Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 1200 Kunát vittem hármónkra egy hétre, a többire ott volt a Mastercard.
Anyámék az Ibuszos Rab szigeti úton júliusban 2500 kunából 1800-at visszahoztak.
Ennyire nem nagyok az igényeink! És a Bettit se lehetne rábeszélni pl egy ernyőre inkább lazítás, sex, pihi, sex, séta, sex meg ilyenek!
Hátha az italt kell fizetni,akkor sokat kell vinni.

Nem kell visszaváltani,megisszátok.

Jó nyaralást nektek.
Szerintem nincs az a pénz amit nem lehet elkölteni egy nászuton .. Vizisi , ernyő , banán , búvárkodás stb
Attól függ melyik részre mentek.
De mlas az expert Horvátország járó ("na majd én körbevezetlek titeket ha ott leszünk" ) aki állandóan a gps-emmel vitatkozott hogy nem merre kell menni (majd előhúzta a gps-es telóját hogy megmondja a tuti pozíciót ami még műholdat sem talált ) pedig az végig jó felé irányított.
Egyébként nem igazán drágább mint itthon.
Az nem baj majd megoldjuk! Hú már várjuk nagyon! Csak nem tudjuk mennyi pénzt váltsunk.A szállás ki van fizetve már és teljes ellátással megyünk.Egyedül az ital fogyasztást kell külön fizetnünk meg a költőpénz.Csak azt sem akarom hogy egy csomó kuna megmaradjon aztán válthatom vissza.
Víz nedves es sós !
Sokk majd a üzemanyagok megspórol ön 5.7 az átlag fogyi , r6 alaphangon 8 liter volt de pörgött rendesen
Jó lehetett.

De a Balcsi sem volt rossz.
A cicis néni jobb mint a második képen lévő rossz öltözetű matróz!

Mi hétfőn indulunk a Bettivel. Ez lesz a nászút meg a nyaralás!

Mit érdemes tudni? Nagyon drága ország vagy elfogadható? 14 éve voltam utoljára kint.
Sok az adója egyébként? A Frézimnek 9240ft/év
Láttunk ezt-azt, jó volt.
Elég az 1.3 A-ból b-be
Ma megjött a teljesítmény ado , remegő kézzel nyitottam ki a borítékot Asztán leesett , h csak jövőre kell nekem fizetni a Busára
Nem voltál vele egyedül.
Én meg akkoriban úgy nevelkedtem hogy nem válogathattam. Bármelyikre rárontottam volna.
Na milyen volt Horvátország?
ez az enyimé

Pedig a Swift egy nagyon takarékos és praktikus kis verda.
És? Kényelmes? Biztos nagyon megy.
Most szoktatom magam
Csak szerszámok és motorok közelébe nem menjek.