Ja, viszont a pénz átutalás qrva drága, lehetőleg kerülni kell.
Kifizettem 3 napot előre a foglalásnál és átutaltam a kiscsajnak 120 eurót bankból bankba, erre lekarmoltak tranzakciós költség meg minden egyéb zs.dóság címén majd 4e forintot.
Euro volt nálam is mikor az asszonnyal voltam de csak a szállás kifizetése miatt, minden mást kártyával fizettem.
Onnan maradt meg sértetlenül a teljes 1200 kuna amit most nyomtunk el csöviékkel de ezt is csak azért mert nem akartam már tartogatni (mivel még az utcai fagyisnál is lehetett kártyával (kartica ) fizetni )
Most legutóbb meg volt nálam 40 maradék euro de azt vissza is hoztam mert arra sem volt szükség.
Az a legtisztább.
Nekem kb. 20 éve van bankkártyám, eleinte nekem is Visa Elektron volt (az akkori fizetésemmel lesajnálóan rám mosolyogtak amikor az "igazi" Visát vagy MC-ot kértem és burkoltan közölték hogy az a komoly embereknek való )
Ez a mostani multipontos MC kb 5-6 éve van meg, direkt úgy kértem hogy külföldön is korlátlanul használható legyen, mert volt ahol az Elektront nem tudták elfogadni. (de a legtöbb helyen működött)
Az lesz a legegyszerűbb ha megkérdem a bankom holnap.meg váltok be készpénzt is.Eurót is viszek mert az van de váltok kunát is többen mondták hogy az eurot nem szeretik viszont szlovénoknál ha van valami kell.
Visát is elfogadják (bár az Elektronnal lehetnek kivételek)
Középárfolyamon váltanak és nincs egyéb díja. Teljesen korrekt.
Nekem OTP-s mászterkárd van, eddig bármelyik országban jártam, mindenhol tudtam vele gond nélkül fizetni.
Én igazából azt nem értem hogy a teljes ellátásba miért nincs bent az üdítő. Mert hogy az alkohol nincs az egy dolog de hogy az üccsi se. Ezért nem tudom mennyivel lehet számolni így.
Kifizettem 3 napot előre a foglalásnál és átutaltam a kiscsajnak 120 eurót bankból bankba, erre lekarmoltak tranzakciós költség meg minden egyéb zs.dóság címén majd 4e forintot.
Onnan maradt meg sértetlenül a teljes 1200 kuna amit most nyomtunk el csöviékkel de ezt is csak azért mert nem akartam már tartogatni (mivel még az utcai fagyisnál is lehetett kártyával (kartica
Most legutóbb meg volt nálam 40 maradék euro de azt vissza is hoztam mert arra sem volt szükség.
Nekem kb. 20 éve van bankkártyám, eleinte nekem is Visa Elektron volt (az akkori fizetésemmel lesajnálóan rám mosolyogtak amikor az "igazi" Visát vagy MC-ot kértem és burkoltan közölték hogy az a komoly embereknek való
Ez a mostani multipontos MC kb 5-6 éve van meg, direkt úgy kértem hogy külföldön is korlátlanul használható legyen, mert volt ahol az Elektront nem tudták elfogadni. (de a legtöbb helyen működött)
Kp-t nem is nagyon tartok magamnál.
Középárfolyamon váltanak és nincs egyéb díja. Teljesen korrekt.
Nekem OTP-s mászterkárd van, eddig bármelyik országban jártam, mindenhol tudtam vele gond nélkül fizetni.