Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Aprilia tuareg rotax 127 hez keresek vizpumpát
06307131883
Hello Aprillia rx 123 ccm nel első teleszkópba mennyi olaj van elő írva?
Hello!
Égen földön én is ezt keresem!
Nemrég vettem egy Tuareg 125-öt Rotax 127-el.
Sziasztok!

Valakinek van esetleg rotax 127-hez service manualja? Előre is köszi.
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy Aprilia rx 125 vázba bele e lehet tenni mindenféle kokányolás nélkül az Aprilia tuareg 125 rotax 127 blokkot? Köszönöm előre is.
sziasztok rotax 127 hez lenne valakinek főtenyele jó állapoú és lendkereke?
Helló!Megtudja valaki mondani ,hogy egy Aprilia Tuareg Wind 50-be milyen váltóolaj való..vagy mi a tapasztalat,milyen viszkozitás lenne a legjobb bele?Köszönöm előre is a válaszotokat.
Sziasztok! Rave2ő pneumatikus povert keresek megvètelre gondoltam nálatok megtalálom hisz sok motort szereltek ezzel!
Igen van mire lenne szükség? 30/4361375
2dbAprilia rotax 350.4t alkatrészek eladó. 30/4361375. Tuareg/Etx
Sziasztok Apriliások!amennyiben szeretnètek csatlakozni,egy nem règ indult Apriliás csoporthoz a facebookon,keressètek ezen a neven a csoportunkat"APRILIA TUAREG WIND HUNGARY".További szèp napot mindenkinek!
Helló van e valakinek etx 350 alkatrészek eladók! Köszönöm szépen!
Helló Szilard92!
7 darabos kopó kuplunglamella, Ferodó/jó minőség,én is ilyet vettem/ 19400 Ft az Italmondo Kft-nél.
Helló mark0110!
Vezérműszíj felső fogaskerekem van 10 ezerért jó állapotú/ Dunakeszin az Aprilia kereskedésben 50 ezer/, talán hátsó rugóm is van/5 ezer/.20/292-4099.
Sziasztok!Aprilia tuareg 350 wind-be,hany darab kuplunglamella kell es milyen tipusu,szeretnem felujitani,mivel magasabb fordulatnal van hogy kicsit megcsuszik,koszi!
Sziasztok valaki esetleg tudna segiteni aprilia tuareg 350 wind alkatrészekel? Főtengely vezérmű szijhoz valo fogaskerekek első fék hatsó rugó vagy hol tudom ezeket be szerezni? Köszönöm
Alacsony a feszültség. Rossz testelés, oxidált valahol a pozitív, vagy cellazárlat. Ezek lehetnek menet után leggyakrabban a felelősök.
Azt hiszem úgyis duplán rendeltem a felújító készletből. Ha érdekel esetleg, írj és megbeszéljük.
Italmoto.hu. Nekem is van egy ilyen,pont most újítom fel a- z- ig. Mindenképpen féknyereg kell? Nem elég bele a munkahenger felújító csomag?
Szia van. Mi érdekel?
Sziasztok nagyon nagy segítségre lenne szükségem van egy 350es 4t aprilia etx, es hatso feknyeregre illetve egy üzemanyagtartalyra lenne szuksegem/ vagy pedig még az érdekelne, hogy melyik fajta aprilia alkatreszek jók a 350hez, valaszotokat elore is köszönöm
Heló nekem kéne az egész blokk
Üdv, érdeklődnék hogy van e valakinek Aprilia Tuareg Wind 600as Enduroja?
Sziasztok van egy Aprilia tuareg 350 em es elmentem vele motorozni mikor beindítottam öninditoval beindult mentem vele kb fel órát es aztán leállítottam es utana mikor be akartam indítani az önindító nem tekert csak kattogott es nem indul be nem tudom mi lehet vele. Segítsetek lecci!
Sziasztok! Aprilia tuareg rotax 127-es blokk alkatrészek érdekelnének engem (henger hengerfej bal oldali blokközép/vagy esetleg egy donor blokk ) ha valakinek van valamije jelezze felém akár privátban! előre is köszi :D