Sziasztok!
megérkezett mostanra mind a 4 különböző helyről rendelt pendrive Kínából. Az összes teszt eredménye ezzel kezdődött:
The media is likely to be defective.
jönnek ezerrel a pénzvisszatérítések. azaz
Én valószínűleg valamikor dél körül vagy utána érkezem. (összerakás folyamatban)
A velencei túrára nem vállalkozom de ha már főztök akkor mindenképpen ott leszek bármilyen eszközzel. Ha esetleg előtte elmennétek Velencére motorozni akkor szóljatok ha megjöttetek és akkor megyek. (ha így megfelel persze )
Nos délelőtt összeraktam a karbisort és fel is szereltem. (továbbra is a j.k anyját a tervezőnek )
Mielőtt elmentem dolgozni próbaképp (ismét) feltöltöttem benzinnel az úszóházakat hogy estére lássam hogy biztosan bírja a benzint az Uverapid.
10mp után elégedetten(?) láttam hogy működnek a beépített túlfolyó csövek, ugyanis a jobb oldali két úszóházé ütemesen elkezdett csepegni. (szerencsére gyújtószerszám nem volt kéznél )
Ott hagytam a gányba azzal hogy ma este ha megjövök akkor nekiesek és lebontom megint az egészet és sokadszorra is megnézem hogy mi a j.k anyja van vele.
Most megérkezve feltöltöttem benzinnel hogy mennyire folyik mielőtt leszedném és láss csodát, semennyire. (lehet felpuhult a gumi a tűszelep hegyén a benzintől)
Holnap reggel még ránézek és ha jó akkor feldobom a tankot meg ezt-azt és elvileg kész lesz.
Épp emiatt kérdezem hogy holnapra hogy van tervezve a napirend a bográcspartin?
És hova is kéne menni?
Ha úgy alakul akkor így pofátlanul nem előre szólva még be szabad esni?
megérkezett mostanra mind a 4 különböző helyről rendelt pendrive Kínából. Az összes teszt eredménye ezzel kezdődött:
The media is likely to be defective.
jönnek ezerrel a pénzvisszatérítések.
A velencei túrára nem vállalkozom de ha már főztök akkor mindenképpen ott leszek bármilyen eszközzel. Ha esetleg előtte elmennétek Velencére motorozni akkor szóljatok ha megjöttetek és akkor megyek. (ha így megfelel persze
Mindenkinek jó napot ,szép időt .....stb.
Mielőtt elmentem dolgozni próbaképp (ismét) feltöltöttem benzinnel az úszóházakat hogy estére lássam hogy biztosan bírja a benzint az Uverapid.
10mp után elégedetten(?) láttam hogy működnek a beépített túlfolyó csövek, ugyanis a jobb oldali két úszóházé ütemesen elkezdett csepegni.
Ott hagytam a gányba azzal hogy ma este ha megjövök akkor nekiesek és lebontom megint az egészet és sokadszorra is megnézem hogy mi a j.k anyja van vele.
Most megérkezve feltöltöttem benzinnel hogy mennyire folyik mielőtt leszedném és láss csodát, semennyire. (lehet felpuhult a gumi a tűszelep hegyén a benzintől)
Holnap reggel még ránézek és ha jó akkor feldobom a tankot meg ezt-azt és elvileg kész lesz.
Épp emiatt kérdezem hogy holnapra hogy van tervezve a napirend a bográcspartin?
Amúgy meg nemtom mit puhánykodsz, vidd el, oszt csá
Meg egy tehenet...
disznócomb pörkölt-
rántott karfiol
palacsinta
A többit helyszinen!