Feszültségszabályzó lett csak cserélve, de hibája is állítólag! Tatabánya környékén gyártja valaki, ónét rendeltem azóta tökéletes lett! Más gondom nem volt a 4 év alatt. Életem(lassan 42 leszek) egyik legjobb motorja volt(pedig volt egy pár típus)
Köszi az infót. Nagyon nagy kedvencem volt a 954 a kinézete miatt. A fogyasztás az ütős. Én az R1-el 90-100-as túratempó esetén 2 személy + táskák el tudok prüttyögni 4,66 literből. 120 körüli túratempó esetében se kér többet 5,6 liternél szerintem.... Mondjuk a ringen azért benyal 10 felett, de az érthető.....
A zx 10 hez képest természetesen gyengébb, bár gyorsuláson 150 ig elveri, de csak azért, mert már 4000-től egyenletesen húz! A 2005 ös ZX10-em meg inkább 7000 körül indult, bár akkor igen! Rángatás nincs, folyamatosan húz leszabályzásig! Fogyasztása valóban megközelíti a 7 litert. Futómű tökéletes! Volt új 2002-es ZX9-em, ahoz tudnám hasonlítani. Csak modernebb, injektor fordított első teló stb! Összességében nagyon jó kis gép!
Látom volt zx10-ed is. Gondolom a 954 gyengébb, de nem is ez a lényeg. A kanyarokban, hogy viselkedik? Könnyen lapra csapható? Fékek intenzitása? Fogyasztása? Azt hallottam kezdetleges injektora van és sokat eszik, meg kicsit darabos. Ez igaz?
Üdv!
A 954-es egy nagyon jó motor! Sportmotorhoz képest kényelmes, lentről nagyon jól megy. Tavaly év végén eladtam, mert már a derekam nem igazán szereti a sport gépeket(93-óta vagyok sofőr)Most vettem egy BMW C600 Sportot 3000 km-el.
Sziasztok!
Van egy eladó HYPERPRO kormánygátlóm R1 2004-05 höz, újszerű állapotban, kompletten dobozában tartóval. Kép a hirdetéseim között! [email protected]
Nekem a honda cbr600fs-ben volt Motul 15W50, azt hiszem az 5100-as sorozat. Teljesen okés volt. A castrolt azóta nem csípem, hogy öcsém új suzuki gsr-ébe beleöntöttük a gyárilag előírt 10w40-es castrolt és pár 100 km után úgy csúszott a kuplung mint a rettenet. Olajcsere után semmi probléma nem volt a kuplunggal.
Ahogy nézem az általuk mellékelt grafikát Lehet 10w-20w kezdetű esetleg közötte lévő, így akár 15w-s is, ezeket ajánlják. A másik felét nem magyarázták túl.....hogy 30, 40, 50 vagy 60.....
Nekem ez bevált. Nem eszi meg a motor, váltó pontos, precíz, könnyen jár, blokk nem hangos (castrol power1 esetén csörgősebb a hangja, egyre rosszabb a váltó kapcsolása ahogy öregszik, ez a saját tapasztalat). Sárkány Dezső ezt használja a versenymotorjaiban régóta. Én úgy gondolom, ha forszírozott verseny körülmények között megállja a helyét ez az olaj, akkor nekem is megfelel utcára és arra, ha 1-2 alkalommal feljutok esetleg pályanapra. Persze, ha valami eszement módon soha nem forgatod szét a motort és óvatosan túrázgatsz biztos elég olcsóbb, gyengébb minőségű olaj, meg lehet egyébként is elég. Lehet túlmisztifikáljuk ezt a dolgot. Amúgy a 2002-2003-as szériához SAE 10w30 vagy 20w40 az alap gyári ajánlás vagy jobb.
A 954-es egy nagyon jó motor! Sportmotorhoz képest kényelmes, lentről nagyon jól megy. Tavaly év végén eladtam, mert már a derekam nem igazán szereti a sport gépeket(93-óta vagyok sofőr)Most vettem egy BMW C600 Sportot 3000 km-el.
Van egy eladó HYPERPRO kormánygátlóm R1 2004-05 höz, újszerű állapotban, kompletten dobozában tartóval. Kép a hirdetéseim között!
[email protected]
R1 fék elég kelendő...
Köszönöm, hogy ajánlottál!
Úr vagy!
Megadtam az email címed az egyik haveromnak ha nem gond...
Keres R1 alkatrészeket, hátha van neked.
Csak reménykedni lehet abban, hogy a címkének megfelelő olaj van a flakonban.