Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááááá de jó csajok

http://youtu.be/fv--npievoI
mingyá meló.
Igazi macskaszem csak meg kell fordítani
Na mi? Neked nincs segéded?
Szia, látom tettél fel pár új képet.
Connie köszöni jól van.
A tavalyi túrát megismételve két hete nyomtunk egy Horvátországi kanyart, működött rendesen.
Három dobozzal és a régi kopott gumik miatt elég nyugtalanul, billegve ment valamint autópályán nagyobb tempónál (tartós 160-180) benyomta a 8,4 litert, ennek kevésbé örültem. (80-90-nél elvan 5,7-6,5 között)
Motorikusan rendben van de a súlyával elég nehéz kiegyezni, főleg mikor a szerpentinen kicsit tempósabban ereszkedve a lejtőn be kell fordítani a kanyarba, na az olyan érzés mintha egy vasúti szerelvényt akarnék fékezni és letéríteni a sínekről. (de túramotorként elnézem neki mert gondolom egy felpakolt HD Road King vagy valami hasonló ehhez képest egy anyahajó kezességével teszi ugyanezt)
A szomszédodnál láttam és gondolkoztam ezen de aztán látva az árát el is vetettem egyből. (nálam 10 év alatt sem hozná be az árát fogyasztásban)
Látom HD is kerül néha a műhelybe, mi a véleményed róluk? (tényleg annyira drága és sz&r vagy ez is csak felfogás kérdése?)
2 fasza 1 kuka 1 a fasz tudja
üdv fzr-sek! nem sikerült forgalomba helyeznem az fzr 1000-et amit tavasszal vettem, így megmaradt pár alkatrészem. ha valamelyik érdekes lehet kérdezzetek.
-légszűrő 3500
-km spirál 2500
-gyertya 4000ft
-olajszűrő 1000ft
-fékbetét 2000ft.

további szép napot.
Ez jobb mint a Man szigeti TT.
Egy kis utcai verseny
jó reggelt
Kellemes hétvégét
Szeva. Hogy smint? Concours hogy uzemel?
jó estèt!
jó estèt!
Köszi
Én tőlük vettem télit 12 éve kb.