Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem emlékszem hogy errefelé kikötöttünk volna de nem tűnik olyan rossz helynek.
Csak ne legyen ott az a sok hülye turista. Tönkreteszik az ember nyugalmát a középszerű viselkedésükkel. (és az az állandó gyerekzsivaj.....phh)
ide megyünk. link
Igazából minket sem hatott meg a látvány, már eléggé unalmas tud lenni.
Itt pl. mi unott közönnyel sétáltunk, míg a két kissrác izgatottan várta hogy vízre tegyék a apa hajóját és mehessenek. (hahhaha....gyerekek még ugye )
De durva. ( amúgy mint a balaton, ha jó irányba nézel :D )
De jó volt...
Bár lehet hogy csak azért ugrottak neki hirtelen dolgozni mert meglátták mlas kérdő tekintetét.
Nem szükséges mert a személyzet gondoskodik a hajóról amíg megint nem megyünk.
(itt a srácok épp a korlátot és az ablakokat polírozzák, szóval azért rendben tartják a hajót)
Én egy egyszerű kispolgár vagyok és nem vonzanak ezek a yahtok.De a Porschet elfogadnám!
Nagyon szép hely!
Remélem a mienk is hasonló lesz.A Betti még sosem látta a tengert élőben úgy hogy nagyon várja.
És amikor végre átléptünk a 'guest only' táblás kaput ami a sok csóringer turistát hivatott távol tartani és megint a saját társadalmi közegünkben voltunk:
Remelem bezártátok es a hűtőt kihúztátok ! Kulcsot majd hozd
Ábrus ne szégyenlősködj a yachtról is tedd fel a képet amit kibéreltünk egy pár napra...
Tribunj.
Ez Valami célzás volt ,h a le nyugvó napnak is van ereje ?
Kissé unalmas minden nap erre a kilátásra ébredni de azért elviselhető volt.
Ti hol voltatok? Mi Porecbe megyünk.
Szálloda.
Igen azzal megyünk.Múlt héten meg lett kuplungozva meg olaj csere úgy néz ki rendben van.Szép nyugodt tempóba kimegyünk vele.Szerintem nem lesz gond remélem! Slovénián keresztül megyünk végig pálya 110-es tempo aztán kész.
Akkor erre szükségetek lesz.
Szálloda vagy apartman?
Vectra van még? Azzal mentek?
Egyedül nem szeretek piálni így az nem fog olyan sokba kerülni.Meg gondoltam jó magyar módján vinnék ki egy fél tálca sört meg üccsit aztán a kocsiba elfér.A kajakor meg kibírjuk azt a pohár üccsit amit megiszunk utána.