Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy van a lábad?

Indulás bográcsolni!
Jó reggelt.
Mlas megnyerte.
Holnap folyt. Köv.
Igen, vasárnap megyünk haza
Hy!
'93 as évj. Exup 1000 alkatrészei olcsón eladók,blokk-fejidom elkelt,posta esetleg szállítás ok,CSAK TELÓN KERESSETEK,MAILT NEM NÉZEK:30 259-05-47
Akkor jó éjt!
Senki?
Autoval jöttetek?:
Kaptunk egy jó kis hétvége szállást ajándékba
Akkor már csak megnézem a nagy fejed.
vagyok.
miszélfútt ide mordorba?
Üdv Debrecenből. Megjöttunk.
a kipufogó is elhoztam, nem feledtem el
Már csak Tomaszt kell elokeriteni.
Akkor asszem még masszírozom egy kicsit.
Ja és még valami! Kb 200km után kezdett rendes fékhatás lenni,addig csak éphogy meg lehetett állni vele. Most már 500km túl atombiztos,qrva jól fog. Még a hátsó is könnyedén blokkol,ha akarom.
Én szimplán kipucoltam. Szétszedni nem szedtem,de kijöttek a dugattyúk,és elég nagy szívás volt visszarakni. Beraktam egy lécdarabot a dugattyúk közé,és szépen megjárattam őket. Amikor majdnem kijöttek,akkor finom polírpapírral leszedtem a fekete koszréteget róla,majd fékolajjal és wd 40-nel bekenve megjárattam őket. Egészt addíg tartott a művelet,amíg kézzel szépen vissza nem tudtam nyomni a helyére őket. Több mint egy órán keresztül játszottam vele. Na akkor már szépen együtt mozogtak.
Sziasztok
Jó reggelt, kisütött a nap. De lehet, hogy inkább csak világít
Azon dilemmázok, hogy megjárattam a hátsó féknyeregben a dugattyúkat és az egyik kicsit nehezebben jár mint a másik. Régebben is az lehetett a baj, hogy az egyik teljesen megszorult és a másik nyomta el ferdére a féktárcsát fékezéskor. Most is ha megnyomom a féket akkor az egyik hamarabb éri el a tárcsát mint a másik és egy picit megnyomja. Szétszedjem vajon és kipucoljam a féknyerget?
Hali gali mindenkinek

Igen valószinű,előtte csörgess meg!
jó reggelt