Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert a szegények szerintez egy "hajó", de a magunkfajta látja, h valami van...
Nagysebességű gumicsónak azoknak akik nem szarral gurigáznak.
jo reggelt
Mi van,a Brejtlinek nincs hajója,csak repülője?Mivel fogsz hajókázni Monacóba?Csóró cég az,hagy ott!
Sziasztok, esetleg valakinek lenne eladó felső kormánykiflije 1988-as Fzr 1000 Genesishez? Köszi.
Mifaszomhajóaz?
Akkor marad a szex, mert ott rossz az idő, ott vagyok szembe, integess
sérült yzf 750 bontódik akit érdekel valami keressen, hátha kompatibilis
Ja, viszont a pénz átutalás qrva drága, lehetőleg kerülni kell.
Kifizettem 3 napot előre a foglalásnál és átutaltam a kiscsajnak 120 eurót bankból bankba, erre lekarmoltak tranzakciós költség meg minden egyéb zs.dóság címén majd 4e forintot.
Euro volt nálam is mikor az asszonnyal voltam de csak a szállás kifizetése miatt, minden mást kártyával fizettem.
Onnan maradt meg sértetlenül a teljes 1200 kuna amit most nyomtunk el csöviékkel de ezt is csak azért mert nem akartam már tartogatni (mivel még az utcai fagyisnál is lehetett kártyával (kartica ) fizetni )
Most legutóbb meg volt nálam 40 maradék euro de azt vissza is hoztam mert arra sem volt szükség.
Az a legtisztább.
Nekem kb. 20 éve van bankkártyám, eleinte nekem is Visa Elektron volt (az akkori fizetésemmel lesajnálóan rám mosolyogtak amikor az "igazi" Visát vagy MC-ot kértem és burkoltan közölték hogy az a komoly embereknek való )
Ez a mostani multipontos MC kb 5-6 éve van meg, direkt úgy kértem hogy külföldön is korlátlanul használható legyen, mert volt ahol az Elektront nem tudták elfogadni. (de a legtöbb helyen működött)
Az lesz a legegyszerűbb ha megkérdem a bankom holnap.meg váltok be készpénzt is.Eurót is viszek mert az van de váltok kunát is többen mondták hogy az eurot nem szeretik viszont szlovénoknál ha van valami kell.
Bár tény hogy én itthon is mindig kártyával fizetek. (ahol lehet)
Kp-t nem is nagyon tartok magamnál.
Visát is elfogadják (bár az Elektronnal lehetnek kivételek)
Középárfolyamon váltanak és nincs egyéb díja. Teljesen korrekt.
Nekem OTP-s mászterkárd van, eddig bármelyik országban jártam, mindenhol tudtam vele gond nélkül fizetni.
Bár aztán nem tudom holnap megkérdem a bankba.És úgy jobban jössz ki? Nem sok a tranzakciós díj meg ilyenek? Hogy megy ez?
Az enyém valai Visa Electronik
Mert nem Master Card.
Miért?
Szerintem az én bank kártyám nem jó ottkint.
Használd nyugodtan a bankkártyát, ahol lehetett (szinte mindenhol) azzal fizettem.
Nagyon szép hely!
Mert a függők bármit megadnának érte?
El lehet azért viselni.
Én igazából azt nem értem hogy a teljes ellátásba miért nincs bent az üdítő. Mert hogy az alkohol nincs az egy dolog de hogy az üccsi se. Ezért nem tudom mennyivel lehet számolni így.
Nagyon szép hely. De hogy a wifi-t miért kell pénzért adni...érthetetlen.