Nem tudom csak amiket írnak véleményeket azt mondják jobb.Nem annyira sportos az üléspozíció.A zzr-t próbáltuk és az jónak tűnik viszont pici a motor a testméretemhez.Gondoltam a gixef hasonló és árban nem rossz.
Tudom rég jártam itt és ka..am be meg ilyenek de mostanában zűrösek voltak a napok és esték. Mindjárt itt az esküvő meg ugye itt a jó idő és kertek, ház, munka stb. De megvagyok ha ez esetleg valakit is érdekel.
Skacok viszont lenne egy kérdésem és most ezt komolyan teszem! Szerintetek mennyiért lehetne eladni a mocim? mi lenne az az összeg ami reálisan elkérhető lenne érte?
Sajnos a Bettinek a dereka nem túl jó és valami kényelmesebb motor kéne hogy ő is tudjon jönni és ne kelljen a térdeit a nyakába rakni meg annyira előre görnyedni.( Most egy Gsx750f-et nézegetek )
Véleményetek esetleg vagy érdekelne valakit a mocim it a fórumon?
A formával meg majd megbarátkoznák.
http://foto.sportmotor.hu/g714...
Jobban jársz ha a jelenlegit alakítod át. Pl engedd le, ha megy, a csaj lábtartóját
Tudom rég jártam itt és ka..am be meg ilyenek de mostanában zűrösek voltak a napok és esték.
Skacok viszont lenne egy kérdésem és most ezt komolyan teszem! Szerintetek mennyiért lehetne eladni a mocim? mi lenne az az összeg ami reálisan elkérhető lenne érte?
Sajnos a Bettinek a dereka nem túl jó és valami kényelmesebb motor kéne hogy ő is tudjon jönni és ne kelljen a térdeit a nyakába rakni meg annyira előre görnyedni.( Most egy Gsx750f-et nézegetek
Véleményetek esetleg vagy érdekelne valakit a mocim it a fórumon?
Remélem még nem utáltatok ki?!