Én most csináltam hogy a 3 ülésből ami van csináltam 2őt 1 et szétszedve próbaképpen ráraktam a mostanira. Kurva ronda de kibaszott kényelmes a lábamnak is a popókámnak is +10 cm magasítás és nagyon jó szögbe áll a lábam a szelet meg nem a bukóra tolja a plekó hanem a vállamra így nincs akkora turbulencia.
József, Ön csövi kartáccsal egyetemben figyelmen kívül hagyta az augusztusi időtöltéssel kapcsolatos postomat
Most elindulok pestországba, de majd még benézek, meg a jakabost is nézem este.
de 5 napja sniper elit 3 és grid autosportot játszom
Ha valaki tud glettelni, festeni, jöhet!
FZR 1000 EXUP (1991) hez keresnék alkatrészt. Az olaj beöntő kupakot keresném. Ha valakinek van eladó írjon.
Köszönöm
Én most csináltam hogy a 3 ülésből ami van csináltam 2őt 1 et szétszedve próbaképpen ráraktam a mostanira. Kurva ronda de kibaszott kényelmes a lábamnak is a popókámnak is +10 cm magasítás és nagyon jó szögbe áll a lábam a szelet meg nem a bukóra tolja a plekó hanem a vállamra így nincs akkora turbulencia.
Sajna nálunk is ez a gond,de a Vicus inkább a térd túlzott behajlítása miatt nem tud jönni. Kb 50.70km után már nem akar visszaülni.
Akkor inkább már ez. Ez legalább yamaha
http://youtu.be/gOa9eDqftwA
József, Ön csövi kartáccsal egyetemben figyelmen kívül hagyta az augusztusi időtöltéssel kapcsolatos postomat
Most elindulok pestországba, de majd még benézek, meg a jakabost is nézem este.
Na, ezt jól mexakértettük Ábrusnak