A tükör megoldható 2-3-4-5-6-8mm -ben.
Az edzett üveggel,meg az a gond,hogy nem vágható ha már egyszer legyártották./utólag edzik méretre vágva/
Megoldások:
Ha van fix méretű edzett üveg , ahhoz kel ajtót késziteni
Viszont ragasztott üvegből /4+4/mm megolható /fúrható-vágató/
Pedig jó lett volna, ha le tucc gurulni, beszélhettünk volna... viberen se látlak
Ez a szállás télleg nem rossz, de Pula nagyon drága amúgy (a sok digó felbaxxa az árat), meg sztem ez messzebb is van, és csak fizetős úton lehet oda lemenni.
Bár onnan lehetne kirándulni Velencébe
Feri bátyám! Van-e neked ilyesmi?
tükör kb, 80x80 cm, legalább 3mm
edzett üveg kb 70*140 cm 8 mm vastag (üvegajtónak)
ehhez való ragasztható króm színű zsanér
Nem arról van szó, Gyulám, hogy ne tudták volna jóra megcsinálni, hanem arról, hogy tudták, hogy xar, de baxtak rá.
De mivel a hüjje usákoknál mindenért lehet perelni, ráqrtak a sompolygásra
Nem tudom,ők nem ismerik a bajonettzáras gyújtáskapcsolót?Azt csak benyomva lehet indítani és leállítani,de egy egyszerű kis hardveres és szoftveres megoldás is lehet:ha le is állítja a kocsit,amíg gurul addig a biztonsági funkciók üzemben maradnak.Így a menet közbeni szándékos leállításnál is meg lehet oldani.Sőt,az AVIA-teherautónál el sem tudtam fordítani a gyújtáskapcsolót amíg gurult,nem tudom hogy csinálták a csehek,de nem lehetett.
Ja, mész szépen, leáll a motor, erre te megpördülsz, nekimész egy másiknak, majd egy patagba ugracc.
Tiszta életszagú... az usákokat irtani kéne, olyan hülyék, vagy csak szimplán nyerészkednek mindenen.
Nyilván van más járművem is de jó lenne azt járatni.
Ma délután megcsináltam rajta a túlfolyó tesztet (bevittem a munkahelyemre) működik csak még be kell szenvedni a helyére.
Holnap délelőtt összerakom, ha valami esetleg nem áll össze akkor szombat reggel.
Szerintem kész lesz és valamikor be tudok esni.
Az edzett üveggel,meg az a gond,hogy nem vágható ha már egyszer legyártották./utólag edzik méretre vágva/
Megoldások:
Ha van fix méretű edzett üveg , ahhoz kel ajtót késziteni
Viszont ragasztott üvegből /4+4/mm megolható /fúrható-vágató/