Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az még kevésbé tetszene anyunak
Fék, futómű, blokk, váz,
Tudom hogy van szebb motor is de az Sp2-t nem tudom most bevállalni!

A formával meg majd megbarátkoznák.
Jó èjt.
Na, azt nagyon bírnám én is!
Tudom hogy nem vagyok a toppon motorok terén de mit takar az hogy fejletlenebb mint az fzr? miben nyilvánul meg?
Faszommá, nem tölti fel a képet...

http://foto.sportmotor.hu/g714...
Utcára elmegy, de technikailag még fejletlenebb mint az fzr
Telefonról vagyok. De lègy kreatív. Keress egy piperkőcöt akinek nagy műcicis csaja van, ès szeret fotóalbumokat kèszíteni.
Az biztos de tudsz valami konkrétumot mondani?
Thomas dobj egy képet légyszi a motorról hogy neked hol van a hátsó lábtartó?
Jobbjobb. A nagy pofonnál is jobb a kicsi
Na jó de nekem a Multipla is tetszik!
Mentél már ilyennel? Kényelem? Menet tulajdonság? Valamit tudnál nekem mondani róla?
és még ronda is
Ez is csak egy sportmotor, csak annak szar. Ezért hazudják túrasportnak.
Mint az ábrus-ádám-thomas fzr-en
Hova engedjem? a kipufogó alá?
Szia,
Jobban jársz ha a jelenlegit alakítod át. Pl engedd le, ha megy, a csaj lábtartóját
Neked van esetleg tapasztalatod vele?
Nem tudom csak amiket írnak véleményeket azt mondják jobb.Nem annyira sportos az üléspozíció.A zzr-t próbáltuk és az jónak tűnik viszont pici a motor a testméretemhez.Gondoltam a gixef hasonló és árban nem rossz.
Szerinted egy gixef annyival kényelmesebb?
Halihó sziasztok!

Tudom rég jártam itt és ka..am be meg ilyenek de mostanában zűrösek voltak a napok és esték. Mindjárt itt az esküvő meg ugye itt a jó idő és kertek, ház, munka stb. De megvagyok ha ez esetleg valakit is érdekel.

Skacok viszont lenne egy kérdésem és most ezt komolyan teszem! Szerintetek mennyiért lehetne eladni a mocim? mi lenne az az összeg ami reálisan elkérhető lenne érte?
Sajnos a Bettinek a dereka nem túl jó és valami kényelmesebb motor kéne hogy ő is tudjon jönni és ne kelljen a térdeit a nyakába rakni meg annyira előre görnyedni.( Most egy Gsx750f-et nézegetek )

Véleményetek esetleg vagy érdekelne valakit a mocim it a fórumon?

Remélem még nem utáltatok ki?!
Nyomjuk nagyban