Az is jó foglalatosság. Ez után pedig kend is megnyalta volna a bajuszát. A Tomi is azt mondta miért nem ezzel kezdtük. De ki gondolta volna, hogy gyalog kell hazamennie.
Nem kell azokat fényesíteni. A robogó még pihen a takaró alatt. A simson meg öntisztuló... egy idő után. A 3. meg majd szerelés után tisztul. A Tomi most gyalogolt el tőlünk, de legalább ittunk a motorra egy kupicával.
Há mijjen lenne? Hajnalban fagyos hideg, de napközben sem lehet izzadni motoron., meg anélkül sem. Most 3 napig nem érdekel a külső hőmérséklet, nincs meló itthon ücsörgök.
Hy valaki meg tudná nézni nekem hogy zegen mikor és meddig vavan nyitva a vám mert honosítást kéne intéznem az úúúj gépre valamikor a héten ! Mert ha így fifolytatódik 2 hét és itt a szezon ☺
:) szagolok valamit én is hozzá, a kawa topik is pipa ! :) Az egyetlen bajom, hogy egy Kawa akkor is hangos mikor halk..teccikérteni?! :)))
Azért próbálok olyanokat összeguberálni akiknek volt személyesen, hátha tud valamit mondani, vagy legalább viszonyítani, mire figyeljek ami kókány gyanú. Bár a találkozót halasztottuk jövő hétre mert közbejött részemről valami, úgy készülök, hogy idombontást rendezek ..( muhaha, kapjon csak szívgörcsöt a tulaj ) :) :)
Jobb lenne , ha keresnél valaki ismerőst aki ért a motorokhoz, mert nem tudom Zeegen hány Kawasakihoz értő ember van. Én a helyedben a Kawa-topikban is érdeklődnék.
Üdv mindenki!
Úgy néz ki, a házhoz áll egy Kawa EX 500 S (GPZ), valakinek volt itt ilyesmi vasa? Holnap megyek megnézni, mire érdemes figyelni a szokásos dolgokon kívül? Amíg nem fizetem ki, jöhetnek a hozzászólások
Én most téglákat köpködök.
Há mijjen lenne? Hajnalban fagyos hideg, de napközben sem lehet izzadni motoron., meg anélkül sem.
Azért próbálok olyanokat összeguberálni akiknek volt személyesen, hátha tud valamit mondani, vagy legalább viszonyítani, mire figyeljek ami kókány gyanú. Bár a találkozót halasztottuk jövő hétre mert közbejött részemről valami, úgy készülök, hogy idombontást rendezek ..( muhaha, kapjon csak szívgörcsöt a tulaj ) :) :)
Úgy néz ki, a házhoz áll egy Kawa EX 500 S (GPZ), valakinek volt itt ilyesmi vasa? Holnap megyek megnézni, mire érdemes figyelni a szokásos dolgokon kívül? Amíg nem fizetem ki, jöhetnek a hozzászólások