Már minden (remélem) bepakolva.
Aztán egy gagyi akkutöltővel (Bosch
) megindítottam, és a Lidlissel jó egy hétig töltöttem cseppesen. Még járok vele. Igaz új volt. Ezért hullott a hajam.
Nyilvan a lild-os akksitolto meg sem mukkantotta, kapasbol beindult a vedelem (melykisulesbol nem nagyon lehet az akkuval mit csinalni)
Majd meg egy parszor eljatszottam a toltes-merites-toltes dolgot. 12,4V-ra sikerult tornaszni, es kb 4Ah-ra...persze ez semmi, mivel a kezdo tartomanyban elegge gyorsan esik. De betettem a mociba :) Elindult vele :)
(lampaval 12,8-13V, bar egy pici fordulat emelesre felment normalra)
)
) forumtars mondta, hogy igazan pofatlan egy alak vagyok, hogy azt sem mondom bikkmakk, ezert gondoltam jovok, es becsokolok
Remelem mindenki elvezi a nyarat!
Nekem egyre jobban bejon a motorom. (XJ 900)
Sajnos eljott az ido, hogy uj gumikat szeretne.
Annyi oromot okozott nekem marcius ota, hogy ezt igazan nem tagadhatom meg tole.
Adjatok nekem legyszives nehany tippet, hogy hol erdemes gumit venni. Egy sok honappal ezelotti forumnapbol az az info remlik, hogy egy hatso gumi kb 24000, az elso kb 18000. Ez nagyjabol fedi a magyar valosagot? Jelenleg Pirelli gumi van rajta, ez ar ertek aranyban jonak szamit, vagy tudtok esetleg jobbat? Nagyon szepen koszonok minden tippet es otletet.
Zsolti