Ja és még valami! Kb 200km után kezdett rendes fékhatás lenni,addig csak éphogy meg lehetett állni vele. Most már 500km túl atombiztos,qrva jól fog. Még a hátsó is könnyedén blokkol,ha akarom.
Én szimplán kipucoltam. Szétszedni nem szedtem,de kijöttek a dugattyúk,és elég nagy szívás volt visszarakni. Beraktam egy lécdarabot a dugattyúk közé,és szépen megjárattam őket. Amikor majdnem kijöttek,akkor finom polírpapírral leszedtem a fekete koszréteget róla,majd fékolajjal és wd 40-nel bekenve megjárattam őket. Egészt addíg tartott a művelet,amíg kézzel szépen vissza nem tudtam nyomni a helyére őket. Több mint egy órán keresztül játszottam vele. Na akkor már szépen együtt mozogtak.
Jó reggelt, kisütött a nap. De lehet, hogy inkább csak világít
Azon dilemmázok, hogy megjárattam a hátsó féknyeregben a dugattyúkat és az egyik kicsit nehezebben jár mint a másik. Régebben is az lehetett a baj, hogy az egyik teljesen megszorult és a másik nyomta el ferdére a féktárcsát fékezéskor. Most is ha megnyomom a féket akkor az egyik hamarabb éri el a tárcsát mint a másik és egy picit megnyomja. Szétszedjem vajon és kipucoljam a féknyerget?
Indulás bográcsolni!
Holnap folyt. Köv.
'93 as évj. Exup 1000 alkatrészei olcsón eladók,blokk-fejidom elkelt,posta esetleg szállítás ok,CSAK TELÓN KERESSETEK,MAILT NEM NÉZEK:30 259-05-47
Akkor már csak megnézem a nagy fejed.
miszélfútt ide mordorba?
a kipufogó is elhoztam, nem feledtem el
Már csak Tomaszt kell elokeriteni.
Azon dilemmázok, hogy megjárattam a hátsó féknyeregben a dugattyúkat és az egyik kicsit nehezebben jár mint a másik. Régebben is az lehetett a baj, hogy az egyik teljesen megszorult és a másik nyomta el ferdére a féktárcsát fékezéskor. Most is ha megnyomom a féket akkor az egyik hamarabb éri el a tárcsát mint a másik és egy picit megnyomja. Szétszedjem vajon és kipucoljam a féknyerget?
Igen valószinű,előtte csörgess meg!