Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok alternativad nincs is. Az olcsobbak kozul ez egy normalis akku.
Köszi Blacki!
Most is ez a méret van benne: 205x161x88
Szóval akkor érdemes megvenni.
1100-es méret, de befér a műanyagba, ha nincs benn a szivacs szűkítő.
Asszem 2020-ban vettem ilyet az ezresbe, az "új gazdájánál" még mindig ez van benne. Tavaly ősszel még szépen indított, akkor láttam utoljára.
Sziasztok!
Akadt egy kis akkumulátor gondom. Erről esetleg ven valakinek véleménye?

Landport Akkumulátor 21Ah Jobb+ AGM YTX24HL-BS
Nincs valakinél elfekvőben egy ilyen kurbli-lyuk takaró csavar a bal oldali deklibe?
xv 1100 '97
Köszönöm! 👍️
Alapjáraton stabil, igaz? Akkor kezd el kihagyni, amikor kicsit nyitsz a gázon - legalábbis nekem ez jött le.
A láng kékesre lett belőve, a keverékcsavar állításra reagált. A gyertya azért kormos, nyílván az elégtelen égések miatt.
Nem értem, hogy miért menne el egy-egy pillanatra az üzemanyag, tud az ilyen gyorsan változni?
Megpróbálok még valahonnan szerezni trafó tesztre, hátha nem elég a kraft néha.
25 mm van a két alátét között.
A problémás fordulaton a láng milyen színű volt?
Elsőre nagyon úgy hangzik, mintha az alapjárati fúvóka-tűs fúvóka közötti átmenetben lenne a kutya elásva.
Ki van emelve, elvileg mögé tud berugózni a teló, igyekeztem nem útban lenni a lengőkarnak sem.
A szűrőt akkor majd lehet hogy kiszedem, csak ami előtt benne volt, az is tele volt retekkel, szóval valamit ér. Pedig mikor kiszedtem a benzincsapot, azon is rajta van a szűrője, de az nem olyan finom, mint egy papírszűrő.
Most nem járattam a hétvégén, más programok vannak. Mikor gurultam, akkor mindig picit érezni lehett, hogy az alsó furdulatszámon nem egyeneletes, hanem kicsit legyengül egy-egy ütemre. Mikor benne volt az üveggyertya, azon is látszott, hogy nem minden fordulaton van égés, hanem időnként kimarad, pedig a szikra látszódott. 😕
A méreteket köszönöm. Nem hiszem, hogy nagyon pontosnak kell lennie, az oldaldoboz 11mm-es lukába kell belemenjen, a doboz fül vastagsága kb 7mm, tehát kb ennyi lóghat ki balra.
KoRi-XV
A táskatartó konzol - ha jól látom - nincs "kiemelve" a telszkóp rugónál. Így vagy egy kicsi táskát tudsz rátenni, vagy kidörzsöli a teleszkóp rugó. Nekem a gyári ki van emelve, de így is hozzáér. Oda szegecseltem egy vastag marhabőr darabot.
Kicsit később lemegyek, és adok pontos méreteket a távtartóhoz.
Én azt a szűrőt kivenném, ott van a hehgerfej felett, melegszik, felgőzösödik benne a benzin. A baloldali buborék alatti levegő szuszogót (levegőt ad a kipuffhoz) szintén megszüntetném. Az első hengered még mindíg kihagy?
Nagyon is jók ezek a megoldások. Az oldalfedél-fülek pedig ha jó ragasztót használtál (innen úgy tűnik, hogy jót) akkor jobb, mint a gyári. Ha meg lecsiszolod és lefested még szebb is lesz. Hajrá! 🙂
Én szeretem az ilyesmit, barkács-hobby, Elmo szakkörösöknek ...
https://www.cmsnl.com/en-gb/ya...

Ez a csavar, a menetes rész cirka 28mm (m6 x 1.0, megszámolva 25-26 menet látszik plusz a hegye), a menet nélküli kicsit több, úgyhogy inkább 70 mm lesz a teljes hossz, nem 75. De a távtartó csőre emlékszem, hogy kb. kisujjamnyi volt.
Nem kell 100%-osan ugyanolyannak lennie, pótoltam már ilyet egy darab műanyag csővel.
A csavarja M6, kb. 7.5cm hosszú, ez a távtartó cső olyan 40-45mm.
Holnap rakám össze, és hiányzik a bal fedél egyik távtartója (90560-06258-00).
Ennek esetleg megvan valakinek a méretei?
Akkor összeállítanám egy cső és két alátét segítségével.
Nem tudom más is szokott-e kókányolni, de én sűrűn bevállalom, ha például egy egyszerű oldal csomagtartó 60e-be fáj. Nem is csak a pénz miatt, hanem az utánjárás, beszerzés is idegesít, a nem megfelelő méret, elhelyezés, stb.
Szóval, ha nem sérti a fórum szellemét, mutatok pár elborzasztó alkotmányt.
A mezei 8-as vasból készített oldaltartó szebb is lehetne krómozva, de egyelőre jó lesz a mázolt fekete, ami gondolom 5km múlva le is kopik.
Aztán a bal oldalfedél is kapott egy 2-es lemez darabot ragasztva a letörős műanyag fül helyett, ennek tartósságában még nem vagyok biztos.
🤩
KoRi-XV
Persze..... várunk szeretettel...
Természetesen.
Esetleg jelentkezhetek én is? Nekem még kb.1 hónap múlva lesz összerakva a motorom, és itt vagyok a Gyulától egy kőhajintásnyira ...
És nagyon szeretlek Téged is, és a Gyulát is ... 😉
Megint nem tudook neked írni. Köszönöm, hogy szóltál a programoddal kapcsolatban.
Ha már nem kell, add nyugodtan vissza a Gyulának. Max ha kell Waro-nak a gyertya, elkéri tőle.
Köszönöm szépen és kellemes motorozást a hétvégére!
Esztergomig beszállnék, akkor akár visszem a gyertyát is, bár nem tudom kinek egyszerűbb továbbadni.
Sziasztok!
2025.05.03. szombat
Baráti gurulás, nem szervezett-kötött túra, egy kis Szlovákiával.
Tempó: mindenhol a max. megengedett, vagy lassabban.. :)
Akinek kényelmetlen a 100km/ó alatti sebesség, megvár a következő pihenőnél.. :)
Táv Kb. 270 Km. De lehet több lesz! :)
Aki kedvet érez, szívesen látjuk!
Találkozási pont: 1101. Üllői u. 110-112. OMV kút 09 óra. Indulás 09:15.
Útvonal: (nincs kőbe vésve) :)
- Bajna Második találkozási pont, kb. 10:15
- Tát Szentendrei u. sportpálya harmadik találkozási pont. 11:00
- Esztergom
- Párkány
- Köbölkút
- Érsekújvár
- Gúta
- Komárom
- Tatai tó
- Tatabánya Tarjáni u.
- Üllői u. 137 OMV. Mc.Donalds

https://www.google.com/maps/di...!4m22!4m21!1m5!1m1!1s0x4741dcd713f8331b:0xaaa9f0788d867877!2m2!1d19.1092385!2d47.4722535!1m0!1m0!1m5!1m1!1s0x476ba7bfecb4e325:0x400f7d1c696ddb0!2m2!1d17.9946853!2d47.9179992!1m0!1m0!1m0!2m2!1b1!2b1!3e0?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDQyMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D