Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

A 34-es alkatrész mennyire fontos része a motornak, ugyanis még csak képet sem találok róla sehol hogy legyártassam, venni pedig nem lehet.
Sziasztok! Raptor V1000-hez keresek láncvezetőt. Hol keressem? Köszi!
Szia! A láncvezető csúszkát honnan szerezted?
Válaszodat előre is köszönöm!
Sziasztok! Segítséget kérnék, 2001-es Raptorom sikerült feldöntenem (nem estem, fellöktem tolatás közben, a körülményeket nem részletezném...). Eltört a kuplungkart tartó bölcső, és kicsit meggörbült a kuplungkar. Neten nem találtam, jó lenne bontott is, csak lenne. Tud valaki forrást? Köszönöm előre is.
Szia. Érdeklődnék nem e maradt esetleg első lámpatartó konzolod az a műanyag ?
Sziasztok! Egy raptor 650esben (2001) csereltem olajat, de alig 1.5 liter ment bele es fullon van (2,3 megy bele elvileg) tapasztalt mar vki ilyet? Mi lehet az oka? (Kicsopogott a regi mind, jarattam a motort, hogy a szurobe is menjem stb)
Sziasztok! Juhász Zoltán létrehozott egy csoportot Cagiva Raptor Hungary néven a facebookon. Jelentkezzetek!
"suono"
Sziasztok! Keresek raptor1000-hez sportkipufogót, e-jelzéssel, összekötő csővel. Mivv gp, vagy souno, vagy valami hasonlót. Nem horror áron! Köszi!
4 évig használtam egy 2006-os 650 ie raptort. csalódás mentesen. A váza a futóműve a fék jobb mint az sv 650-é ,blokk,elektronika, kezelőszervek ugyanaz. Az üléspozíció monsteres,mivel Galuzzi tervezte aki az első monstereket is. Nem túra gép, inkább egy jó csapatásra való. Bár ismerek olyat aki túrázni is használta, de akkor kormányt és kuplung bowdent sem árt cserélni Ha karban tarod, épp olyan üzembiztos mint az sv 650.
Mindent!
Mit szeretnél tudni?
Sziasztok milyen tapasztalatokat tudtok megosztsni velem egy 650 raptorrol?
Szia
A tanksapka felől nyúlj alá és úgy próbáld meg felfelé húzni.
Ha tudod előbb szedd le a gyújtáskapcsoló kupakját
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ellenőrizni szerettem volna a légszűrőt, mert mintha nem kapna elég levegőt. A tank elején lévő gumi borítás alatt van elvileg a felfogatási csavarja a tanknak. Próbáltam leszedni a gumi borítást, de nem sikerült ésszerű erővel. Essek neki, vagy van valami módszer? Köszi szépen.
Vasárnap Biatorbágyon.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a cagiva mito tömítés jó e a planet 125 höz?
Köszönöm
https://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/raptor/cagiva_raptor_650_ie-15691063
Ha valakit érdekel?!
Szia
Csinos darab!
Éés ;mehetünk
Sv 650 eke és/vagy has idom való hozzá. 15-20ezer forint. Kettő fajta van ehhez a típushoz. Amelyiken még nincs olajhűtő és amelyiken már van.
Sziasztok!
Két hete sikerült vennem egy kis ragadozót. Szerelem volt első látásra. Imádom, szinte olyan vele a motorozás, mintha bicikliznék :D Nagy kanyarvadász a kis méregzsák... Szóval örülök, h itt lehetek ;)
Akkor lehet ez lesz a baj. Nálam lefelé néz.
Hálás köszönet!!