Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen!
Ja, hogy azt... Haaat... Majd szetnezek
Nem a 3d-s Virago feliratot keresem (azt vettem az alexpresszről) hanem a csepp alakú matricát a két csíkkal.
A Virago feliratot?
Szerintetek lehetséges még ilyen tank-matricát beszerezni valahonnan? Sajnos az oem prts-on már nem rendelhető ...
Rendben! Köszönöm szépen!
Ellenállást mérsz, a három fázisból bármely kettő egymáshoz képest egyforma és a testhez képest "szakadás".
Járó motorral alapjáraton 20V~ (AC!) magassága ki kell jöjjön belőle, fordulaton 50+
Rendben, rámérek. Illetve mihelyt tudok, és mielőtt "véglegesítek" - mert most épp így néz ki a legózás miatt. 🙂
Ja, ez se vitamin.

A generátort megmérhetnéd speciel, csak hogy ne véglegesíts mielőtt ki nem derül, túlélte-e. A Solvart jó eséllyel.
Köszönöm a gyors választ! Akkor nem szedem le a baloldali deklit (amíg nem szól a szabadonfutó, hogy "cserélj ki légyszives":). Akkor csak forrasztgatok. Az oldalsztender kábellel is így jártam, az is most derült ki ... Vizsgára visszatettem a gyári dobot, de nem figyeltem rá, hogy az oldalsztender kábel nagyon belógott. Nem tudom meddig bírta volna, de biztos hogy vakarództam volna, ha megáll alattam.
Jellemzően kontakt. A saru oxidos lesz vagy nem érintkezik jól, az átmeneti ellenállásán átfolyó áram meg fűti a csatit. Nem egyedi.
Forraszd direktre, akkor nincs kontakt.
Sziasztok, sajnos így néz ki a generátor-fesszebályzó csatlakozó. Ez csak egyszerű kontakthibától van, vagy a generátor lehet a ludas? (Virago 500L) Nem mértem rá, de mielőtt letettem töltésproblémát nem tapasztaltam. A fesszabályzó SOLVART.
Nekem le kellett ereszteni teljesen a hátsó gumit is.
Hidd el, nem akarsz te benzincsapot venni.

Amúgy sejtettem, hogy ez lesz. A tankot ki kell venni a csap javításához. Nem a felsőt... az alsót, mert annak az alján van.
Meg kell bontani a vázat, ki kell pakolni mindent a tank körül, sárvédő betétet, akkutartót, benzinpumpát.
Sok a tróger szerelő, aki a munkát kiszámlázza, de nem végzi el - és ennek is ilyen szaga van.

http://youtu.be/05M9KMwCso0?si=w1KvNCu2cFGmofV7
Üdv! Virago 535 -höz benzincsapot lehet valahol kapni? Elvileg felújították a szervízben de csak szivárog.
Megpróbáltam de hiába, csere lett a megoldás.
Megpróbálhatod életre kelteni. Kis wd40, rövid gombnyomások, esetleg egy kis tekergetés a hangoló csavarján - ha van a hátán olyan.
Van rajta 12v.
Berohadt kürttel mit lehet csinálni? Csak csere?
A két vezetékét nézd meg.
Az egyiken kosntans 12V kell legyenm, ha a kulcs ON-on van. A másik testel, amikor nyomod a gombot.
Ha ez stimmel, a kürt van berohadva.
Szemre kimértem, tökéletes lett.
Már csak a duda nem működik.
Köszönöm a választ és a megeresítést !!
A szint jelző olvasása után Nekem is hasonló gondolat fordult meg.
Nem hiba, inkabb jellegzetesseg.
Az valoban olajszint jelzo, ahogy a legtobb Yamahan az van. Amikor magas a fordulatszam, az olajpumpa kiszippantja a karterbol az olaj zomet plusz az olaj a valto iranyaba megy a tehetetlensege miatt, a lampa meg kigyullad. Ezert alszik ki gazelvetelre.
Fokepp hidegen avagy suru olajjal produkalja. De nem kell ettol megijedni, mert igy legalabb tudod, hogy kap a hengerfej kenoanyagot vastagon.
+1 Vissza olvasta 2013-ig a fórumot találtam hivatkozást, hogy az csak olajszint érzékelő.
Valós infó lehet?
Sziasztok,

Tapasztalásotokra hagyatkoznék, egyenlőre tájékozódás jelleggel.
Bekerült a családba egy 1985-ös - 56E0 - Virago 750.
A motor pár évet állt, mert a volt tulajdonosa nem használta, ennek tudatásban lett életre keltve.
Blokkban az olaj+szűrő+légszűrő csere elvégzésre került, gépkönyv szerinti olaj és mennyiség ment bele.

Észrevétel ami végett most írok.: Gyorsítás közben, kb 4.000min/ford.szám környékén az olajnyomás lámpa bekapcsol, majd enyhe gázelvételt követően elalszik, ezt nem rendszeresen.
(Olajnyomást még nem mértünk, szerszám hiányában. Ismerőstől felmerült ötlet, hogy a nyomásérzékelő hibás/ kontakt hibás.)

Tapasztaltatok vagy találkoztatok már hasonló hibával?

Hasonló az öreglány, mint a mellékelt kép.