Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt hétágra süt a napocska.

Itt ömlik az eső
Felfutottam a TV toronyhoz,és körbe vissza. Kb 25km volt,de durva emelkedő volt a fele.
Oké tetudod.
1000km töltsek mindig 1 dl-t? minek
Nem világított a lámpa a szint az alsó széle felett volt, 2700cc kell csak bele van +3dl előnyöm
Szevasztok
Hagyod, hgy az olajszint harmadával csökkenjen? Nemkèk közbe utánröltögetni?
Megjegyzős. 101753km olajcsere.

Tartja a drágám a kb 1dl-1,2/1000km olajfogyasztást 10000km-nél cseréltem most olajat és kb 1,1-1,2l hiányzik a 3 ból.
ÓÓÓÓ basszameg ez nem tankos oldal
Az e a lábamon majd rakok fel képet később
Valakinek nem kell 1 45ös forma F-1 verseny csizma kurva olcsón iá:20? Használtan vettem de 4 használat után se tudom megszokni . A csizma orrán a koptatók már kaptak meg a 2 csizma cipzár húzója le van törve 2ftos tétel. Én megoldottam dróttal . Van hozzá a bokacsukóhoz + csavar. Piros fekete színbe van. Olyan mint a képen csak a színe más.
Tudod egy FZR-t nehéz utolérni Főleg ha én vezetem
Gondoltam h megfordulok .... De máskor mar mentem így utánzatok es nem értelek utol
Meg vártunk 5 percet de hát nem gyütté

Nem mert időre mentünk
Megaltatok ?
Megismertelek titeket
ATI már meg se ismered a földid
Értem. Köszi. Akkor halogénben nem is érdemes gondolkodni? Pl. 35-ösben?
jó napokat
Üdv,látom500-ad van.Eredetileg 35/35-ös sima izzó való bele.Nekem volt benne az autós standard 60/55-ös halogén is,elbírta a generátor,de más foglalat és foncsor kéne neki mert nagyon szétszórta a fénycsóvát,Én nem kínlódtam vele,vettem bele 35/35-öst,mivel nálam még egyszerre világít mindkettő ezek is bőven elegendőek.
Sziasztok. Az első lámpába milyen izzót tehetek? Pl. halogénhez kell valami átalakítás?