Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uhhh bazzee....
50 körüli
most kiírhattam volna hogy dr erős pál
HÁNY ÉVES VOLT?,
de sajna nem az számít mikorra napolták el a tárgyalást, hanem a bűncselekmény időpontja a mérvadó mindíg!
pixu a védöfelszerelést nem azért mondjam hogy kioktassak bárkit is. Isten ments . De szerintem egy ekkora ütközést nem fog fel semmi se. A tibi azt mondta akkora hangja volt a találkozásnak mintha robbantottak volna. És nem frontális volt hanem csúsztatta a vasat de ilyne rövid távon a pillanatok töredéke alatt nem lehetet mást csina . Még le se tudta rugni magáról. Na a lényeg kanyarban mindneki figyeljen oda , a pályákon meg huzza amit csak ki tud hozni .
miért nem büntethetö egy 17-éves?Te valamit összetévesztel!A 14-alatti nem büntethető de elnapolják addig amig be-nem tölti!Ha van eszük!
uhhh bazze ez nagyon kemény... hányéves volt?
nem pisti a munkatársad?
520 ktm volt neki... jut eszembe mielőtt barki kérdezné....
bobby miért adod al a kötömöt ?
na akkor most elmondom a szitut mielött mindenki másképp terjesztené. A munkatársam atanu ö látta egyedül . Ö volt a 3-ik a sorban bandia 2-ik ketejük közt 100m. Annyira nagy volt az ilyedség , hogy ott mindenki remeget az ilyedségtöl és a félelemtöl . Vér áztatta a földet és a bukóból folyt ki a buborékos vér. 2 en vették le a bukót és stabil oldalfekvésba rakták , de nem volt légzése . amit tudtak megtettek .A mentők 30 perc alatt értek oda és ezalatt az összes cigaretta elfogyott . a monkatársam ruhája ........... á nem is mondom elég volt meghalgatni öt és az is elég volt. Nem szeretnék iylet sohase átélni. De szerintem már az a tény , hogy attól a naptól letette a vasat és meghírdette eladásra szerintem elég megerősítő tény , hogy nem volt ott olyan ember aki mosolygott volna az esten . Senki nem tépett szét senki csak segíteni akartak , ahogy tudtak . A rendőrök is igen korrektek voltak és a 18 éves minden variálás nélkül elismert minden felelöséget.
szia bobby ...nem röhög
tudnám kik voltak..... a 17 éves kis szaros nem büntethető, ...az kapna az biztos...
ezért az összes mumusra egyből felmegyek
állítólag nem hatotta meg őket a történet............motorosok meg gondolom ijedség stb.......barátjukért küzdöttek nem ezekkel a köcsögökkel foglalkoztak ....de megérdemelték volna , hogy dadogósra sétáltassák őket
ja csákvárról is szoktak gántra járni....
hát.. igen, sajnos.... igazad van..., de nem telj igy hallottam hogy szembe ütköztek, de jo lényegtelen, ez már nem segit a helyzeten....
Gánt neked egy köpés!
Csákvári vagyok
pixu figy én nem vagyok rutinos terepmotoros. Ezt bármikor írásba is irom bárkinek . De gyorsaságival sokat lehúztam már. Gondolj arra , hogy milyne érzés lenne ha egy kis kocogással (5km/h) nekifutsz egy falnak . Nagyon kellemtlen érzés , még agyrázkodást is kaphatsz. Na most ez 50 nel egymásnak szembe frontálissan . Esélytelen akármilyen védöfelzserelést felvetesz semmi sem ment meg.
...ezeket a kis buzikat le kellene vágni mind egy csirkét!
bimbike hova valosi vagy?
zoozee hol ovastad?