Nincs semmi gond a Bmw-kkel. Nem hullik szét több belőlük mint a többiből. Nekem is volt, 2 ismerősömnek is van. Kutya bajuk, pedig nem sétamotorozunk velük.
Keresnék saját részre, egy jó állapotú, 2005-2008 közötti Yamaha R1-et. Kizárólag sérülés mentes példány érdekel, igazolható előélettel.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
Nekem lenne egy utas kapaszkodóm ami eladó is, nem teljesen olyan mint amit láttál de a feladatát tökéletesen betölti. Így néz ki mint a képen lévő csak rozsdamentes acélból van és nincs festve, fényes.
Némi ráutaló magatartás azért volt (és nem sértésnek szántam csak mint tényt megállapítottam), meg nem éreztem túl jól magam, nekem túl sokan voltatok. Mind1 ez van.
Mi voltunk megnézni az ominózus motort.
És nem alkudoztunk ha jól emlékszem!
Az tény hogy a kuplung miatt húztam a szám!
Szerintem mindenki korrekten zárta le a találkozót!
Igen is zavarta a vevőt a hangja.
A cimbinek ezen kívül bejött a vas!
Üdv Jani.
Gondolom ugyanaz a problémád, mint nekem volt anno szinte lehetetlen beszerezni. Én is 2 hónapig kutattam mire sikerült vásárolnom egyet, ADRENALINBIKEITALIA @ G M A I L . C O M velük kell felvenni a kapcsolatot, de nem egy olcsó mulatság olyan 60e postával mindennel. Szerintem ha írsz nekik dobnak egyet ebay-re aztán onnan tudod rendelni.
van fekete vagy sötét füst szinü bubis is?
Keresnék saját részre, egy jó állapotú, 2005-2008 közötti Yamaha R1-et. Kizárólag sérülés mentes példány érdekel, igazolható előélettel.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
Nekem lenne egy utas kapaszkodóm ami eladó is, nem teljesen olyan mint amit láttál de a feladatát tökéletesen betölti. Így néz ki mint a képen lévő csak rozsdamentes acélból van és nincs festve, fényes.
És nem alkudoztunk ha jól emlékszem!
Az tény hogy a kuplung miatt húztam a szám!
Szerintem mindenki korrekten zárta le a találkozót!
Igen is zavarta a vevőt a hangja.
A cimbinek ezen kívül bejött a vas!
Üdv Jani.