Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Husqvarna WR 250 2t karburátor?

0 Dellorto VHSB 37-es karburátor van rajta és az erdekelne hogy mekkora fő fúvóka kellene bele?

Hátsó sárvédőt keresek zx6r 2006

9 Véletlen nem tudja valaki,hol tudnék ilyen hátsó sárvédőt venni és pontosan hova kell rögzíteni,mert én nem Igazán találom az enyémen a rögzítési pontokat

Eladó 2006 utáni Tuonót keresek

0 Üdvözlök mindenkit Tuonó vétel előtt állok Érdeklődnék tud valaki leinformálható rendesen szervízelt szép darabot? Köszönöm a tippeket.

Honda vtr1000f vélemény

0 Sziasztok. Most vettem a fent emlitett motort,és olyan problémám van,hogy ha kis fordulaton megy a motor(3000-4000 között),úgy hogy nincs terhelés,tehát pl. Vátosban,akkor kihagyogat a motor és a hengerfejböl koppanásokat hallani néha,és alapjáraton is néha leáll,de ha gyorsul,vagy motorfékkel lassitok semmi gond nincs vele. Nem tudja esetleg valaki hogy milehet a gond ?

crf450 indítási hiba

1 crf450 2007-es hidegen 100x-orra indul, (tolásra egyből) hidegen szarakodni kell a szívatóval+melegindítóval, akkor talánbeindul.rúgások közepette szokott nagyokat durranni a kipufogóból. meg pöffenget, mintha be akarna indulni, de mégsem. melegen csak melegindítóval hajlandó indulni, akkor viszont azonnal és első rúgásra. karburátor kitakarítva. de az állítgatásához nem nagyon értkek egyébként. mi lehet a hiba, probléma? amikor megy, akkor tökéletesen megy, erő van benne.

Ki az akit faipari gépek csere érdekelne motorra értékegyeztetéssel?

0 Ki az akit faipari gépek csere érdekelne motorra értékegyeztetéssel? Cross, enduro, túraenduro, supermoto, cruiser vagy naked bike (50ccm-es motor nem érdekel) motorért cserébe tudok ajánlani faipari gépeket, amivel egy komplett asztalosműhely berendezhető- és készpénzt. A gépeket 800ezer Ft-ért árulom pár napja Békéscsabán, jófogáson van bővebb leírás, adott esetben, ha jó állapotú cserét ajánl valaki, akkor akár egy elég jelentős összeget hajlandó vagyok engedni (-300e Ft) az árból és ha nagyobb értékű a motor(max 900ezer Ft), akkor a fennmaradó összeget készpénzzel pótolnám. A gépek azért eladóak, mivel a tárolásért fizetnem kell sajnos és nincsenek kihasználva. Érdeklődni: fcbarca007@outlook.hu címen lehet! Üdv!

Kawa z750 leall

2 Sziasztok. Nem talalok megoldast a problemara, a diagnosztika se.mutatott semmit. Neutral ban szepen jar a motor, ha fokozatot teszek, azonnal leàll. A làbnal az elektronika rendben van. Hol keressem a hibat? Koszonom a valaszokat elore

Kawasakai GPZ 500S olaj csere

3 Sziasztok. Tegnap a faterom gazdia lett egy 97-es gpz 500s-nek. Milyen olajat lenne érdemes venni hozzá olajcseréhez? 10-40? 10-50 melyik márkát? Van ennek a tipusnak valami szériahibája amire érdemes odafigyelni? Köszönöm a válaszokat :)

CB 500 melegedés típushiba?

2 Nemrég lettem boldog tulaja egy CB 500-nak,mindeddig óriási a szerelem,de a legutóbbi 30 km-es menet után a garázsba érve leállt a motor. Beindítottam,pár másodperc múlva megint leállt,aztán harmadszorra már tartotta az alapjáratot,és észrevettem,hogy a hővisszajelző középen van és feljebb is kúszik kicsit,aztán beindult a hűtés,de csak középig vitte le. Ez az első négyütemű modernebb motorom,szóval nem tudom,hogy ez gyakran előforduló probléma,vagy gyanakodjak valamire? Budapestről pályán 120-150-nel gond nélkül hazahoztam,de az hidegebb időben volt,úgy 10 fok körül,de most sem volt több 22-nél. Előre is köszi,ha valaki tud segíteni.

Cagiva super city 50 alkatrészek beszerzése?

3 Tud valaki Pécs környékén olyan boltot, ahol tudnak alkatrészeket rendelni Cagiva super city 50-es motorhoz? Köszönöm!

Váltó lánc

1 Sziasztok ha váltóban megnyulik a lánc mit lehet észlelni motorozás közben? Akinek volt ilyen vagy vágja az írjon köszi. Gáz kar elengedés kor üt és gázadásokor is?

Arany színű por a robogóm variátorházában. Mi lehet az oka?

0 Kellemes szép és jó napot kívánok mindenkinek, a Motowell Crogen City robogóm variátorháza tele van finom arany színű pornak látszó valamivel. Ez azért érdekes, mert látszólag semmi sincs benne aranyból (sőt rézből sem), így elképzelni sem tudom ez a por szerű valami honnan származik. Ha kitakarítom, újra termelődik. Látszólag minden jól működik beleértve a szabadonfutót is. A motor két éves, 8000 km van benne, rendszeresen karbantartott, a kuplung 5500 ford/percnél kapcsol (a gyárinál erősebb rugóval) a variátor 6-7000 között tartja a fordulatszámot általában. A fő kérdésem, probléma-e ez az arany/réz színű por és ha igen, mi lehet a hiba?

cagiva t4 350 szelephimba

0 Részletes leírás...sziasztok, lenne egy komolyabb problémám, még pedig, hogy van egy cagiva t4 350-es mocim és nem találok hozzá szelephimbàt. Ti tudnátok e olyat hol lehet ezt kapni illetve ki öntetni?

Aprilia tuono v4 aprc

0 Sziasztok,van e valakinek tapasztalata a fent emlitett motorral? Lenne pár konkrèt kèrdèsem. Köszönöm előre is.

Yamaha tdm 850 vagy 900?

4 Most szeretném megvásárolni életem első utcai motorját. Ezelőtt cross motorjaim voltak így nem lesz gond a nagyobb teljesítménnyel. Magasságomból kifolyólag csak túra motor jöhet szóba. sajnos 207 cm vagyok. Egyszer egy kereskedőnél csak álló helyzetben, de ültem egy yamaha tdm 850 motoron. Nagyon kényelmes volt és bejött külsőre is. Abban kérném a segítségeteket hogy melyik típust vegyem meg és miért? a 850-et vagy a 900-at? Van e termetbeli különbség, fogyasztás, kényelem stb.. ? Mindenki tanácsát és válaszát megköszönöm.

Honda cbr125

0 Egy nagyon jó barátom most szeretné elkezdeni az A1 jogsit. A gond, hogy nagyon alacsony a kiscsaj. Mi lenne a legegyszerűbb megoldás, hogy a Honda cbr125, vagy cbf125-nek csökkentsük az ülésmagasságát. 5-6 cm-ről lenne szó, hogy biztonságban érezze magát a nyeregben. Előre is köszönöm! Üdv Krisztián

Müszaki vizsga

0 Helló! Valakinekvéleménye.a Dégi müszaki vizsgáról,pl kipufogó e betü,fékpad?milyen szigoruak!kösz.

xtz 660 tenere olajcsere

2 Helló! Segítség kellene... Xtz 660 tenere 97-es évjárat 3yf. Gépkönyvben írt teljes olajmennyiség 2,7 L. Olajcserénél 3 liternél kezd látszani a nivópálcán. (nivópálca ép és még a 3yf jelölés is rajta van.) Hova a ..csába megy??????????? Köszi! Attila

Tm mx 125 tapasztalatok,vélemények

0 Nos,igazából segítségre lenne szükségem. Motor vásárlás előtt állok. Első 'komolyabb' motor.Olvastam róla,erős,megbízható,árban is megfizethető,sok extra. Valakinek van tapasztalata,véleménye erről a motorról?

Lánckerék csere

2 Egy yamaha r6 ról van szó,532es did lánc van most fent.sajna elnéztem,az uj láncom530as did de viszont 532es lánckerekeket rendeltem hozzá,kérdésem mi a külömbség?ill akkor a lánckerék nem jó a lánchoz?köszönöm a válaszokat

Kuplung kiemelési probléma.

2 Hello!Honda xl 600r-nél nem akar kiemelni a kuplung hidegen.Üzemi hőfokban is kell 1-2 másodperc behúzott kuplunggal amire finoman tudok váltani.Tavaly augusztusban volt szervízben olaj és olajszűrő csere történt.Castrol 10w40-es olajat raktak bele.Egyébként motorikusan nagyon jó pedig már 1989-es kézi dekompressziós berugós változat.Kérem ha valakinek van ötlete hálás lennék érte.Előre is köszönöm.

Lánc feszesség

1 Hello! Kezdő motoros vagyok most vettem egy 2011 es Hornetet. Tudtok segíteni, hogy milyen feszesnek kéne lennie a láncnak? Állványra felrakva kell mérni, vagy úgy, hogy az ember rajta ül? Ebben kérném a segítségeteket! Előre is köszi Mindenkinek!

Power nyitás

1 Van egy 1997es cr 125ös motorom A jelenseg az hogy mielött még kinyitna a power addig dadog Mikor kinyilik akkor is .. Mi lehet a baj?

Suzuki sv 650 lefulladas

2 Olyan kerdesem lenne hogy mitol lehet az hogy suzuki sv 650em (2004) alapjaraton jo de ha 2-3 ezer kozt forgatom leall, es puffan kozben egy nagyot. De magas fordulaton ismét jo. Illetve akkor is leall ha menetkozben hosszan behuzom a kuplungot. Koszonom