Igen. Mivelhogy csak autóba raknak xenont úgytudom. A BMW próbálkozik egy adaptív kiegészítő kanyarvilágító xenon fényszóróval de annak is automatikus a magasság állítása. És az nem a te modelledbe van.
A yardok ismerik a BMW-ket szerintem néhányat már elhasználtak újat régit mindenfélét. Megaztán a motorosrendőrök nem kőhülyék a motorokhoz. Lehet hogy ismerik az előírásokat is, hogy a xenonnak kell legyen mosó meg magasságállító....
Még itthon nem sokat jártam vele, múlt hó elején került be.
Én azt fogom állítani a yardnak, hogy ez gyárilag ilyen, hihető, mert a motor nem gyakori típus (nem ismerik), nem is olcsó, a lámpa projektoros, a vizsga friss.
Szóval majd kidumálom, eddig mindig sikerült különben meg lexarom, lássanak meg vele, lássak vele, ez a fontosabb.
Én is beállítottam a xenont pontosan csak mikor mentünk Józsiékkal felpakolva (nekem két táska leghátul) akkor ők azt mondták, kicsit felhord (=vakít, mint az állat )
Na, de nem is jöttek ki elém 1x se
ha meg egyedül mész akkor eléd világít nagyon Nálunk is ez van, ha egyedül megyek pont jó de ha fel vagyunk cuccolva akkor már villognak hogy vegyem le a refit. Na akkor van meglepődés mikor a dupla refit felkapcsolom nekik
Én is nagyon szeretem a dupla lámpát,csak kicsit lejjebb kell állítanom a magasságon mert nagyon felfelé szórnak.Tizedikén éjjel jöttem haza pályán a pusztavacsi találkozóról,az előttem haladók akkor is látták volna a táblákat ha nincs saját világításuk,én bevilágítottam helyettük is.
http://youtu.be/xX6_LlXtt48
Én azt fogom állítani a yardnak, hogy ez gyárilag ilyen, hihető, mert a motor nem gyakori típus (nem ismerik), nem is olcsó, a lámpa projektoros, a vizsga friss.
Szóval majd kidumálom, eddig mindig sikerült
Na, de nem is jöttek ki elém 1x se
http://youtu.be/7lgYezNzTO0
ha meg egyedül mész akkor eléd világít nagyon
Emléxem, anno mikor nálunk megjelentek ezek a féloldalas lámpások, nálunk is cikkeztek róla (akkor még ugye nem neten ment az észosztás
Meg aztán nem hiszem el, hogy neked tetszik, ahogy most van
Idomos régi motor többnyire azért végzi naked-ként, mert rommá törik