Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tükör megoldható 2-3-4-5-6-8mm -ben.
Az edzett üveggel,meg az a gond,hogy nem vágható ha már egyszer legyártották./utólag edzik méretre vágva/
Megoldások:
Ha van fix méretű edzett üveg , ahhoz kel ajtót késziteni
Viszont ragasztott üvegből /4+4/mm megolható /fúrható-vágató/
"Szállás jelenleg nem áll rendelkezésre"
Akkor még nem tudtam, hogy nekem ilyen valaha is kelleni fog
és már mind elszórtad?
nem is tudom kinél volt 8mm üveg vagy 6 tábla
Pedig jó lett volna, ha le tucc gurulni, beszélhettünk volna... viberen se látlak
Ez a szállás télleg nem rossz, de Pula nagyon drága amúgy (a sok digó felbaxxa az árat), meg sztem ez messzebb is van, és csak fizetős úton lehet oda lemenni.
Bár onnan lehetne kirándulni Velencébe
Nem valószínű, hogy tudok menni ezért is nem jelentkeztem. De ha másképp alakulok akkor ott leszek.

Olcsó szállás.?
Feri bátyám! Van-e neked ilyesmi?
tükör kb, 80x80 cm, legalább 3mm
edzett üveg kb 70*140 cm 8 mm vastag (üvegajtónak)
ehhez való ragasztható króm színű zsanér
Nem arról van szó, Gyulám, hogy ne tudták volna jóra megcsinálni, hanem arról, hogy tudták, hogy xar, de baxtak rá.
De mivel a hüjje usákoknál mindenért lehet perelni, ráqrtak a sompolygásra
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. 1000es FZR-en itt van a bukógomba helye? Vagy gyárilag nincs?
Nem tudom,ők nem ismerik a bajonettzáras gyújtáskapcsolót?Azt csak benyomva lehet indítani és leállítani,de egy egyszerű kis hardveres és szoftveres megoldás is lehet:ha le is állítja a kocsit,amíg gurul addig a biztonsági funkciók üzemben maradnak.Így a menet közbeni szándékos leállításnál is meg lehet oldani.Sőt,az AVIA-teherautónál el sem tudtam fordítani a gyújtáskapcsolót amíg gurult,nem tudom hogy csinálták a csehek,de nem lehetett.
Szép napot
jó reggelt! Köszönöm,hogy "ilyen sokan" jeleztètek,hogy jöttök! Aki jelezte azt szivessen látom!
Ott volt a Toyotás balhé (járassuk le a legnagyobb gyártót hogy elsők lehessünk) de most visszanyal a fagyi.
Ja, mész szépen, leáll a motor, erre te megpördülsz, nekimész egy másiknak, majd egy patagba ugracc.
Tiszta életszagú... az usákokat irtani kéne, olyan hülyék, vagy csak szimplán nyerészkednek mindenen.
Amerikaiak.
(bezzeg a régi bazinagy krómozott kedilek kulcsban még vót anyag )
A kép meg lemaradt. Szóval az R69-én is ott van.
Gyárinak biztos gyári de innen nincs ötletem.
Gondolom te is jössz szombaton.
Nyilván van más járművem is de jó lenne azt járatni.
Ma délután megcsináltam rajta a túlfolyó tesztet (bevittem a munkahelyemre) működik csak még be kell szenvedni a helyére.
Holnap délelőtt összerakom, ha valami esetleg nem áll össze akkor szombat reggel.
Szerintem kész lesz és valamikor be tudok esni.
Te látod, hova vezet... abbol ki kéne derülnie, mi az.

Csak nem kedved támadt, hogy béjemvézz egy kicsit?
Ábrus, vagy valaki hátha valami ötlet...

Ez az öreg BMW bal hengere. Mi lehet az a középső nagy lyuk a két kis olajfurat között? Úgy nézem, hogy gyári viszont a tömítés jórészt kitakarja...
50? Nekünk a Madeirai 4* nem volt ennyi sztem... Igaz, az csak fp. nem all incl.
Me napi 50-èr vasárnapig ki van fizetve,szal annyit eszek le belőle, és koptatom a napágyat, ahogy csak bírom!
Én odagurulnék, ha nem jön közbe semmi, nekem kb. 160 km.
Messze van? Bár robesszal...
Elhozhatnád a mellet, egy alaposabb tesztre
Vagy csak nézni szabad?
Hali
A mai nap még jeleznék,jöveteli szándékukat,aki jön!