két fajta volt,az egyik a normál Bosch-linenc,három lábú,indexkapcsoló indítja visszajelző lámpa a két ág közé kötve..Aztán van a Denso (FB257H)az már bonyolultabb öt lábas,külön vezérli a visszajelzőt és van jelbemenete a kilométer órától,egy bizonyos sebesség felett villogtatja az indexet,és vészvillogó bemenete is van.Ha ez a két plusz funkció nem kell,akkor egy egyszerű indexrelé megfelel helyette.
illetve anya
Ha jól olvastam, 12 db M8-as csavar, 25Nm
A 2 fejezet 10 oldalon vannak a meghúzási nyomatékok
Benne kell legyen
Még egy fontos kérdés. Mennyi a lehúzási nyomatéka a hengerfejnek
fzr nél? A szerviz manuálban nem találtam erre vonatkozó infót.
Megoldottam
Nekem csak egy kártyaszám beállítás kellett, azt annyi. Amióta megújult, egyszerű lett. Én is sokat rendelek Cájnából
sztem manapság bármelyik bankkártyáról ki lehet fizetni, a bank átváltja automatikusan (kivéve OTP májsztró)
Például az a Fábi nevű csávó épp most rendelt magának egy zsírúj FZR blokkot Japánból az íbéjen és véletlenül épp a szomszédodban lakik.
Több lehetőség is van.
Az első hogy csinálsz magadnak egyet és neked is lesz.
A másik hogy kell valaki olyan akinek már van.
Gyulám 500-600 indexrelé között mi a különbség 600 elöl fejidom mögött, 500 ülés alatt.
És hogyan tudnék rendelni az e-bay ről? Nekem nincs pay pal kártyám.
Persze. Az aprilián meg a pözsón nem foglalkozunk ilyesmivel. (más meg nincs)
Nincs valakinek plexije eladó? Legalább félig legyen átlátszó, ha nem is üveg tiszta. Ja meg jó a használt is
Itt minden van csak kérdezni kell.
Hát remélem nem fog annyival többet esni
medárd elvileg júni 8
Gyárit csak készletben találtam, 30 ezer körül+ szállitás.
És ha benzinszint! Én a manualban azt olvastam, hogy a vonaltól 3.8-4.8 milire kell lennie a benzinszintnek. Csakhogy úgy átfolyik a súbertűnél a benzin a blokkba simán. Ha meg akkorára veszem a szintet, hogy ne folyjon át, akkor meg úgy néz ki kevés a szint, mert rángat alacsony fordulaton, és 5ezer környékén is hezitál.