Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes hogy mennyire jó vele motorozni a GTR-hez képest. (az a behemót csak visz a hátán és közben porszívóhangon szól)
Akkor működik.
Épp pénzt utaltam át a Z750-es villahídra.
Mire hazaértem besötétedett és tele lett a plexim és a széldzsekim döglött bogárral.
Sanya épp most hívott de kinyomtam.
Gondolom megint olyan gyorsan ment a motor, ahogy Te sosem fogod hajtani.
Sziasztok!
Miért?
Kimentem beindítani de nem lett jó vége.
Nem csak éppen azt ecseteltem hogy mennyire nem jött be a milánói de az anyós főztje sokkal jobb
Te ittál?

Képzeld tegnap előtt milánói sertésbordát ettem 1 étterembe, de olyan szar volt hogy csak na. Képzeld cérnametéltből volt a tészta. De rájöttem hogy az anyós pajtás gombapörije vágott cső tésztával sokkal jobb volt. Ezért kitaláltam hogy csak anyóspajti főztjét eszem, igaz ő nem tudja a 8.1 es ablakot kezelni ,de van sztereó ablak amit ő is meg tud nyitni.
Mikorjöttök?
Szevasztok.
Nahh eddig volt meg az Asus padfone 2. Nem jött be. Megcsináltam végül a nexus 4 et. Már a közelségérzékelő is jó. Asszem veszek mellé egy tabletet. Most ajánlottak egy lenovo miix 2 8"-t. Bluetooth billentyűvel. 40 pénz. Win 8.1-el, jogtiszta office-vel. Lehet benevezek rá
ha nem ereszt, nem lukas... elég vastag ám ott a gumi.
Én azért azokra a 'sportszűrőkre' húznék egy-egy olajos 'zoknit' mert egyébként nem sokra tartom őket. (ahogy mondtam is annak idején)
Van nálad defektjavító nem?
Sanya csak vezet Ikaruszt de nem tenne fel ilyeneket. (gyári csövek, puhák is de valamiért durván lötyögtek a helyükön, egy mozdulattal ki lehetett venni őket)
Mindegy, már megoldottam.
Köszi most mennem kell Pestre. Szerintem nem hatolt nagyon mélyre. Nyomtam bele egy kis gumiragasztót. Legrosszabb esetben leereszt szép lassan nem? Nem olyan nagy az a lyuk...
Ja nem jó nincs kompresszor