Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Mi a legmenőbb nagyvas manapság?

Sziasztok! Író vagyok és a regényemben az egyik szereplő, épp a nagymotorjával dicsekszik egy hozzáértőnek. Megírnátok nekem, melyik lenne az a nagymotor amire nagyon büszke lenne a tulajdonosa és miért épp azt választotta? (gyorsasági motorról beszélünk) Néhány bennfentes gondolat sem ártana róla ami amatőrnek újdonság. Nagyon köszönöm. Mira

Kawasaki Szinkód

Üdv Valaki Tudja esetleg ezt a szinkódot ?

Honda cm alkatrészek

honda cm 185-höz keresek kipufogót, ki tudna segíteni? Köszi a segítséget előre is üdv

gsr 600 kézikönyv

Sziasztok! Nemrégiben vettem egy használt gsr 600-as motort és ahogy ilyenkor lenni szokott útmutató nincs hozzá! Tudna valaki segíteni, szkennelt, másolt, esetleg magyar nyelvű honlap cím? Köszönöm a segítséget!!! Zsolti

2005 yamaha r1 olajlámpa villog

sziasztok van egy 2005-ös r1-em olajcsere után kb 200km-el elkezdett villogni az olajlámpa csak 10000-es fordulat felett, kuplung behúz alapjárat, abbahagyja, megint megkergetem megint csinálja. gondoltam olajszűrő, lecseréltem abbahagyta, majd kb 500km után megint kezdte de mostmár alacsonyabb fordulaton is. Biztos nem nyomás probléma mert mentem vele miközben villogott (tempósan a 0-áson fordulaton) és semmi baja. olajszint rendben, motul7100 10w40-et használok k&n szűrővel 3000km-ként cserélem, a motorban 70000km van. szerintetek? valakinek volt már hasonló gondja? Köszönöm előre is a válaszokat!

Motorozni szeretnék

Sziasztok! Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!

Aprilia rotax power szelep vezérlő.

Sziasztok. Az apriliámhoz keresek 8400-as power szelep elektronikát.

Váltót keresek KX 250 2002

Sziasztok. Kawasaki KX 250 02 motoromhoz váltót illetve 3.4. sebességet és léptető villát keresek.

inditási probléma

sziasztok,cseréltem gyujtáskapcsolot gsxf en,gyyujtás van de nem indul,milehet a gond?

Indítási probléma

Üdv mindenkinek. Adott egy Suzuki SV1000S K3. Vezerműlánc cseréltem rajta, próbáltam mindent a legjobb tudásom és a service manual szerint csinálni, de probléma lépett fel. Az első henger valamiért nem dolgozik. Szikra van, a vezérlés jelölései a helyükön. Bárki bármilyen tanácsot vagy tippet tud adni mi lehet a probléma, kérem, ne tartsa magában. Köszi.

Motorvásárlás

Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni, mert motorozásban jelenleg nincs sok tapasztalatom. Nemsokára 40 leszek és rám támadt egy olyan érzés, hogy motorozni akarok. Ezen belül is a cross motorozás érdekel. Sok motoros múltam nincs, tizen-huszon éves koromban robogóztam és Simsonoztam pár évet. Ilyen múlttal szabad cross motorra ülni? A 125-ös cross motorokat nézegetem 500000 Ft körül. Természetesen a kötelezőeket utána megcsináltatnám rajta. Érdemes ebben a kategóriában nézelődni? Van esély normális motort találni? Ennyiért a 1998-2005 közötti példányok vannak. Melyik számít favoritnak? Vagy a márka tök mindegy, inkább az állapotot keressem? Elég sok kérdés összejött, de örülnék, ha tudnátok segíteni! Előre is köszönöm! Üdv Tamás

Honda Crm 250.

Sziasztok! Nem rég vettem egy Crm 250-et. Sajnos elvan törve a berúgókar rajta. Akinek van eladó akar bontott, akar új, attól szívesen megvenném .

Quad vásárlás

Sziasztok! Quad vásárlás előtt állok mindenképpen új , renszámos quadot fogok vásárolni! Cfmoto 520 típusú quadot néztem ki. Van esetleg valakinek ilyen?Mi a véleménye a gépről?

Krossz vagy sportmotor?

Helló! Első motoromat szeretném venni és nem tudom, hogy egy Aprilia RS125 sportmotort vegyek vagy egy krosszt. Esetleg valaki össze tudná foglalni, hogy mi szól mellette és ellene?

Váltót keresek

Sziasztok! Suzuki vl 1500 hoz keresek váltót vagy blokkot. Minden infót köszi

Rmz alkatrész

Sziasztok segítséget szeretnék Kérni A páromnak van egy Suzuki Rmz -je 2008-as év járatú erre keresek neki gyári dobot tudna esetleg valaki segíteni?