A napellenzőbe nem kap bele a szél -pedig ettől féltem az elején-, és nagyobb sebességnél elég rendesen megvezeti a fejed az ék alakú sisakforma, tehát egy csupaszabb endurón 80-100 körül már elég izmos szétnézni mert az állrész akkor már olyan mint a vitorla
Endurós testhelyzetű motorra ajánlanám mert előredőlve már szokott zavarni az állrész mérete ha szét kell nénznem mert belakad a kabátba. Egy próbát szerintem mindenképp megér. Én a motorkiállításon vettem pesten hirtelen felindulásból
Megláttam, felpróbáltam, megvettem és nem bántam meg pedig nem is hallottam előtte erről a márkáról és nem is nagyon láttam még máson. Szóval én csak ajánlani tudom mert ár érték arányban szerintem egész jó és kinézetre is elég vagány
Néha be szoktam nézni ide is , hogy él e még a topic. Egyébként a Tuaregem is megvan még, bár 4 éve nem mozdut egy centit sem... El kellene már adni mert se időm se kedvem nem nagyon van már vele foglalkozni... Lejárt róla a műszaki ősszel, levették a rendszámot és azóta csak vár, egyébként semmi baja nem volt.
Gyujtaskapcsolom is van
Tuareg elsö vila sarvedövel olcsoérz nem kel?