Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki a fasz ez a tengely cr?Egyszer ezen a néven irogat egyszer meg standard néve mi a fasz folyik itt
tudom hogy nem a viccek topic, de itt kell pörögnie a hsz-eknek
Egy alak a kasszánál áll a kígyózó sor végén. A mellette lévõ sorból rá-rá pislant, mosolyog, nevetgél egy szõke bombázó. A fickó nem bírja tovább és kedvesen hozzászól:
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet.
A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hûtlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnõ, akit a legénybúcsún az asztalon dugtam meg a haverjaim szeme láttára, miközben a maga barátnõi nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Nem. Én a fia angoltanárnõje vagyok.
szasztok !felvetelek msnre
neeem... sajnos
Bocsika ultél=ültél
Szeva Ádi!Motoron ultél ugy fényképeztek le?
Csákány mindenkinek!Látom azért mennek a hsz-ek!Nagyon fasza!Hétvégén motorozás reméljük jo idö lesz de nem ugynézki!Itt egy kép amikor Laciéknál voltam motorozni!Fasza volt! Laci itt még kétkeréken!
ma volt a tablófotózás... tolok fel pár képet
CSŐ OMBRES
Bálint ne bohóckodj mivan a motoroddal meg a leendővel?
ez mókás :D a kacsacsőr után mindent eltüntetett. Szar ez a html kód!
Ha nem találod az F5 billenytűt, akkor kattints a "|
épp 1 nagytál epret eszem,kurva finom
ajjaj....akkor tudom már hogy miért ment ki....nem érezte itt jól magát, mivel motoros videot néztem, és ott hallota a hangját.! azonnal ki is menekült szegény!
Ja ja csak vicceltelm.
ez egy rablási kisérlet volt a vadászok által idomított és természet védők által alkalmazott technika!
de a mocidat be ne inditsd mert megijed! és ijettében letapossa a védet növényeket amiket a vadászok a jeep ekkel átugrálnak! ha nem tudtad volna ők még ezt is tudják! (indian air ) a mutatvány neve !
biztos irigy volt
engem vasárnap megcsipett egy darázs...épp lóvét vettem ki autómatából...erre megcsípte a bokámat
kinyitottam neki az ablakot....sikerült neki kitalálnia...és még mondják hogy nem vagyok természetvédő....
lehet be van szívva és megtévedt! én azért ovatosan megmutatnám a kijáratot neki! szúrni nem lassú ne félj!