Mennyiért applikáltad?
vagy nem ez volt a kérdés?
Félek kipálik a fenekük, meg 50-enként nem tankolni ánánk mög.
Aztán meg asátor hideg/kemény/stb. Hol van már a mai NŐKböl az a régi férfias keménység?
Ma teszteltem az esőruhát és *-os 5-re értékelem.Az kőolaj pedig tökéletes a Vasmadárban
Én már csak egy őszi cserében gondolkodom, bár attól függ, hogy megyünk-e még idén hosszabb menetet.Nagyon csábít Horvátország, vagy az Alpokba vissza de nappal.
Legközelebb eleve fekete ásványit teszek bele.
Ha se kutyám, se macskám nem lenne és a motorozás lenne a munkám, akkor biztos én is igy tennék.Nekik ez olyan, mint egy szakmai továbbképzés + még referencia meló is. Jól teszik szerintem.
Irigylem, hogy ennyi ideje van rá és, hogy az a munkája, amit szeret.
Neki szerintem munkahelyi kötelessége ezeken résztvenni és a tapasztalatokat gyűjteni. Én szurkolok neki(k), mert a tapasztalatait , megszerzett tudását normális célokra fordítja.
HASZNÁLD EGÉSZSÉGGEL.Nem kell félni a nyikorgásától!Használd csak bátran.A fékerőnek is egyre jobbnak kell lenni a használat során.Lekopik róla a szenny és összeszokik a két alkatrész.
2500 kép? Húúúú de várom már.Azt hiszem, hogy a nagy tettünkről csinálok majd egy albumot amit az unokáimnak mutogatok a járókeretből.Fényképek kinyomtatva és a relikviák (oklevél, kulcstartó, póló) elhelyezve majd benne.
Próbáld ki esőben is .Ha elmarad a nyikorgásod akkor belenyúltál a legnagyobb környezetbarát ferodol mentes pofákba.
A Berber által pedzegetett rezonanciát pedig erőteljesen előidézheti a fékpofák és a tárcsád összekopásának hiánya.
Nem érzed szakaszosnak a fékerőt?
, ezért hiszek nektek, de azért kitakarítom, meg gázzal fékezek (lassan :) ) hátha jó lesz. Majd jelentkezem.
Fémmel nem érintkezhet.
A hang rezgés. A rezgés mozgás, tehát valami rezeg, az az nem konkrét állapotú. Mondanám, hogy fékpofa kivesz, helye kitakarít, de nem biztos a siker. VAN olyan fékpofa, ami örökké nyikorít, aztán a másik nem. (Tányleg a környezetbarátosak olyasmik.
)
Most egy kicsit háttérbe vonulok (szabi
Vigyázzatok magatokra!Mindenkiből csak egy van!