Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ezért van az, hogy Sanyi rendre körbemotoroz, én pedig csak pislogok.
Volt, csak nem a megfelelő emberre bíztam a kivitelezést és el lett qrva. (ronda lett)
Azután lett egy dobos. (onnan tudom hogy az egy SV dob fogja vissza a teljesítményét, mert amikor kettő volt rajta akkor még úgy ment mint az eredetivel)
Aztaq... Most nézem. Volt dupla csövű dörrenés is.
Ez a mindent dokumentálás milyen egy rossz tulajdonság.
Hűű... megkaphatom? Bár itt is lehet érdekli a kollégákat.
Egy egész sorozat.
Igen de akkor már elkezdődött a mutáció.
Van amúgy fotód arról hogy készült frankenstein szörnyszülöttje amit most ábrus edisönnek hívnak? Te mindig mindent dokumentálsz...
Aztán jött az ihlet. (nem nekem)
Akkor ezekszerin 2007ben még gyári segge volt a motoromnak.
Persze ez is így végezte.
Ja, és a TR1 nem kardános hanem ugyanúgy tokozott láncos mint az MZ-k.
(de ez teljesen zárt és olaj van hátul az aljában, abban fut a lánc, 80-100e km-is kibír a cseréig )
Azért annyira nem jó.
Az önindítója eléggé alul méretezett a blokkhoz és állandó orosz rulett hogy beindul-e. (ezzel is volt elég sz&rakodás de a végére úgy ahogy jó lett)
Maga a gép eléggé örök életű és menni jó vele.
Majdnem. A haveromét csináltam anno.
Az pontilyen volt. (f&sz voltam hogy nem vettem meg, 150-ért ideadta volna)
Ez nagyon sok mindentől függ.
Egyszer már jósoltam olyat hogy látok még a nagyjából rendbe szedett blokkban kb. 20e km-t, aztán utána vszeg bele kell nyúlni rendesen és felújítani de 4-5 évig el lehet még járkálni vele.
Aztán a kis kamikaze 1,5 év alatt belenyomott ~35e km-t és a blokk még mindig üzemképes.
Pupi blokkjában 101e km van és nem kimondottan kímélő üzemmódban és csak a szétrúgott váltó miatt lett szétszedve a blokk. (bár azokban még volt anyag )
Ha nem gyilkolod akkor nagyon sokáig elmennek.
Viszont egy újabb modell kétségtelenül meg tudja könnyíteni az ember életét, így meggondolandó hogy rákölts-e ennyit. (jaszi is megvette a Z750-et, zsolti a ZX12-t és azóta már nem is hallunk róluk )
Túragépnek milyen jó lenne ez nekem...
Kitoltam hogy csak elindítom hideg indulás és egyenletes járás ellenőrzésre de aztán olyan szép egyenletesen járt hogy kénytelen voltam menet közben is ellenőrizni.
Ahhoz meg fel kell öltözni, ki kell nyitni a nagykaput, ha meg már ennyire előrehaladtak a dolgok akkor elvittem megtankolni. (ugyanis holnap reggel ha nem esik akkor együtt megyünk dolgozni )
Azért kérdezem igy mert a Debreceni szerelö mikor beszéltünk telefonon azt mondta hogy ez nem a legjobb motorok közé tartozó model.
Ábrus mester!Ha nem viszik el a frézit,és esetleg ráköltöm azt a 150-200 ezer forintot akkor meddig mehet a gép km -erben?
Szia.
Nem is értem hogy hogy merülhetett fel az ellenkezője.