Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!Szuper az idö,egy felhö sincs az égen!
Köszönjük.
Jobbulást Zsöminek.
Neki. Nem túl jók az ízületei szalag szakadás, porc kopás, arthrozis. A múltkori baktérium fertőzés is az izületekre ment rá....
Zsöminek?
Jobb térd és csípő műtét.
Sanyikám,136-lovas géped van,persze hogy ideges ha odarántod neki.A buszodba nincs ennyi paci.
Jól bizony akart lenni...
Hz jólbizony
Nah elmentek mlas-ék. Kafa kis tárcsán sütés... Sörözgetés pálinkázás. Remélem jól érezték magukat, és még meg tudjuk ismételni.
Hát,ma akartam menni motorozni ,fél órát kinoztam de nem indult.Már autotol adtam áramot neki de semmi.Kiszedtem a gyertyákat inditóztam egy kicsit és a 3-as henger vizet köpött ki és elég sokat.Aztán tettem vissza gyertyákat a régiekböl,persze elöbb megdrótkeféztem öket+ smirglipapir és láss csodát beindult.Aztán elmentem motorozni kicsit kb 10 kilómétert és jól ment.Kiváncsi vagyok holnap beindul e?
Remélem jó lesz a Tiéd is. Nagyon szerethető gépek,bár elég idegesek. Nem is gondoltam volna,hogy így tudnak menni,alig ment 4000 fordulat környékére,de sokkal jobban,és egyenletesebben gyorsul,megy mint eddig.
Akkor kellemesen telt a napotok.Ha már hazaértetek azért leöblítheted a finon kaját!
Reggel kimotoroztam a kisházhoz,és lenyírtam a füvet. Nagyon jó lett a motorkám. Imádok vele menni.
Most már itthon vagyunk,és mindjárt iszok is egy pohárral.
Nagyon jót bográcsoltunk 4 félét főztek a munkatársaim. Káposztásbab tejföllel,sült szalonnával,Kakas pörkölt,kakas töke is belefőzven kb 1kg,cigánylecsó,és vadpörkölt aprónokedlivel. És persze sok-sok sütemény.

Sajnos én voltam a soros a vezetésben,Vicus kóstólgatta a pálinkákat,és a megybort. De hát majd legközelebb ő vezet.
Finom volt a bográcsos?volt vörösbor is?
Sziasztok.
Mi történt vele?
A combhajlítóban van két részleges szakadás. Sajnos ezzel a Budapest maratonomnak lőttek. Egész évben erre készültem,nagyon sok munka van benne,és most elúszott. De sajnos ez van,el kell fogadni. Jövőre úgyis megint megpróbálom,1x csak összejön.
Még nem tudtam szétszedni tegnap műtötték a kutyát talán holnap lesz rá időm...
Hogy van a féked?