Mi van az órával? Eltünt mintha fent se lett volna! Mi van probléma a csatlakozóval?
Ha meg pirosnál valami jó nő megy át előttem a zebrán majd behúzom a kuplungot
Hát nem semmik a Japók. Teljesen idegen rendszer. Lehet ettől van a hang, mivel a kuplung dekli a húzó tengely fészke, soha nem lehet pontosan összerakni. Továbbá ha ici-picit üt a kosár, kész a zörgés. Ez tényleg típus hiba. Hál isten ez csak kellemetlen, és nem káros.
Összerakáskor érdemes lenne tengejességet mérni. Aztán hogy mit lehet vele tenni?
. Mamár szeret felülni mögém, még esőben is
!
makimi@invitel.hu Ma adtam be a papírokat, kb. 1, másfél hét, mire meglesz a jogsi. Addig sajnos nem tudok motorozni. Utána szívesen, de ez sem egyszerű egy kétgyerekes csávónak, mint én. Első a család
Meg az asszonnyal is meg kellene szerettetnem a motorozást, mert jelenleg úgy utálja, hogy az csuda.
No de megoldjuk valahogy, nem azért tettem le a vizsgát, hogy a garázsban tároljam a gépet.
, ha behúzom még annak sincs.
Most fog fordulni az óra hazafelé kerek 50 ezerre
.
Nem széledhet szét az "öreg" xj-k népes tábora nyomtalanul.Ennyivel tartozól!
Igazolom, hogy jó XJ hangja van!Ha nem lenne meg a paripám akkor beneveznék rá.
. Hát ez nagyon ocsmányul mutatott. Gondolom valami egyszerű sufnyituning volt, a leömlőket ahogy nézem cserélte, eléggé újnak tűnik. A végkifejletthez csak gratulálni tudok, nagyon jól néz ki!
Az ora jo kerdes, elindult a licit, mar le is tettem rola, mert kezdett szamomra nem tetszo arat kozeliteni! Aztan egyik reggel kelek, es a rutinszeru ellenorzeskor latom, hogy vege a licitnek...pedig nem volt rajta BIN. A ficko torolte a liciteket, es lezarta az aukciot, a joeg tudja miert. De nem baj, annyira nem zavar :)
Tegnap vettem egy kmh-mph forditot, ugyhogy most szepen az mph-t latom a kmh-s oramon. Tegnap csak itt a haznal probaltam, 30ig ugy tunik, hogy koveti a GPSt, majd kivancsi leszek felfele, hogy mennyit csal
Csatlakozo. Nah igen. Vettem egy Basic Kit-et a sityakhoz...(majd idovel johet a BT is, de love kell)...ami igen csodas. Ezen van ket csatlakozo, egy 3,5 jack, es egy 2,5 jack. De az istennek nem ertem, hogy hogy mukodik. Szeretnek hozza gyartani kabeleket, hogy be tudjam kotni a telefonomat, a GPSt, a franko lidl-es intercomot
Ezen az n-com szetten speci 4 polusu jackek vannak. Roncsolas mentesen nem igazan tudok muszerrel merni rajta semmit, ahhoz viszont draga, hogy agyonvagjam. Lehet hozza kabeleket kapni, de irtozat penzeket kernek el erte...megaztan szerintem tul van misztifikalva. Amugy mar talaltam egy weblapot, ahol volt nemi leiras rola, de nem gyozott meg, mert pl. ugy keszit egy 3,5 4polusu csati - 3,5 3polusu csati atalakitot, hogy bekoti az egyik oldalra a ket kimenetet, a masik oldalt meg testre teszi...hmmm... ezek utan nem tudok neki hinni!
nah szoval varok minden epito jellegu javaslatot.