Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Metzeler Roadtec 01 vs Bridgestone BT46

2 Tapasztalatok érdekelnének a címben említett két gumiabronccsal kapcsolatba. Melyik a jobb? Nekem elsősorban a tapadás a fontosabb, nem a futásteljesítmény. 110/80 és 130/80 17-es méretben csak ez a két abroncs érhető el a motoromra.

Benelli Leoncino lámpa csere

1 Benelli Leoncino 500Trail motoromon az első fényszóró finoman szólva elégtelen. Nem is tudom hogy kapott engedélyt. Fényerő van, vetítési kép pocsék. Éjszaka életveszélyes vele közlekedni. Ha nincs jobb ötletetek a következőt tennem: Keresnek egy hasonló átmérőjű lámpatestet( pl Suzuki gsx1400, régi kerek Honda hornet stb) kiszerelnem belőle a foncsort, 3D nyomtatoval készítek egy lámpa testet és azzal összeszerelve raknám fel a gyári lámpa helyére. És itt a kérdés: ha már szerelek, meg kellene találni a létező kerek fényszórók közül azt amelyik a legjobb. Nem szórakoznék utángyártott Ledes vacak lámpatestekkel, gyanítom az eredmény hasonlóan siralmas lenne. Ti próbáltatok már ezer motort, mit gondoltok melyiknek volt a legjobb a fény ereje/ vetítési képe? Fontos, design maradjon, gyárias eredményt szeretnék, így maradjon a kerek lámpatest. Köszönöm a segítséget! Üdv nektek, Felméri Tamás

Miért merül le 2-3 nap alatt az akku?

3 Nemrégiben (par hónapja kicsereltük az indexeket elől és hátul is ledesre. Bekötésre került mellé a hozzá való ledes relé is), azóta már vettem bele új aksit is. Pár nap után gyakorlatilag annyira lemerül az aksi, hogy az önindítót megsem tudja forgatni. Miután az egyetlen elektronikus "változtatás" a fentebb említett volt, szerintetek lehetséges, hogy az meríti valami miatt? (Fűtött garázsában áll a motor, tehát a hideg nem lehet baj.) Esetleg valakinek valami ötlet? Köszi a válaszokat. Krisztián

Gas Gas FSE450 tömítés

5 A kérdés ami nagyon érdekel engem hogy honnan lehet vagy honnan tudok esetleg ti honnan tudtátok beszerezni egy gas gas fse 450 supermotohoz a tömítéseket? Bárhol nézem nem találok. Tudnátok ebben segíteni ? -Henger talp -Hengerfej -Kuplung dekni (nagyobb) -Generátor tömítés Előre is Koszonom a segítséget ! Üdv Dávid

KTM 2013 SXF 350 hibakód

2 Az lenne a kérdésem hogy az említett 2013-as 350-es sxf-en az efi lámpa villogása milyen hibákat tud jelezni. Mennyire érdemes vele foglalkozni? Esetleg hol találok róla valami táblázatot hogy ki tudjam deríteni a villogások jelentését.

Suzuki DR 125 SE karburátor

1 Érdeklődni szeretnék hogy tud e valaki segíteni? Vettem egy 1997-es dr 125 SE enduro motort a hiba az lenne hogy egy bizonyos fordulat után erőtlenné válik. Arra gondoltam hogy kevés vagy sok levegőt/benzint kap de nem tudom hogy lehet-e a karburátoron állítani. Előre is köszönöm a segítséget.

Derbi Senda CDI

0 Az lenne a kérdésem, hogy a cdiből hogyan tudom kiszedni a tiltást, vagy milyen cdit kell vennem ami jó a 2013 mas derbihez?

Derbi Senda EBS motorolaj, váltó, fagyálló

1 Sziasztok milyen váltóolajat illetve milyen motorolajat/fagyállót tegyek az EBS Blokkos Derbimbe? Esetleg valaki tud egy gyári leírást?

Kawasaki KXF forgattyúsház

2 Kawasaki kxf 250 2005 höz keresek forgattyúsházat!Sajnos egy erősebb berúgást miatt eltört!Most lett generálozva 1 Óra van benne nem szeretném eldobni.Előre is köszönöm! (1-0 / 0)

1985 HONDA VT500C karburátor felújító készlet

2 1985' HONDA VT500C- hez keresek karburátor felújító készletet. Beszállító partnereim nem tudtak ez ügyben segíteni, kérdésem, hogy valaki esetleg tud- e információt, hol lehetne érdemes még megkérdezni ezen ritka motorhoz. Köszönöm! Pink motorkerékpár szerviz, Szerviz vezető

Derbi Senda 50cc

6 Sziasztok ez mitől lehet? https://vm.tiktok.com/ZMFgfSDKC/

Motorolaj választás

29 Suzuki Vl800 volusia, ki milyen motorolajat használ?

Yamaha R6 hűtőventillátor

1 Szeretném kérdezni hogy az r6 hűtő ventilátor hány foknál kapcsol be

Index lámpa szett

3 Sziasztok, üdvözletem! Lenne egy olyan kérdésem hogy ezek az irányjelző lámpák milyen veterán motoré lehetnek? Köszönöm a segítséget.

Derbi senda 50cc EBS olajfolyás

3 a kipufogó dob elején valami iszonyatosan folyik, "ömlik" az olaj vagy mi ilyen barnás cucc, és fura is a hangja a motornak, Turbokit rendszer,dob van rajta.

Derbi Senda 50cc EBS elsőfogaskerék

2 Rendeltem egy 1128-14es JT első fogaskereket majd kaptam egy 49102-14es AFAM első fogaskereket. Ez jó lehet a motorra? (Derbi senda EBS blokkos)

Milyen oldalkocsi alváz lehet?

3 Érdeklődni szeretnék hogy ez milyen veterán motornak lehet az oldalkocsi alváza? Mennyit érhet? Köszönöm! Tibi

Kawasaki klr250

8 Sziasztok van egy kawasaki klr 250 em 1éve nem ment sajnos időhiány végett.most elővettem karbi kitakaritva tank takaritva.szikra van.de mégsem indul.mien hibák lehetnek

Derbi Senda 50 Ebs, kipufogó olaj

4 Tegnap voltam kint szezonzárózni, majd egy kis idő után megalltam pihentetni a mocit, es lottem pár képet. Utána rúgnám nem indul, probaltam betolni ugy beindult "nehez", de valami eszméletlenül csöpögött az olaj a könyöknél a és a kipu végnél, majd leallt a motort. A karburátorból pedig csöpögött a benya, a gyertya pedig tiszta benzin volt. Elötte semmi baja nem volt vele első rúgásra indult elindulás elött, és semmi olaj csöpögés nem volt.

Airsal 50 sport karburálása

1 Adott egy am6-os motor airsal 50 sport alu hengerrel, 19-es karbihoz mekkora főfúvóka kellene hozzá?

kormányvég tükör

4 Kormányvég tükörrel kapcsolatban szerettem volna egy kis infót kapni olyanoktól akiknek van tapasztalatuk ezzel kapcsolatban. Van egy 2008 as kawasaki z750 motorom a gyari tükrökből inkább csak a vállamat kömyökemet látom. Le akartam cserélni kormanyvég tükörre,de nem tudom mennyire befolyásolná a motor menetstabilitását hogy kiszerelem a gyári kormányvég súlyokat! a kormányom nem ráz nagy sebessegnél sem ,stabil. Gondolom ez anak is köszönhető hogy az oda való gyári megfelelő grammos súly van ott. Attol félek hogy ha ezt leszerelem es nincstapasztalatom milyen súlya van egy ilyen tükörnek ,ezáltal befolyásolom a motor menettulajdonságait pl.kanyarnál,nagy sebességnél. Milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?

CBR125R karburátor szelep

3 CBR 125 R 2007-es évjárathoz kellene a képeken látható membrán, ugyanis kilyukadt és nem lehet beállítani az alapjáratot. Itthon csak gyárit kapni és horror az ára. Tudtok esetleg külföldi oldalt ajánlani ahonnan tudnék rendelni ? Persze ha valakinek van pont egy akkor ne tartsa magában. :D

GSX-R 750 műszerfal

3 Sziasztok ! Suzuki Gsx-r 750 2010 évjárat. Műszerfal teljesen halott, első fényszóró is. Beindul, teljesen normálisan jár a motor. Menetközben, kanyarjelző használatakor egyszerűen minden eltűnt. Biztosítékok, csatlakozók rendben vannak.

GSX-R 1000 fojtoszelep.

2 K2 1000 Gixxerre szeretnék K3 fojtószelepet injektorsorral. Tud-e valaki érdemi választ adni a kérdéseimre? Elméletileg az ECU tudja kezelni. Az ellenállás értéke belefér a manual szerinti adatokba. Ugyan annyi,vagy mennyiben más a K2 -höz képest az adott nyitási idő alatti befecskendezés mennyisége? Esetleg egyéb külömbségek. Köszi.