Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem csak ez van.
hello
van fekete vagy sötét füst szinü bubis is?
Üdv,plexi eladó 08-évj-hoz 8e ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Jah
Hibátlan bontott dugattyú szett eladó, áron alul sürgősen!
Nincs semmi gond a Bmw-kkel. Nem hullik szét több belőlük mint a többiből. Nekem is volt, 2 ismerősömnek is van. Kutya bajuk, pedig nem sétamotorozunk velük.
Úgy tűnik a 200 lóerő környékére húzott motoroknál minden kilométer ajándék.
Olyan, hogy állítható hátsó labtarto létezik R1-re? Egyszeruen Sehol nem találok!
Akkor az enyém nem eladó
Évjárattól függ nagyon max 1.8 M
Mekkora összeget szánsz rá?
Oké köszi.
Rendben, ha aktuális lesz akkor keress az FZ1 fórumban, nem hirdetem sehol szóval meglesz :)
Sziasztok

Keresnék saját részre, egy jó állapotú, 2005-2008 közötti Yamaha R1-et. Kizárólag sérülés mentes példány érdekel, igazolható előélettel.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
Elkelt
Nagyon szépen köszönöm az ajánlatodat ,de még csak érdeklödök utána még nem biztos hogy veszek.Jobban szeretek egyedül menni.
Szia!

Nekem lenne egy utas kapaszkodóm ami eladó is, nem teljesen olyan mint amit láttál de a feladatát tökéletesen betölti. Így néz ki mint a képen lévő csak rozsdamentes acélból van és nincs festve, fényes.
Jobb, mint a főtengelyes BMW-k, hajtókar bajos apriliák.
Némi ráutaló magatartás azért volt (és nem sértésnek szántam csak mint tényt megállapítottam), meg nem éreztem túl jól magam, nekem túl sokan voltatok. Mind1 ez van.
Köszi szépen, megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot.
Mi voltunk megnézni az ominózus motort.
És nem alkudoztunk ha jól emlékszem!
Az tény hogy a kuplung miatt húztam a szám!
Szerintem mindenki korrekten zárta le a találkozót!
Igen is zavarta a vevőt a hangja.
A cimbinek ezen kívül bejött a vas!
Üdv Jani.
Gondolom ugyanaz a problémád, mint nekem volt anno szinte lehetetlen beszerezni. Én is 2 hónapig kutattam mire sikerült vásárolnom egyet, ADRENALINBIKEITALIA @ G M A I L . C O M velük kell felvenni a kapcsolatot, de nem egy olcsó mulatság olyan 60e postával mindennel. Szerintem ha írsz nekik dobnak egyet ebay-re aztán onnan tudod rendelni.