Szerintem nem sok érte a 250, nézd meg, újonnan mennyiért kapsz 0 km-eset. Ezt meg legalább Te raktad össze, mindent tudsz róla, és minőségi munkát végeztél, ez hosszú távon megtérül. Meg gratulálok a feleségedhez is, nincs is annál jobb, mint együtt motorozni! Az a rossz, mikor Te elmész "szórakozni", az asszony meg otthon halálra izgulja magát, hogy jaj mi lesz a motoron. Legjobb orvosság erre a közös motorozás. Az én feleségem is motorozik. Amikor meglátta a Sendát, neki is az első reakciója az volt, hogy á, ez nekem magas.
És visszaült az 500 köbcentisére.
Meg ha teszem azt, kifogy a benzinem este, és tolni kell a benzinkútig, akkor indexelve világítsam magam előtt az utat?
Szóval nem értem én ezt, bár már megszoktam, és nem életbevágó kérdés, de szívesen átkötném.
Utánnam
hogy ha sikerul osszehozni az uzletet remelem nembanom meg, hogy ez melett dontottem.
Na majd a következő tankolásnál. Van különolajzó is, jó dolog, nem kell benzint kevergetned, illetve forgalomba is tökéletesen alkalmas, minden lámpa megvan és működik (van index, tompított/távolsági stb.), visszapillantók is használhatók.
Egyébként volt, hogy lámpánál olyan jól eltaláltam a fordulatot, hogy 1 keréken indultam.
Továbbá agresszívabb első fékhez szoktam, a tank meg csak 5.5 literes, de ezekre megint azt mondom, hogy egy 50-es endurónál ez teljesen rendben van (amúgy elöl-hátul tárcsafék!). Csak vicces, mert errefelé vannak olyan kutak, ahol minimum 5 litert kötelező tankolni.
Ami még furcsa volt, hogy a fejidom gumikkal van rögzítve, ezért elmozdulhat (a beállított fényszóróval együtt), illetve hogy ha nem jár a motor, akkor nem égnek a lámpák, csak a fék és az indexek, ami zavarba ejtő, ha este lefulladsz (gyakran használtam sötétben); ezek nem tudom gyárilag ilyenek-e (szerintem nem), de ha lesz egy kis szerelős időm, könnyen orvoslom ezt a két dolgot, a fejidomot szerintem a sárvédőhöz/villahídhoz rögzítem, a világítást meg megpróbálom az akksira kötni.
Nem tudna nekem valaki le fényképezni egy Derbi gpr 125-ös motorblokkot?
Nagyon megköszönném