azért nem volt semmi , mert csupán a védőfelszerelése egy csizma és egy buko, és melos ruha...
de pedig marha sokat esett, és nem is kicsiket, felállt ha elesett , leporolta a nadrágját, szitkozodott 1 sort és ment tovább....
olvastam husaberges fórumon ott írta a srác a sztorit még melegébe és mondta hogy a jogsimentes trabantos részeg hülyegyerek még majdnem röhögött .....csoda , hogy nem ásták el a csávót
a lényeg: egy kanyar , sűrű bozotos, 2 ittas titán (17 , 18) , müszaki nélküli trabant , fékre meg ne is gondolj. Szóval jött a felismerés , hogy nagy a gond erre elcsusztatta a motrot és amikor elérte a trabi lökhárítóját felvágta . Jobb oldalával ütközött és az eltöt bordák átszúrták a tüdejét. Nem volt eszméleténél és nem is lehetet volna megmenteni .
Az állapot? Az szerintem csaka tulajt jellemzi nem? Ezeket minden évben generálozni kell ha jól tudom . Na amit meg én fogok vele produkálni vele ebben az évben az nagyon de nagyon hangyapöcs használat lesz.
amióta motorozok mindig is egy ilyen gép volt a vágyam és csak igy tudtam elérni hogy babettától menetem felfelé . kereskedtem és igy jött össze a szükséges plussz . a lényeg , hogy megvan.most a legnagyobb gondot a csimma és a protektorok beszerzése okoz gondot. egy ufo "páncélingem " van .
siki nem emlékszem rá egy órát volt a kezemben és meggyözött engem a teljesítménye és a szerelő havert is. azóta nem láttam de holnap esküszöm megyek és fótózok . nagyon be volt tatarozva mert az volt a kérésem hogy lássam az olajfolyásokat. az nem voolt rossz ötlet mert igy észrevettem 2 helyet ahol szimeringet kell csrélni. a lényeg én gyorsasági ns 125 tulaj voltam eddig és nincs semmi tapasztalatom ezzel a géposztállyal és stilussal . mald alakul de az biztos , hogy annyira nem gáz a vas csak leharcolt idomra nézve.
de pedig marha sokat esett, és nem is kicsiket, felállt ha elesett , leporolta a nadrágját, szitkozodott 1 sort és ment tovább....