tudom hogy nem a viccek topic, de itt kell pörögnie a hsz-eknek
Egy alak a kasszánál áll a kígyózó sor végén. A mellette lévõ sorból rá-rá pislant, mosolyog, nevetgél egy szõke bombázó. A fickó nem bírja tovább és kedvesen hozzászól:
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet.
A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hûtlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnõ, akit a legénybúcsún az asztalon dugtam meg a haverjaim szeme láttára, miközben a maga barátnõi nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Nem. Én a fia angoltanárnõje vagyok.
Csákány mindenkinek!Látom azért mennek a hsz-ek!Nagyon fasza!Hétvégén motorozás reméljük jo idö lesz de nem ugynézki!Itt egy kép amikor Laciéknál voltam motorozni!Fasza volt! Laci itt még kétkeréken!
ajjaj....akkor tudom már hogy miért ment ki....nem érezte itt jól magát, mivel motoros videot néztem, és ott hallota a hangját.! azonnal ki is menekült szegény!
de a mocidat be ne inditsd mert megijed! és ijettében letapossa a védet növényeket amiket a vadászok a jeep ekkel átugrálnak! ha nem tudtad volna ők még ezt is tudják! (indian air ) a mutatvány neve !
Egy alak a kasszánál áll a kígyózó sor végén. A mellette lévõ sorból rá-rá pislant, mosolyog, nevetgél egy szõke bombázó. A fickó nem bírja tovább és kedvesen hozzászól:
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet.
A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hûtlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnõ, akit a legénybúcsún az asztalon dugtam meg a haverjaim szeme láttára, miközben a maga barátnõi nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Nem. Én a fia angoltanárnõje vagyok.